“Överlevnadstips” – GCR/RV SITREP – torsdag 24 augusti 2017

 

“Överlevnadstips” – GCR/RV SITREP – torsdag 24 augusti 2017

 

I denna ovanliga ålder av immanent och oändlig plötslig rikedom utmanas traditionella känslomässiga hanteringsmekanismer om de inte slängs ut helt. Så vad ska vi göra om våra nollor överväldigar våra verkligheter över natten?

Det är ett rättvist och seriöst övervägande just nu. Hur njuter vi av våra liv med det enorma nya ansvar som ligger till grund för alla Guds Mänskliga Änglar som lever bland de ouppväckta?

Nedan finns ett dussin post-RV överlevnadstips som kan påskynda din inlärningskurva samt låta dig konsekvent få tillgång till glädje, oavsett hur radikalt annorlunda ditt idag kan fluktuera från ditt imorgon.

Sinne för humor

Att skratta är fysiskt känt för att vara en helande handling och givet allt lidande vi var tvungna att uthärda för att komma till denna punkt och sedan bevittna allt lidande vi kommer att uppleva efter det … så är det kritiskt att fortsätta skratta och göra saker som ger dig äkta lycka. Vad det än är. Skratt är verkligen den bästa medicinen och hela din filantropiska organisation kommer att titta på för att se om du kan skratta åt dig själv och genom svåra situationer, även i svårighetsgrader av de mest utmanande problem. Ledare leder, de kan leda lika bra med ett stort leende och hjärtligt skratt eftersom det ger tillstånd till resten av ditt lag att göra detsamma. Det skapar en mycket bättre arbetsmiljö.

Opartisk neutralitet

Så ofta fäster vi oss själva till våra projekt, våra mål, vår agenda utan att titta upp för lukten av rosorna, och eller sämre, så försummar vi oss själva. Vi gör detta för att vi naturligtvis bryr oss om andra, hur de känner, om de får vad de behöver, vilka fler kan vi hjälpa. Men att omfatta karriären i filantropi kräver lite mer “opartisk neutralitet” genom att du alltid kommer att se som din heltidskarriär att hjälpa människor nu, och deltidsvanor stöder inte heltidsarbete organiskt. Att kunna distansera dig från dramatiken hos dem som du hjälper, som en traumaläkare som bedömer vem som behöver hjälp först och hur mycket tid du ska spendera på varje sak innan du går vidare, eller om det är ens värt din tid att ta itu med det. Genom att ta bort känslomässighet och öva på neutralitet kommer det att hjälpa dig att upprätthålla dina barmhärtighetsinsatser samt låta dig nå de mest behövande under det att du försvagar dig själv känslomässigt i ögonblicket.

Hissresan

Människor kommer att fråga hur du fick dina pengar, vad du gör för att försörja dig, hur du köpte ett så trevligt hem eller bil … det kommer att hända varje dag. Ingen mening att undvika denna post-RV-verklighet. Svaret på deras frågor är ett fast, inte mer än två meningen långt svar som både berättar sanningen utan att erbjuda alltför mycket information. Det borde inte vara längre än en tur ner i en hiss, och du borde aldrig avvika från det. Detta låter de som tycker om dig att känna sig bekväma med att vad som än lät dig göra detta är okej för dig … och det borde det vara för dem också. Ingenting är konstigt här, det är bara mitt liv. Att inte svara på deras frågor är konstigt. Och att svara på deras frågor med en viss bisarr global finansiell inväxlingsförklaring kommer att göra dem nyfikna, vilket inte är målet. Ärligt, direkt, kort, fortsätt … det gör de bästa hissresorna för vad du gör för att förtjäna ditt uppehälle.

Kreativitet

Med så många resurser går du igenom dina första gåvolistor på mindre än en månad. Och efter det är du verkligen på egen hand beträffande hur du ska betala ut medel för värdiga orsaker eller situationer, stora eller små. Möjligheten att skapa något från ingenting är viktig eftersom du fick detta filantropiska tillfälle att läka världens själ, som är mycket bruten på alla områden, så alla områden behöver hjälp. Att uppfinna nya sätt att erbjuda barmhärtighet, med en innovativ och kreativ touch kommer att vara avgörande för att överleva RV på lång sikt, eftersom vi aldrig kommer att få slut på pengar under vår livstid. Så om du inte är en kreativ person, så omge dig med människor som är det, för kreativitet, mer än utbildning eller erfarenhet, kommer att vara mer värdefull för din filantropiska organisation än vad som helst annat än kanske moral.

Gruppaktiviteter

Isolering är ett stort problem för lotterivinnare. De känner sig bekymrade över deras plötsliga välstånd, eftersom alla antingen vill ha något av dem, inklusive att absorbera deras tid. Så naturligtvis avgår människor till en säker, tyst plats och försöker att försvinna. Låt inte detta vara så konsekvent. Se till att du deltar i normala gruppaktiviteter som att gå i kyrkan eller äta måltider med familjen, delta i en klubb eller rekreationssporter … eftersom alla behöver mänsklig interaktion med dumt rika människor som köpt en fånig färgad valuta på Internet och råkat bli fantastiskt rika bortom människlig förståelse. Du är fortfarande mänsklig trots att du också nu är en ängel, och det är viktigt att du håller dig ansluten till ditt samhälle och familj samtidigt som du lär dig att hantera möjligheten.

Vänner och familj

Vi vill alla att våra närmaste vänner och familj följer med på denna resa. Våra makar också. Men ärligt talat, det bästa vi kan göra med vänner och familj är att låta dem ALLA bli andliga. Och när de kommer tillbaka fysiskt, så vill Gud att vi ska påverka dem. Om de inte gör det, känner Gud att det är bäst att de inte går med i din nya erfarenhet utan hittar ett annat sätt att välsigna dem utan din närvaro. Den tråkiga sanningen är att få kommer att komma med oss, men vi måste vara öppna och ärliga om vem som kan hantera denna typ av livsstil eftersom vi har gått igenom för mycket för att anpassa oss till dem. De kommer att behöva anpassa sig till oss, för det visar sig att vi inte bara hade rätt om RV utan var närmare till Guds avsikt genom ren definition för att fördela Yeshuas rikedom. Sobeit.

Bra mat

Att äta rätt är vettigt när som helst, men speciellt nu när ni är oändligt rika. Din hälsa måste nu prioriteras mer än någon annan händelse i ditt liv, och det vi stoppar i våra munnar, är nu väldigt viktigt för andra. Tänk på att du kommer att stödja ett massivt antal jobb, organisationer, välgörenhetsorganisationer och eventuellt övervaka byar och länder … så när du är ute för att välsigna alla dessa människor som påverkas av din rikedom beror det på din hälsa. Med det menas att din hälsa inte längre är din egen. Den som har fått ett barn förstår detta. Vad är du för en bra förälder är om du inte finns i närheten? Så vad är du för en filantrop om du äter som skit och tar bort år av ditt liv på vägen? Hyr en nutritionist/kock och få vilken som helst som matberedningshjälp som du behöver för att börja leva livet till sin fulla potential. Ett stort antal människor är beroende av dig för resten av ditt och deras liv.

Träning

Träning är också en enkel sak. Att få mer syre in och ut ur kroppen skapar ett friskare dig, med mer vitalitet och ytterst mer energi för att hjälpa fler människor. Inga fler ursäkter om att inte ha råd med ett gymmedlemskap eller en träningsutrustning … du kan köpa ditt eget hemgym nu och träna ensam om du så väljer … men sätt igång !!!!!! En kropp i rörelse tenderar att fortsätta. Och en filantrop i rörelse tenderar att hjälpa många fler människor än de någonsin föreställt sig. Återigen, gör det själv, men gör det för alla du hjälper senare i livet – det extra årtiondet kommer exponentiellt att hjälpa miljontals och åter miljontals människor.

Minimalism

Mindre är mer. Populärt uttryck eller sanning? Jag säger sanning. Ju mer vi förvärvar, desto mindre emotionellt utrymme reserverar vi för att hjälpa andra. Det betyder att det är o.k. att ha fina saker, bara inte för mycket av någon sak; I själva verket, eftersom vår rikedom är oändlig, ju mindre vi äger demonstrerar hur andligt utvecklade vi är. Ägodelar slutar med ägande. Saker kommer aldrig att göra dig glad, och fler saker kommer bara att göra dig olycklig snabbare. Så när du köper, köp det som ger dig glädje, men när du känner att du har nått din goda smaks förvärvsgräns, lägg ner kreditkortet och gå. Mindre betyder verkligen mer. Och att äga mindre översätts till att ge mer. Vilket är vad vi Mänskliga Änglar skapades för i första hand.

Nyfikenhet

Att vara nyfiken är en nyckel till att njuta av din nya oändliga rikedom på lång sikt. Att lära och växa, utmanar dig själv att förstå hur och varför saker och personer fungerar, vilka problemen är i samhället och vad lösningarna kan vara till att fixa dem. Det är en present som du kan ge dig själv dagligen. Tyvärr kan du inte köpa kunskap, den måste förtjänas. Och insamlingen av denna kunskap kallas visdom, vilket tar en livstid att förvärva. Det är inte bara fördelaktigt på lång sikt, utan på kort sikt är det detta som kommer att definiera vem och vad du är som en modern filantrop. Vi kan bara flyga så högt som vår himmel, så om du inte ständigt är engagerad i att höja ditt eget tak, kommer ingen annan att göra det och den här historiska rikedomen blir inte bara en vikt runt din uttråkade hals, möjligheten kommer till slut att leda till depression om du inte intellektuellt utmanar ditt sinne varje dag.

Resa

Ok, så du räknade ut ZIM och RV, grattis. Nu då? Starta upp jetplanet och res! Varför inte?! Du har förtjänat det. Vad är meningen med att ha global suverän rikedom om du inte åker och ser världen. För vissa som inte kan resa av olika fysiska skäl, ät bra och träna punkterna ovan innan du vandrar på Kilimanjaro. Men för de av oss som åkte på detta osynliga äventyr väntar äventyret fortfarande. Res med stil, res till jordens alla hörn, res till okända delar, men res. Att se nya och olika saker kommer inte bara att fylla din själ, det kommer att ge dig fräscha kreativa idéer att ta tillbaka till dina filantropier, liksom att återtända gamla passioner, sedan länge sedan döda och begravda.

Andlighet

Att överlämna sig till Gud dagligen är inte något på Pre-RV-checklistan, det är en evig handling för det dagliga engagemanget under en helt filantropisk eller Mänsklig Ängels livstid. Vi behöver ständigt få våra marschinstruktioner från Himlen för att se till att vi stannar kvar på Hans största goda väg för våra liv. Så ofta när plötslig rikedom kommer, är Gud förvisad till bakändan av bussen när Han aldrig har behövts mer till att köra bussen överallt. Med tanke på dina fantastiska nya ansvarsområden, så är att förbinda dig konsekvent med Gud Skaparfadern kritiskt för att överleva post-RV upplevelsen. Och oavsett vilket namn eller religion som får dig till honom, bra, var noga med att du alltid ödmjukar dig själv inför Honom som Givare av alla gåvor och aldrig glömmer vem som tillät oss alla att få sådana överflödande välsignelser medan vi lever. Det är Kristus Yeshua för mig, hela dagen, varje dag. Jag känner mig fri fri att hålla mig till Hans osjälviska offer som mitt exempel på ren service till mänskligheten.

Halleluja!

Vänligen fortsätt att skicka in alla “Tetelestai” 800 nummer alert anmälningsförfrågningar och framtida e-mail medlemskap till theclarioncalls.com.

Vi borde gå överskrida 30 000 medlemmar denna veckan och förutser stängning av e-postmedlemskap vid 50 000 före RV. Post-RV kommer att vara obegränsat och vi förbereder oss för ett massivt inflöde av digitalt deltagande. Det håller Showme uppe på nätterna 🙂

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...