”Arbitrage” – GCR / RV SITREP – Lördag – 19 augusti 2017

”Arbitrage” – GCR / RV SITREP – Lördag – 19 augusti 2017

 
Vad som är viktigt idag är att ompröva hur långt vi alla har kommit i jämförelse med vad som ligger kvar för att vi skall uppnå vårt gemensamma slutmål?

Eftersom slutet bara är en ny början, rätt Yo? Det kan du ge dig på, Zimlandia.

Det har varit ett maraton för de flesta, ett kort sprinterlopp för andra och faktiskt en språngmarsch uppför ett berg för några olyckliga få.

Varje berättelse räknas lika för Gud eftersom alla är här för att slutföra samma uppdrag … service. Om inte, så ramlar du ner från berget.

Varför du började i denna saga är förmodligen inte varför du fortfarande följer den nu.

Vilket leder oss till dagens intel … det här är den sista lördagen före den totala solförmörkelsen på tisdag.

Det har länge varit min förståelse att en helg blir både starten på RV och dess bortre vägg.

Detta för att kineserna ville ha det här så eftersom en sen weekendnattrelease är det säkraste sättet.

Om du är rädd för en massaker lördag natt, förvänta dig det motsatta.

De kan tortera Trump i pressen, men alla händelser nu är skriptade och har varit så i åratal. De är för viktiga för att lämnas till slumpen.

Och när alla tittar på Trump/Bob Mueller-dramat, så släpps ​​RVn in.

När det gäller Trumps kommande uppsägning, så är det en icke-fråga som redan var under kontroll, en del källor tror redan innan han blev uppmanad att kandidera till president, följaktligen gavs också Bob Mueller en komplett ”rysk undersökningsdossier” innan han tog jobbet.

Mueller var ett Obama-beslut, liksom anställningen av Dunford, som tog in Kelly och McMaster, och alla dessa seglivade Marines.

Således har Trumps flashbang hållits tillbaka i flera år för att synkronisera en allt absorberande nyhetshistoria som också skulle matchas smidigt med en sällsynt astrologihändelse samt slutet av amerikanska finansåret 2017 (30 september).

Kanske är det därför som alla privata banker som inte är i Nordamerika köper ZIM-valuta snabbt och i stora mängder i massiva buntar för mycket rabatterade priser (långt mindre än 1: 1).

De säljer sedan sina nyförvärvade ZIM till IMF / Bank of China, eftersom AIIB har kommit överens om att betala för det hela till lägre än 1: 1 men högre än de köpte dem. Garanterad vinst är resultatet.

Detta kallas för ett privatplaceringsarbitrage, där köpa lågt och sälja högt är förhandskontrakterat för båda sidor av affären av en större statsobligationsleverantör (de kinesiska Äldste).

AIIB är slutligen den sista köparen av ZIM till mindre än 1: 1, och sedan säljer de sina tillgångar tillbaka till världens centralbankssystem vid 1: 1.

Med en tillräckligt lång tidslinje genererar detta standard handelsarbitrage för privatbankhandel en garanterad vinst, oavsett hur mycket ZIM som har köpts.

Handelsplattformsarbitrage är mycket enkla och börjar hos bankerna på lägre nivå vilka vanligtvis startar köpraseriet.

Men inte den här gången. Mycket intressant. Verkar som att uppifrån-och-ner bankverksamhet kan vara verkligt, precis som uppifrån-och-ner filantropi.

En anmärking …

De flesta till alla med ZIM kommer inte att ta högre suveräna kurser eftersom det är psykologiskt för mycket.

Och även om de gör det kommer de hävstångsmässiga avvecklingsprogrammen (strukturerade utbetalningar) att fördela digitala krediter årligen till mycket mindre än den upplagda inlösenkursen 1: 1, trots att det totala inlösenvärdet kommer att verka mycket högre.

Hur som helst, du har rätt och de Äldste vinner, och det gör ni också (mänskligheten). Sobeit.

Vänligen sluta leta efter TDA-genvägar eller sämre, bara för att ni varit tvungna att vänta på en himmelsk välsignelse bortom mänsklig förståelse!

Det är som att skrika i soluppgången för att det skall gå fortare! Den kommer att komma över horisonten, det lovar jag, låt bara den jävla saken stiga upp i fred!

Och hej, om du inte klarar dig över den här eraövergångsbron, oavsett anledning, oroa dig inte, du kan alltid reinkarnera och njuta av bytet efter RV.

Det är tid för alla att acceptera sitt öde och sluta att kämpa som en vattentörstig fisk som redan simmar i havet.

Vi träffas alla på kvällen klockan 21:00 (03.00. svensk tid) för första sändningen av ”Church Bank” podcasten, värd: Brother Moshe med Showme och, lagom mycket, Yosef.
Titel: The Church Bank Call # 1 (Spiritual Banking)
Datum och tid: lördag 19 augusti kl 18:50 Mountain time
Deltag på telefon:
Gäst PIN-kod: 921624 #
Primärt inringningsnummer: (206) 402-0100 Sekundär inringningsnummer: (312) 279-3393
Hela listan med inringningsnummer:
http://InstantTeleseminar.com/Local/?eventid=100786548
Evenemangssida:
https://iTeleseminar.com/100786548
Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...