ONE WHO Serves via James McConnell, 30 oktober 2022

 

ONE WHO Serves via James McConnell

30 oktober 2022

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er! One Who Serves är här, Shoshanna är här.

Och vilket meddelande var inte detta från Ärkeängel Mikael! Som bringar sin styrka till denna grupp. Bringar hans styrka till dem läser dessa ord, eller lyssnar till dem efteråt. Vet att även om de som läser eller lyssnar till dessa ord inte var närvarande då, så går energin vidare. Hans energi går vidare. Och Hans Ljus av Sanning går genom er alla.Alla er som är redo att ta emot denna energi, ta emot denna sanning, detta ljus, och sprida det överallt. För det är vad ni kom hit för. Det är så ni är Ljuskrigarna.

Vi är redo nu för era frågor, om ni har några. Ni kan sätta på ljudet på era telefoner.

Och Shoshanna står redo och villig att ge sin speciella förståelse och sitt sätt att föra fram dessa sanningar till er alla. Föra fram en annorlunda synvinkel, ska vi säga, även jämfört med de av oss som talar till er som One Who Serves.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag talade om en dröm jag hade med (President) Trump och den speciella känsla han fokuserade rakt på mig, och jag undrar bara om det har något att göra med Kristusenergin. För jag kunde egentligen inte nödvändigtvis relatera den till (President) Trump, men den var så positiv och underbar.

OWS: Vi kan berätta för dig att du är på rätt spår, verkligen, för Kristusenergin kommer in snabbt över planeten, mer och mer, då Kristusmedvetandets nätverk, eller det kristallina nätverket, fortsätter att återanslutas, ska vi säga, på många platser på planeten, ansluter sig till dessa heliga platser som vi gjort med er i era guidade meditationer varje vecka här. För så är det verkligen. Men också med den du talar om, President Trump, och anslutningen, inte så att du personligen har den med denne, men som ni som kollektiv har med honom.

Och han kommer tillbaka. Han närmar sig ett återvändande här, och ett återvändande som måste ske för att uppfylla denna del av planen. Vi kan inte ge er mer information angående det just nu. Kanske Shoshanna kan ge ett annat perspektiv på detta? Det är allt vi kan säga.

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi ska dela. Och som vi förstår frågan, ska vi dela. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, gärna.

Shoshanna: Ja. Svaret är ja. Hans energi var fokuserad direkt på dig, då du har upplevelsen, och du har längtat efter detta. Namaste.

OWS: Är det några andra frågor här?

Gäst: Jag ska ställa min fråga. Vi har haft en diskussion om detta, och jag vill fråga er detta. Jag känner en stark närhet till Havsfolket, även till sirenerna. Jag tror att Havsfolket och sirenerna är desamma, och att det pågår en stor desinformationskampanj för att få dem att se ut som de har negativitet. Men denna andra person säger att hon hört att sjöjungfrur inte har någon själ, att de är elementaler utan själ. Och det går verkligen inte ihop med vad jag verkar minnas. Men det kanske finns mörka Sjöjungfrur och sirener? Är sjöjungfrur och sirener samma sak? Finns det mörka sjöjungfrur och sirener, eller var detta bara en stor desinformationskampanj för att hålla oss borta från Ljuset?

OWS: Vi ska säga att det finns en stor desinformationskampanj som pågått ganska länge nu. Och det finns dessa uttryck ni känner som sjöjungfrur, och havsmän, allt sådant, liksom mycket av det Elementala Riket som givits fel namn här, ska vi säga, inkluderande era drakar och alla dessa mytiska varelser. Faktiskt inte så mytiska dock, det finns så mycket verklighet i allt detta. Mycket av dessa uttryck har helt enkelt flyttat vidare till en annan dimension, så de som inte har ögon att se med kan inte se eller höra dem, förstår du?

Så det finns verkligen den förståelse som du framför här, att det finns dem som inte är riktigt så mycket av ljuset också, precis som i alla uttryck. Men mestadels är de uttryck du talar om verkligen av ljuset, och de är villiga och redo att återvända till din förståelse, att återigen finnas där med er, och ansluta till er på en mer fysisk nivå, dock inte fysisk som ni förstår det här i er fysiska form. Eftersom er fysiska form, som ni vet, är i en process av att också förändra sig. Ok? Så att ni får förmåga att hålla ljuset inom er mycket mer än ni kan nu. För i de högre dimensionella frekvenserna skulle er fysiska kropp inte kunna överleva som den är nu. Men den förändras. Shoshanna, har ni mer perspektiv här?

Shoshanna: Vi har ett perspektiv här. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, gärna.

Shoshanna: Kära Syster, dessa varelser som har havets namn insytt i namnet, är magnifika varelser. De är av Ljuset. De är en del av Själs-arkivet. Och vi kan vidare dela, vi vill dela vidare, även om informationen vi ger egentligen inte är tillåten, men vi ska ge den, därför att vi (fnittrar) vill ge den, och vi kommer att bära konsekvenserna av karmat, eller JoAnna kommer att göra det. Men vi ska ge den. Kära Du, du var en del av denna utveckling. Du var en av dessa vackra varelser, och det finns i ditt själs-arkiv. Det är därför som du är så fascinerad. Det är därför du känner dig nära. Det är därför du försvarar. Det är därför du vet att vad andra har sagt är ”desinformation”, som du kallar det, det är ful information, inte sanningen, eftersom du var en av dessa vackra varelser. Och vi ska också berätta att någon som älskar dig och är mycket nära dig också var en del av denna utveckling, också i sitt själs-arkiv, vi vill inte avslöja vem det är, det kan vi faktiskt inte, men hon vet att hon var ett med dig.

Och de som kallas ”sirener”, något som människan hittat på, är helt enkelt del av denna utveckling som skyddar dem. Skyddar dem från den ondska som drabbat dem i det förflutna. Dessa är fantastiskt vackra varelser som du är starkt förbunden med. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Wow. Så sirenerna är den aspekt som skyddar havsfolket. Åh

Shoshanna: Ja.

Gäst: Wow. För jag hade alltid ett löfte till sirenerna, även om det också var – nej, nej!. Ok, tack. Detta är så hjälpsamt. Jag uppskattar det.

Shoshanna; Och då du är varelsen, Kära Syster, som skyddar andra, så skulle du relatera till detta.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Några ytterligare frågor?

Gäst: Får jag dela något?

OWS: Är det i form av en fråga?

Gäst: Ja. Ja, det är det.

OWS: Ja, då så, Ja?

Gäst: Först vill jag ge ett erkännande till Ärkeängel Mikael för att han kom in med detta kraftfulla, kraftfulla tal han gav oss, denna överföring han gav oss alla. Jag höll på att hoppa ur stolen. Jag vevade armarna med mitt svärd uppe. Ni vet, han fick igång mig! Jag kände allt. Bara mycket kraftfull. Mycket tacksam. Och jag hoppas alla andra var det, jag tror det (skrattar). Men jag ville bara tacka honom för det. Och jag kommer att svinga mitt svärd för alla människor i den här världen. Det har jag aldrig tänkt på. Att svinga det för sanningen. Och jag kommer att börja göra det från och med nu. Och tack, Älskade Ärkeängel Mikael.

Min fråga handlar om att jag för tre nätter sedan hade en upplevelse när jag var på väg att vakna. Ni vet, jag ser ibland saker i mitt tredje öga när jag vaknar. Det sker mellan sömnen och medvetenheten. Det jag såg liknade nästan en sol. Det såg ut som solutbrott, ni vet, med strålar som går ut, och de hängde inte ihop allihop. Strålarna hängde inte ihop, men jag kunde se ett spår av dem gå ut som strålar. Och sedan kom och gick det in och ut ur mitt synfält. Jag ville inte förlora det, så jag förblev lugn och lät det göra vad det gjorde, och försökte att inte ge det för mycket uppmärksamhet, men försökte komma på vad det var, ni vet (skratt). Som jag förstod det kändes det nästan som en stjärnport. Och jag har sett stjärnportar förut i mitt tredje öga, och de var annorlunda. De var nästan som något mekaniskt som gick runt i en cirkel. Det här var ett stjärnutbrott. Jag vill bara veta om ni kan se vad det kan ha varit.

OWS: Vi ska ställa en fråga: kände du detta under meditationen med Ärkeängel Mikael av den andra solen?

Gäst: Åh (skrattar), ni vet, jag var mycket tacksam för det där andra solen talet. Jag tänkte på det. Och ja, vet ni vad? Det gjorde jag. Såg jag den andra solen? Det gjorde jag! Wow. Ok, tack! Mycket bra. Och jag insåg det inte eftersom jag var så upphetsad över allt vi precis hade gått genom, det försvann ut ur mitt sinne. Men tack! Ja, precis så!

OWS: Mycket bra. Shoshanna, har ni något perspektiv?

Shoshanna: Vi har inget att tillägga.

OWS: Då så. Ja. Vi ska tillägga här att detta bara är början på denna skildring av den andra solen. Först visualisering av den andra solen, sedan den faktiska uppfattningen av den andra solen med era ögon. Med ert tredje öga vidöppet, och era fysiska ögon som får glimtar av den. Detta är på väg. Finns det andra frågor här, innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja. Kan denna andra sol möjligtvis finnas alldeles bredvid solen, och kan den vara blå?

OWS: Vi kan säga att detta är en dimensionell sol. Den finns inte i er tredje dimension, den finns i en högre dimension. Och den börjar nu, som ni säger, ”blöda igenom”, ska vi säga.

Gäst: Tack.

OWS: Förstår du?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vi kan dela.

OWS: Ja, gör gärna det.

Shoshanna: Käre Broder, får vi dela?

Gäst: Ja, gärna.

Shshanna: Föreställningen att detta, denna sol, är blå, är ett budskap till dig, Kära Du. Det är ett budskap till dig. Färgen är specifikt relaterad till information som du behöver här.

Och denna varelse kommer att se olika ut för många beroende på vilken information den sänder, som den överför till den varelse som ser den. Denna som är JoAnna ser den som en mosaik, som en flerfärgad varelse med många dimensionella färger. Så det beror på vem som tittar på den, och den är specifik för den personen. Namaste.

OWS: Och vi ska tillägga att vissa kommer att börja se den som en skugga av solen i ert solsystem. Lite bakom den, kan man säga. Men initialt som en skugga. Ni kommer att veta vad vi talar om inom kort.

Gäst: Tack.

OWS: Andra frågor här?

Gäst: One Who Serves, jag har de senaste månaderna sett bilder och videos på två faktiskt, som ser ut som två, ni vet, gulvita solar på himlen. Och ni vet, människor med en liten videokamera tittar i en riktning och där är solen, sedan flyttar de kameran och ser en annan sol. Eller så ser de ett par tätt tillsammans. Så, jag vet inte, de verkar ganska autentiska för mig. Så jag undrar vad som pågår här, är de påhitt? Såg dessa människor faktiskt något? För det ser verkligt ut.

OWS: Vi ska säga att en del av det är bara från dem som producerar sådant. Men andra börjar faktiskt att ta emot, eller få glimtar, som vi talat om här.

Vi tillägger bara en sak: lita på er själva, på era känslor, då ni ser på sådana saker och det ni känner inombords. Och om det inte är en känsla  som kommer över er,  eller om det bara ”är det sant” eller ”inte sant”, då skulle vi säga att ni kan bortse från det. Det kommer som en känsla i er.

Gäst: Ok. Jag vet att teknologi, kameror, kan fånga elektroniska röstfenomen, eller andar, de kan fånga energiessens av andar och saker i andra dimensioner med teknologi. Så är det möjligtvis vad som händer här? Är det videoteknologi, ser den in i andra dimensioner som människor på marken inte kan se, är detta vad som pågår här?

OWS: Vi ser inte riktigt att er teknologi kan fånga detta just nu, men det går i den riktningen. Det som behövs för att fånga det är mer av ert tredje öga. Shoshanna, har ni kanske ett annat perspektiv?

Shoshanna: Vi ska bara säga, om vi får dela detta, Kära Syster?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Vi ska bara säga att det finns många som hittar på. Det finns mycket kameratricks som kan användas för att fånga en publik. Med det inte sagt att det är vad du såg, men det är vad som sker på många nivåer här. Eftersom det för många varelser på denna planet bara är roligt. Vi ska säga att den enda riktiga sanning du hittar om denna faktiska varelse, denna faktiska entitet, denna faktiska sol, kommer genom att du fångar denna bild i ditt eget sinne genom ditt tredje öga, eftersom den varelse du är, är det instrument som fångar detta. Namaste.

OWS: Mycket bra. Vi måste släppa kanalen här nu. Shoshanna, har ni något avslutande budskap här?

Shoshanna: Vi säger bara att sanningen finns inom er, inte utanför. Namaste.

OWS: Ja. Och vi upprepar Ärkeängel Mikaels meddelande här tidigare angående tidslinjen ni valt, eller snarare, som ni skapat här. Och vet bara att ni är på den tidslinjen, och ni rör er fritt och fullt längs den just nu. Inte för att falla tillbaka till den äldre tidslinjen som planerades, men inte inföll.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...