Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 september, 2022

 

For the Awakened & Newly Awake ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att bevittna uppvaknandet av så många individer där på jorden, precis som vi gläder oss så mycket över att se de av er som redan har vaknat, när ni fortsätter att blomma ut och bli högre versioner av er själva. Världen som ni lever i uppmuntrar inte detta, och därför måste ni verkligen gå emot strömmen för att vara sanna mot er själva som femtedimensionella varelser. Du måste kärleksfullt säga nej till människor som vill att du ska gå med dem i att fördöma någon annan, eller någon grupp, för i din kärna vet du att enhet är en del av din uppstigning.

Du kommer inte dit du är på väg genom att stoppa dig själv eller någon annan i en fin, snygg liten låda. Lådor har väggar, och du är inte där för att ytterligare engagera dig i separation och segregation. Du är där för att främja kärlek och integration. Och så, när vi talar om att du främjar din utveckling av medvetande, är det detta vi menar. Du måste se möjligheterna som finns framför dig hela dagen varje dag för att göra detta. Och de goda nyheterna är att de av er som är vakna har ställt in mer på era känslokroppar. Du är känslig; du är empatisk. Du vet när något känns bra för dig och när något känns jobbigt.

När något inte känns rätt är det en ledtråd för dig att det är dags att släppa vad det än är du tänker på, vad det än är du lägger din uppmärksamhet på. Det tjänar dig helt enkelt inte, och det tjänar inte det övergripande målet som varje enskild person har att stiga upp. Att stiga upp är att komma närmare Källenergin, och Källenergi är allt och alla. Så om du ser någon som erbjuder dig en inbjudan att gå med dem och driva mot någon person eller någon grupp, någon ideologi, då måste du helt enkelt artigt tacka nej till att vara en del av den rörelsen.

Att vara medveten om sådana rörelser hjälper dig att känna igen vad som behövs där på jorden. Du behöver mer av detta: du behöver fler människor som vill komma samman. Och när människor är nyvakna, tenderar de att inse detta; människor vill hitta sin stam, sin själsfamilj. Och de av er som tar emot detta meddelande har med all säkerhet varit vid den tidpunkten eller är vid den punkten nu.

Så du kan göra detta precis så mycket som någon annan kan. Du kan bestämma dig för att du ska starta en grupp, eller en rörelse, som handlar om att förena mänskligheten trots alla olikheter som du har. Man kan ha olika åsikter om vad som är rätt och etiskt att äta och ändå vara förenad med andra människor. Man kan ha olika åsikter om vem som har de bättre politiska idéerna och ändå förenas med de individer man inte håller med om. Du behöver inte låta någon tro skilja dig åt. Istället, när du fokuserar på det som förenar dig, vilket är sanningen att vi alla är ett, så lockar du till dig fler individer som också tror på det och som vill leva det i sina dagliga liv.

När du börjar tänka på det som ett mål, eller som ett uppdrag, behöver du inte se längre än till din krets av familj, vänner och kollegor. Och du vet att du kan komma till tillsammans med dessa individer baserat på sanningen att de är Källan och det är du också. Och du kan komma förbi alla skillnader du har eftersom du är redo att höja dig över allt detta, och du är de som bjuder in andra att göra det också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...