Nya utvecklingar och möten i mars av Per Staffan, 9 februari

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Vi är nu i den andra veckan av februari, och saker och ting håller på att hetta till sig, våra kanaliserade meddelanden blir mer och mer både uppspända och förväntansfulla att stora utvecklingar kommer att ske inom kort. Sheldan Nidle’s meddelande sade den 2 februari att under denna februarimånad kommer vi att få bevittna ett nytt regeringsskick i USA, början på distribution av fonder till Ljusarbetare världen över, och ett nytt finansiellt system (inkluderande en valutaomstart). I Sheldans meddelande från den 9 februari bekräftas detta i stort.

Kanaliserade meddelanden har ofta en brist på detaljer. Denna brist av detaljer fylls ofta av alternativ nyhetsmedia, igen mestadels från USA. Detta land kommer att leda vägen i denna globala omställning eller omstart. Det blir det goda USA som visar sig och inte det USA som har styrt världen de senaste hundra åren.

På vår ”tvillingsida” – Sananda.website – lägger vi ofta upp engelskspråkig information från trovärdiga alternativa källor. De är alltför långa för oss att ha tid att översätta. Jag vill dock nämna några intressanta detaljer. Jag vill också säga att jag kommer att ge en uppdatering om utvecklingarna vid våra möten i Sverige i början av mars i Göteborg, Jönköping, Malmö och Stockholm. Jag kommer som förra gången att ge ut skriftliga sammanfattningar av förväntade utvecklingar på kort och längre sikt. Denna sammanfattning påverkas också av vad som händer innan den 2 mars.

Jag vill här ge lite information om vad som är på gång, och som kommer att ändra den värld vi lever i. USA har sedan 1913 styrts som en Corporation, UNITED STATES CORPORATION, Inc. Från ett juridiskt perspektiv är det väsentligt att det skrivs med stora bokstäver, till skillnad från republiken ”united States of America”. Den senare är baserad på Konstitutionen och Corporationen är baserad i så kallad ”Admiralty Law”. Det var Illuminati-Rothschild sätt att fortsätta att förslava USA och därmed världen. Illuminati satte också upp ”the Federal Reserve Bank” och ”Internal Revenue Service” (IRS – skattemyndigheten) år 1913.

Detta är nu på väg att uppdagas och förändras. En ny republik ”The New Republic” har skapats. Den är baserad på ”Common Law” och inte ”Admiralty Law”. Den har erkänts av FN, och andra ledande internationella organ. Republiken har en ny amerikansk flagga som visas här:

 

uscivilflagpicture350

 

Detta är på väg att uttalas till allmänheten och i samband med detta avgår President Obama och en ny tillfällig President tillsätts. Hans namn är General Joseph F. Dunford, Jr. Han är idag den amerikanska militärens ”Chairman of Joint Chiefs of Staff”. Andra har också utnämnts för att arbeta i hans kabinett, som jag kommer att tala om. General Dunford har en begränsad mandatperiod, under vilken tid nya ärliga val kommer att utlösas i USA. Detta är början på vad som kallas NESARA.

Många mer detaljer börjar nu raskt komma fram som samstämmer med pålitliga kanaliserade meddelandena. Jag kommer att arbeta på en sammanställning till mötena i mars, med de sista informationerna som finns tillgängliga på engelska om utvecklingen i USA och världen. Denna information blir enbart tillgänglig för de som kommer till våra möten och min skrift kommer inte att läggas ut på st-germain.se, då den inte kan ses som officiell utan enbart min bästa sammanfattning vid en viss punkt i tiden.

På grund av utvecklingar som är förväntade att se dagens ljus under februari månad så förväntar jag mig många frågor. Jag kan tänka mig att många vill komma till våra möten, som är uppsatta bland annat för att vidarebefordra information om utvecklingar i världen. De som då vill vara säkra på en plats bör anmäla sig snarare hellre än senare, då det kan bli fullsatt.

Välkomna till starten av den Gyllene Ålderns manifesterande i det yttre på Jorden.

 

Per Staffan

 

 

 

Du gillar kanske också...