Ljusbrigads- Kollektivet via Losha, 12 februari 2018

Ljusbrigads- Kollektivet via Losha

12 februari 2018

Vi är glada att få presentera oss för er. Vi kallar vårt kollektiv av diverse arter för Ljusbrigads Kollektivet (åtminstone i detta meddelandes syfte).

Vi består primärt av avancerade raser från den nionde dimensionen och bortom. Vi har för det mesta varit tysta då vårt primära uppdrag har varit att övervaka mänsklighetens andliga utveckling. Först vill vi uppriktigt säga att alla ni modiga människor har varit en inspiration för oss alla!

Så många av er har levt i mycket svåra och utmanande omständigheter i denna omtumlande Livstid, och vi är så stolta att se på vilket sätt ni accepterat dessa utmaningar, rakt på sak, och till och med bett om mer! Era ljus lyser mycket starkt, Ni Vackra!

Låt oss ta upp ett lite annat ämne, om vi får, i dessa tider. Ni är alla medvetna om de mycket turbulenta och kaotiska händelser som inträffar i er ”holografiska” dimension, just nu – vi kallar den holografisk för det är en illusion, eller kanske med ett bättre ord, ”overklig”.

Hur som helst så är vi här för att tala om vad som ligger under alla denna overklighet.

När något känns overkligt känns det osant, eller hur? Ordet osant eller ickesanning är en mycket korrekt beskrivning av händelserna i er nuvarande värld, skulle vi säga. Vi tror att de flesta av er som läser detta kan hålla med om denna känsla.

Så, vad ligger då under denna overklighet? Ja, vi skulle kalla det Sanning … eller Ljus … eller Kärlek. Det spelar verkligen ingen roll vilket ord som används – den viktigaste aspekten att framföra är att allt Liv är uppbyggt av denna mycket viktiga Energi – och det är denna Energi som föder Gaia och alla växter och djur, och varje mänsklig Varelse.

När vi betraktar Mänskligheten från vår utsiktspunkt bland stjärnorna, ser vi en vacker virvel av Ljusenergi som kommer från Gaia, utsträckt över alla hennes kontinenter – och det är högst underbart!

Och denna underbara Ljusvirvel består av dig .. och dig … och dig! Ni bidrar var och en till Gaias uppstigning, vilket inkluderar hela mänskligheten, växterna och djuren, och alla andra själar.

Så, när ni går där i er vardag, i er overkliga värld, försök komma ihåg att ni också bidrar till förbättringar för mänskligheten, Gaias utveckling och vändandet av ett blad, till en storslagen och underbar framtid för alla! Det känns inte så alldagligt, eller hur? Vi skulle inte tro det!

Vi tackar er respektfullt för att ni lyssnat till denna gång, och vi hoppas vi kan tala med er igen. Vi hedrar er och sänder er Kärlek och Ljus, Ni Vackra. Tills vi möts igen.

Ljusbrigads Kollektivet.

Original Source site: Sananda.website

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...