Aramda via James McConnell, 9 juli, 2017

Aramda

via James McConnell

9 juli, 2017

Ja, JAG ÄR Aramda. Hälsningar.

Det är underbart att också få vara tillsammans med er här, under alla dessa tider som vi kan dela med varandra. Såsom jag tidigare har berättat för denna grupp, där vi har delat med oss av många upplevelser, vissa för längesedan, enligt er uppfattning om tiden, men i den nya förståelsen gällande tiden var det bara för ett ögonblick sedan.

Och vi kommer att återigen vara här tillsammans.

Jag, representerar nu Galaktikerna. De av oss som finns här för att hjälpa till med våra olika skepp som förbereds för att bli klara att förstärka energierna, när de kommer igenom på denna planet, in till ert medvetande som ett kollektiv. Vi finns alla här, klara, villiga och i väntan på detta ögonblick att bli känt, att denna signal ska ges, grönt ljus, om ni vill kalla det så. För när det gröna ljuset har getts ut – och nu är blott några steg ifrån det – när man ger grönt ljus kommer vi alla att sätta oss i rörelse, slutligen befriade från de band som har hållit oss tillbaka på grund av det Främsta Anvisningen, där vi inte kan ingripa om det inte efterfrågas direkt av oss eller ifall det är viktigt att vi gör det i just det ögonblicket.

Många saker spelar in här och jag kan inte gå in på allt detta och hur det fungerar. Men var medvetna om att det finns flera råd som dagligen sammanträder enligt er förståelse om tiden. Dagligen, flera råd. Många kommer fram till alla möjliga olika beslut genom den process som är involverad här. Vi alla har vår roll att spela precis som ni alla har era roller att spela. Och spelar gör vi alla, för såsom tidigare många gånger har blivit sagt, så kan denna process inte längre stoppas.

Det kommer inte att förekomma något delvis avslöjande. Det kommer ett fullständigt avslöjande (disclosure) när den stunden kommer.

I det ögonblicket kommer mänskligheten att förändras för evigt. Jag ber nu er på alla mina bröders och systrars vägnar häruppifrån i himlarna, skulle ni kunna säga, jag ber er nu alla att förbereda er för dessa ögonblick. Förbered er för denna omvälvning, för den är helt omedelbart förestående i och med mindre händelser som till att börja med ska äga rum; som Sananda sade, för många händelser kommer nu att triggas igång. Och vad ni många gånger har fått höra – när dominobrickorna börjar ramla, och ramla kommer de att göra.

All min frid och min kärlek vare med er alla. Jag som Aramda, er broder, er vän i kärlek och ljus.

 

Channel: James McConnell
www.ancientawakenings.org – www.meetup.com/ancient-awakenings
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated. “Believing is seeing!”

 

 

 

Översättning. Aslög Bergman – www.st-germain.se

You may also like...