Belle’Anna via Linda Dillon 14 maj 2021

Belle’Anna via Linda Dillon 14 maj 2021

 

Att vara Surrogat och Barnmorska för Många – Belle’Anna via Linda

https://tinyurl.com/22t3x9vf

En inspirerande pärla som kärleksfullt delas av Elle från sin personliga reading med Linda Dillon. Belle’Anna är Elles älskade Skyddsängel.

 

Hälsningar, jag är Belle’Anna.

Elle: Hej min kära!

Belle’Anna: Välkommen, söta du! Välkommen till detta råd, till denna krets, till denna tid av glädje, firande! Och ja, även övergången, även borttagandet av det gamla, ömsandet av ormskinnet, kläckningen från puppan till fjäril, det här är det du har väntat på – och det är vad så många ovan, nedan och där emellan har väntat på.

Som du vet kan en födelse vara en ganska bökig sak! [Småskrattar] Men det finns inte någon med eller utan kropp, eller där emellan, som säger: ”Låt oss inte föda!” Det finns en tid för födelse. Detta är säsongen, våren, som bokstavligen är återfödelsens ankomst. Det spelar ingen roll vilken på halva av klotet du bor. Det här är säsongen med återfödelse – och ja, det betyder att släppa det gamla, släppa det som inte längre tjänar.

Vissa hus är lite stökigare än andra. Vissa hus kräver mer bortstädning av skräp än andra. Det spelar ingen roll. Fönstren och dörrarna har redan slungats upp och förändringens vindar, de sköna vindarna med frisk luft och en ny början, tar sig genom husen – kärnan, kroppens och själens hus, husets minnen med tusen miljoner liv – så att varje person kan förena sig med de som redan har genomgått processen och verkligen kommit fram.

I födslar … vi kan använda det fysiska exemplet, oavsett om det är i djurriket, växtriket eller det mänskliga riket … i vissa födslar blir det så att säga en större ”kamp” än i andra. Det förekommer att blommor är begravda under snö eller under en sten eller under mycket tung jord, men de ger inte upp. De hittar en alternativ väg och skjuter sin doftande knopp genom jorden, och den tänker inte på detta som ”kamp”. Trädet står inte där utan blad och säger, ”Nu måste jag verkligen kämpa för att få fram de nya bladen.” Det är en rytm.

Så även om den nya varelsens födelse i den mänskliga verkligheten, tenderar att bli, så att säga, lite mer engagerad eller involverad, så spelar det ingen roll för när den nya kommer så uppskattas den bara mycket mer. Och de som väljer den lätta vägen, modern som föder inom en timme, innebär inte att hon inte älskar och värnar om sitt nya värdefulla barn. Alla vägar är heliga. Vissa behöver vara svårare än andra. Det spelar ingen roll. Resultatet av den nya födelsen – vården av babyn och sedan småbarnet – är densamma.

Det är födelsen av kärlek som Modern för med sig till planeten, och den omsluter varje enskild form. Även oss, älskade, det är fantastiskt! Det har funnits stunder när vi vänder oss till Modern och frågar, ”Nå, hur kan det vara så? Hur kommer detta att bli?” Ibland ställer vi frågan för att vara mer närvarande … och ibland bara för att höra och ansluta … för då blir vi glada.

Så det är på gång. Nu i allt detta, söta Elle, har du fungerat som … kan vi använda termen ”surrogat” och ”barnmorska” … för många. Det är vad du gör under din långa sömn. Nej, jag menar inte att du föder barnen. Du föder fram det Nya, och på många sätt håller du bokstavligen det kollektiva – och särskilt de nya barnen – i din livmoder, i din mage, i din varelse, i ditt fält.

Och du bjuder in, vi kan kalla dem dina ”stjärnbarn”, för att förena sig med dig i detta åtagande, och förena sig med dig i sömnens livmoder så att de föds tillsammans som en familj, förenade i hjärtat, i själen, i syftet, i visionen, i kärleken, i Enhetsmedvetandet.

Vi småskrattar när du säger till den här kanalen att du inte vet när ditt uppdrag börjar! [Skrattar] Det håller på! Och naturligtvis finns det faser – det finns faser i livet, för själens resa. Så vad du verkligen säger är: ”Jag är inte bara orolig för förlossningen. Jag är orolig för när de är ungefär 5 år och alla vill komma hem och leka!”

Men söta du, tvivla aldrig på de uppdrag som du redan åtar dig för det mänskliga kollektivet, och för det större Universella Kollektivet. Du arbetar med Delegationerna … du sköter din familj både på och utanför skeppet … du är utomordentligt upptagen! Det är inte konstigt att du är trött! …

Det är många ”Rosa” som kommer just nu – de bär den Rosa Strålen, den djupa rosa strålen som är mycket harmonisk, särskilt med Modern – för det är Strålen med fullständigt enhetsmedvetande där det finns unik individualitet, självständighet och total anslutning. Och det är den energi som Nova Jorden är konstruerad och byggd på. …

Ni vet att alla som är på planeten just nu – särskilt ni som är vägvisare och vägfinnare – är de starkaste av de starka och de klaraste, och det är därför ni är här. Ni är föregångarna. Nästa generation och generationer efter det har fördelen av det ni har förberett vägen för … och det, söta ängel, är en stor gåva. Det är en gåva som kommer att bli känd och erkänd, beundrad, hedrad av de som kommer efter er.

Inte för att du ska fara iväg någonstans! Låt oss också vara mycket tydliga med det! Ditt uppdrag är inte att lämna planeten utan att stanna kvar på den och vara en välkomstkommitté för de många som kommer, vare sig de kommer från livmodern eller från rymdskepp, det spelar ingen roll! De är välkomna!

E: På tal om de många ”Rosa” som kommer, det har ju kommit olika vågor av sådana som kallas Kristallbarn, Regnbågsbarn eller till och med Solbarn hörde jag nyligen. Finns det ett särskilt namn för denna våg av Rosa bebisar?

B: Vi kommer inte att gruppera dem, men de är mest kända som ”Magentas” helt enkelt för att Magenta är strålen av Kristusmedvetandet. … Det kommer att födas många Rosa. De Rosa är Försvararna av Tronen för En ​​…

E: Ja, och är det också de som vi tänker på som ”Serafer”? Och ”Troner” är väl också är kända som Försvarare av Tronen?

B: Det är en blandning. Vi vill inte ringmärka någon.

E: Wow! Så detta är en kärleksfrekvens, mycket änglalik och helt integrerad i den sjunde dimensionen av Kristusmedvetandet …

B: O ja, det är det verkligen! Ja! Du förstår, de som kommer nu är inte de som gör att de tidigare traumana rensas, för de traumana från mänsklighetens historia rensas nu. Så vi behöver inte återinföra dessa problem eller trossystem eller beteendemönster. Detta är ett nytt sätt att vara. Detta är en del av mänsklighetens återfödelse.

E: Original och nytt …

B: Korrekt! Ny och förbättrad!

 

Kanaliserad av Linda Dillon

 

©2020 Council of Love, Inc.

Council of Love

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...