Apollo via Valerie Donner, 4 april, 2018

 

Apollo, 4 april 2018

Via Valerie Donner

Kära markpersonal. Här är mitt meddelande från Apollo den 4:e april.

Apollo: ”Ni lever i många olika världar samtidigt. Gårdagen har passerat och banar väg för det nya. Ni skapar allt samtidigt. Det kan verka konstigt, eftersom det känns som att den fasta marken under era fötter dras undan. Det är utmanande att stå med båda fötterna på jorden, men det är nödvändigt. Den sanna tryggheten finns i era hjärtan och er förlitan på Källan.

Vågor av kärlek påverkar er, vilket ni är medvetna om det eller inte. De fortsätter att strömma in och höjer ert medvetande och er förväntan inför en ny värld. Låt det förflutna vara förflutet. Sörj över det om det känns nödvändigt, men var medvetna om att det var en erfarenhet för att få er hit till denna viktiga punkt av öppenhet för något så mycket bättre. Ni är överösta med kärlek.”

Vi har vårt fulla fokus på Ljusalliansen inklusive de Galaktiska och Mästarna, som arbetar tillsammans med oss för vår uppstigning. Vi kan gå från femte dimensionen och högre, där välsignelser och sällhet berör oss med en smak av vår framtida värld. Sedan kan vi dras tillbaka till tredje dimensionens krav såsom skatter, räkningar, vansinniga situationer, rädsla, människor med flagranta egenintressen, brutalitet och grymhet, brist på kärlek och separation.

När dessa energier påverkar oss, kan vi bli modfällda och sänka våra vibrationer om vi låter dem bli en del av vår verklighet. Ibland kan våra ansträngningar kännas som ”Mission impossible”, men vi skulle inte vara här om vi inte trodde på oss själva och det vi gör. Det är ett mycket viktigt projekt som vi är engagerade i. Det är bortom vår förmåga att förstå.

Som människor älskar vi att otåligt fråga ”när” Händelsen kommer att inträffa. Vi fastnar i våra huvuden och tappar kontakten med våra hjärtan. Era hjärtan inser säkerligen de otroliga förändringar som vi befinner oss i, och vi vet att saker och ting håller på att förändras. Jorden håller på att förändras och vi med den. En del Ljusarbetare attackeras fortfarande av de mörka krafterna. Det kan inträffa genom bisarra händelser och genom människor som kanske inte är medvetna om att utnyttjas av de mörka. Ibland tror jag att det är Universum som vill visa oss att vi behöver ta lättare på saker och ting, och hur viktigt det är att vi bekämpar dessa attacker, angripare och situationer. Ju mer medvetna vi är om det här beteendet, desto snabbare kan vi lösa det.

Det krävs mycket av Ljusarbetarna i dessa dagar. En viktig faktor är förmågan att återhämta sig. Hur snabbt kan vi återhämta oss från spåren av den tredje dimensionen? Vad behöver vi göra för att ta hand om oss själva? Vem kan hjälpa oss? Vem måste vi prata med och bearbeta det som precis har hänt? Hur kan vi få mer hjälp från Mästarna, Ärkeänglarna, Änglarna och de Galaktiska? Hur kan jag förbättra min telepati så att jag blir hörd och få svar snabbt? Vilka är de stora helande bitarna som kommer upp för mig med gamla smärtsamma mönster som behöver rensas? Hur mycket lyssnar jag på mina guider? Hur kan jag göra för att komma ur separationen?

Det är lite vi vet om hur mycket arbete vi gör när vi sover. Vi arbetar flitigt på natten när vi sover, men även när vi sover på dagen. Om ni börjar känna er tunga i huvudet på dagen kan det betyda att ni behöver ta er en tupplur. Ni kanske blir kallade till ett möte där ni behövs. Vila mycket för er kropp håller på att förändras. Den behöver olika slags mat, massor av rent vatten, kroppsarbete, kosttillskott, örter och skydd från de energier som orsakar kaos i er värld. Det kan bli överväldigande.

För vissa har det blivit alltmer uppenbart att vi finns omkring er. Jag vet inte hur det är med dig, men som healer vill jag alltid hjälpa alla omkring mig. Jag har givit upp den intentionen. Vi kan bara hjälpa människor som vill ha vår hjälp och inte längre vill sitta fast. Vi kan inte rädda människor som inte vill bli räddade, för då kommer de inte att lära sig sina läxor.

Har någon av er märkt att det finns många fler ”utomjordingar” här med oss? Jag ser många långa snygga män. Det är som om de precis har landat här. De har blivit mycket mer synliga och det är kul. Jag är säker på att kvinnorna är här också, men jag har inte sett så många av dem ännu. Vi välkomnar dem och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem.

En vän skickade mig följande information om hur man förbereder planeten för ett genombrott. ”Ljusstyrkorna har bett mig om att instruera befolkningen på ytan att förändra ytan på planeten till en kontaktplatta. (18 mars 2018)

Instruktioner:

Om ni äger en fastighet som har ett litet platt område, tillräckligt stort för ett litet ”tefat” att landa, kan du tyst för dig själv säga:

”I min Jag Är närvaros namn, ger jag mitt tillstånd att ett skepp från Plejaderna får landa på min mark och jag får en fysisk första kontakt med människorna från det skeppet så snart som möjligt, på det bästa möjliga sätt.”

Det är mycket viktigt att du ALDRIG säger det högt och att du aldrig talar om det för någon annan, för annars kan du inte bli en del av detta projekt. Genom att inte låta någon få veta om du gav din tillåtelse eller inte, skyddar du din egen kontakt med Plejaderna från fysisk och icke-fysisk inblandning av Kabalen, som kan förhindra det från att hända. Men för all del, du kan dela med dig av det till den uppvaknade delen av den mänskliga befolkningen.

7×7 meter är det absoluta minimum för ett litet skepp från Plejaderna att landa, 30×30 meter är det optimala.

Det är onödigt att säga, men människor från Plejaderna är positiva Ljusmänniskor. Om du är osäker på det, då är det ingen idé att ta kontakt med dem.

En kombinerad fri vilja av tusentals människor som gör detta dekret över hela världen, kommer att sända en sammanhängande kontaktsignal av pulserande Ljus in i planetens energifält och vidare till Plejaderna. Det kommer effektivt att förvandla hela planeten till en kontaktplatta. Den kritiska massan som behövs för att detta ska hända är omkring 12 000 människor. Det här kommer att bli en indikation för Plejaderna och den Galaktiska Centralen att den uppvaknade delen av den mänskliga befolkningen har nått en andlig mognad som motsvarar 0.75 på den Kardashevska skalan:

http://www.veronicasicoe.com/blog/2014/04/the-kardashev-scale-0-to6/

”Mänskligheten är redo för kontakt.”

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...