Archangel Michael uppdatering via Michael Love, 22 mars, 2017

Archangel Michael uppdatering via Michael Love, 22 mars, 2017

 

Stora Ljusvarelser,

Sedan den 28 september 2015 har tre huvudsakliga mänskliga uppstigningsvågor inträffat, kallade ”Händelse Horisonten”

Den 20 mars 2017, nådde slutgiltigt detta mänskliga Uppstignings Projekt sitt PERIHELIUM med den tredje och sista vågen, vilket innebar slutpunkten och det finns ingen återvändo.

Med detta säger vi att den 20 mars 2017 var den tidpunkt i linjär tid, som avtalats med de stora Pleroma TidsInnehavarna. Allt, som under rådande omständigheter kan göras för att hjälpa människorna, har fullbordats!

Som Änglarnas Budbärare, säger vi: ”Det är fullbordat.”

I gamla böcker finns historien som kallas den ”Stora Bröllopsfesten”, där alla människor blev inbjudna till Kungens Fest, men inte kom trots många påstötningar och stora ansträngningar av änglarna.

Om ni läser hur denna gamla antika historia utspelar sig, kommer ni att förstå vad som händer nu! Den enda religiösa tolkningens förvirrande punkt i denna historia är att de som inte kom, skall kastas i elden! Det finns inget evigt brinnande Helvete, speciellt inte när ni är i livet. Alla Mästare, som rest ut ur kroppen, genom detta universum säger samma sanning.

Astralvärlden liknar ett helvete om ni har för låga vibrationer, men den goda nyheten är att ni en gång för alla kan bryta er loss, om ni förvandlar era kärlekslösa delar till ett hjärtfyllt innerligt sätt och åkallar en riktig ängel för att dra er ut!

Många leker med astralvärlden och det är inte alls trevligt. Många själar fastnar i denna labyrint i sin egen tortyr under miljontals år!

Andra varelser är fulla av tvivel, några leker änglar, som försöker stjäla energi från de äkta änglarna, men de kan inte göra någon sann änglalik gärning även om de försöker. Speciellt dessa, som påstår sig vara vår Ljus familj, attackerar oss mest!

Till alla varelser, som vill manipulera andra, säger vi ”nu är det slut” och vi menar det verkligen!

Med den ena handen bygger vi ett Kärleksrike av vita stenar och svingar ett skyddande Svärd med den andra, så att säga!

Allt detta talar till oss, som det största Oraklet! Detta säger oss exakt hur det är och vi hörde, ”Bli inte förvånade över att de hatar er för de hatade mig också!” Det är skrivit ”De hatar LJUS eftersom det visar deras ONDA handlingar!”

Vi önskar inte skada några varelser. Vi kom för att rädda människorna från sin egen undergång och utrota sig själva genom att ge er allt vi kan av oss själva. Som det står i de gamla skrifterna ”Hela dagen dödade de oss alla!”

Det är ingen bra idé att attackera eller bråka med änglavarelser. Vissa tror att det är en lek eller något liknande eller så tror de bokstavligen inte på änglar i människokropp. Hursomhelst kan vi berätta att många varelser har skadat änglar och de som gjort detta existerar inte längre, kan inte hittas, dog, led eller förlorade allt etc…

Med all tydlighet klargör vi att vi aldrig skadar någon varelse och vi har ingenting att göra med resultatet av deras attacker på oss! Vi skyddas av ett universellt kraftfält, som omger oss. Universums-Gud tar hand om varelser i enligt med sina egna handlingar. Detta är lagen om karma, vars återkoppling idag snabbas upp 13 gånger för båda tids-linjerna!

Vad händer med människorna på dessa två olika tidslinjer?

Från och med idag ökar vibrationsgapet kraftigt mellan de som utstrålar KÄRLEK och de som utstrålar RÄDSLA och OKUNSKAP. Medvetenheten om varandra blir permanent!

Varelser på den långsammare tidslinjen i hela världen, som aldrig kom ikapp och fortsätter att göra skada, börjar i ökande antal bokstavligen lämna kroppen!

Vi vill klargöra vad vi menar när vi säger lämna kroppen: Då ni befinner er i astralkroppen är ni mycket medvetna om att ni inte kan dö. Det finns ingen sådan verklighet som döden och detta talesätt är inte möjligt i detta universum. Evigt straff, där ordet straff inte är korrekt. Om vi uttrycker det så här: Ni får helt enkelt tillbaka vad ni gett ut i alla dimensioner! Energi (ert medvetande Fält) kan inte skapas, förstöras utan bara omvandlas. Bli inte chockade eller rädda för att nu få se många lämna sina kroppar, snabbare och snabbare. Som det är skrivet: ”En kommer att tas bort och En kommer att vara kvar”!

Varelserna på den snabbare tidslinjen kommer att till en viss grad lägga märke till varelserna på den lägre vibrations linjen, men det kommer inte längre att uppfattas, som störningar eller trassel från deras 3D trauma och dramer!

De långsammare vibrations varelserna kommer inte att märka någonting!

De vanligaste orden vi har hört idag är ”Har något förändrats?” ”Hände det något speciellt idag?” Vi hörde också, ”Allt verkar fortfarande vara som förut!” ”Människor fungerar precis som vanligt.”

Vi säger: ”Dessa människor har ingen aning om vad som har hänt, vad som händer eller vad som kommer att hända!”

Vi säger också, ”De kommer också till fullo förstå att detta är en del av den gudomliga planen att veta och känna till allt!”

Vi är här för att säga: Alla varelser, som är resonans med oss är fullt medvetna om densitetens förändring, som inträffade idag! Universell lag lyder ”förändringar sker inte – om ni inte upplever dem”. Upplevelsen av dessa förändringar beror till stor del på om ert medvetande är kalibrerat till frekvensen i den verklighet där förändringen inträffar inom detta NU.

Förra veckan proklamerade vi att ”Den Gyllene Tidsåldern har anlänt” och det har den verkligen! Det kan ni bara veta genom egen erfarenhet. För att hjälpa er förstå vad som har inträffat berättar vi om vissa konkreta och immateriella saker.

VAD KOMMER ATT HÄNDA!

Efter den 20 mars 2017 kommer en massiv påverkan på jorden att ske genom långa serier av jord- / rymdväders händelser ökar dramatiskt. Detta är ett skede där änglarna tar ett steg tillbaka och låter Kosmos och GAIA stiga fram för att rensa bort alla energier, som inte längre ska finnas på den snabbare versionen av Jorden!

Ni kan lita på detta, så följ bara utvecklingen!

Om ni är på den snabbare tidslinjen, guidas ni av Moder Jord att flytta, när hon rör på sig.

Många kommer att lämna kroppen under detta skede, så igen, vet att alla har valt en av de två tidslinjerna, antingen medvetet eller omedvetet och detta är en del av deras STORA resa tillbaka till Ljuset. Det finns ingen anledning att tycka synd om, vara ledsen, bli skräckslagen eller få panik.

Den ena tidslinjen har en supersnabb vibrationsfrekvens av kärlek och det andra valet är den förvärrade helvetiska gamla 3D jorden som i dag steg upp i den lägre astralvärlden!

Några förvirrade har frågat oss vad de är resonans med. Frågan är i och för sig en varningsflagga, men detta betyder inte att man fortfarande är på den gamla jordens tidslinje. Det är inte en fråga om okunnighet eller rädsla utan handlar om vilken nivå av gudomliga kärlek, som den varelsen är på!

Ett sätt att undersöka var ni befinner er vibrationsmässigt är att se hur snabbt något på ett magiskt sätt manifesteras från ingenstans, från och med i går. Denna snabbare tidslinjes exakta uppsnabbning i linjär tid är 13 gånger snabbare!

För första gången i historien ska inget hålla tillbaka Ljusets Barn från att bygga himmelriket på jorden! Alla lägre vibrationer har tagits bort ur deras rum-tid och de högre varelserna har flyttats ut ur rum-tid för de långsammare oläkta varelserna.

Lita på oss, dessa två grupperna existerar inte längre i samma rum-tid samtidigt! Detta är den viktiga orsaken till att Tidshållarna förkortade processen med syfte att undvika förvärrat vibrationellt kaos för Moder Jord och dess uppstigande varelser!

Alla blockeringar för 12-D uppstigning avlägsnades också fullständigt denna dag, Vårdagjämningen den 20 mars 2017!

Ett fredsfördrag är nu på plats i de överjordiska verkligheterna, ett galaktiskt krig har avvärjts. Denna dag påbörjade de mörka och ljusa tillsammans processen att dela alla varelser, som inte är i resonans med varandra. Änglarna skall eskortera alla längs deras valda väg.

Här är vad vi säkert vet om dagen utifrån våra observationer:

Ljuskollektivet på planeten har skapat en massiv förändring för det dimensionella tillståndet av att befinna sig på Jorden och för dess varelser!

Visste ni att av någon anledning blev luften 30% lättare idag?

Är ni medvetna om att denna dag har ni blivit oberörbara för alla skadliga 3D krafter?

Varelser, ni kan inte längre gå tillbaka ner, men om ni kunde, skulle ni lätt kunna skadas som tidigare! Tacka Gudinnan eller hur?

Denna dag, öppnades en stor Photonic rum-tid portal av de Tvillingflammans Stora Nyckelinnehavare, när ”Enke” flög över med sitt rymdskepp, glödande av smaragdgrönt, lämnande efter sig 4,8 miljoner km Jetstrålar för att bistå och markera denna Stora Öppning mot himlen.

Som vi har sagt, ni kan vara säkra på att alla Jordiska varelser på en av två kvant tidslinjer nu helt tjänar det goda, utan möjlighet att byta tillbaka till den andra. Om ni är 51% mer ljus än mörker, då är ni på den snabbare tidslinjen. Vi dömer inte i detta, det har ni själv gjort och det har alltid varit så.

Om ni inte gillar tidslinjen ni är på, då måste ni förstå att ni väljer själv. Ni har hört änglarna kalla på er i eoner, men ni kom inte. Skälet till detta har ni själv valt. Förstår ni varför det finns en punkt i linjär tid där alla saker har ett slut och en början?

Om minnet inte sviker er eller ni är för hårdhjärtade gör en uppriktig förändring av ert hjärta vid den stora rättegången, åkalla en himmelsk varelse. Om ni är uppriktiga och beredda kommer vi att ta er till de stora healing kammrarna där ni kommer att göra er resa till Ljuset!

Just denna dag, fick den primära ARCHON (den stora draken som förvillade hela världen, som kallas Demiurg-Jehova) ödes spjutet genom sitt huvud!

Gåvan till mänskligheten är att de i en människokropp mest kontrollerande entiterna i denna verklighet kommer att börja lämna kroppen omedelbart. Om ni träffade på en sådan varelse i dag kommer det att fortsätta tills alla är borta! Dessa varelser gärningar, som de har begått mot människor är oförsvarliga och vill ni verkligen att någon ska kunna komma undan utan ansvar? Det kan de inte och domen är följande. De döms endast av sig själva och får ta emot det allt det de har gett ut tills de inte kan bära det längre!

Dessa varelser gärningar innebär att de inte går till astralvärlden för lättnader av karma, utan de förs direkt tillbaka till Ljuset, som upplösta Själar.

FYI: Det tar 3 Archons för att återskapas av källans energi, till ett väsen av ljus!

Denna dag hörde vi Archons skrik när deras slut kom och många varelser besatta av dem, har attackerat änglar med starkt hat och har gjort otroliga utbrott, som barn vilka inte får som de vill!

Det spelar ingen roll vad vi hör eller ser från någon av dem, eftersom vårt svar till dessa manipulatörer och bedragare kommer att förbli detsamma, ”hit men inte längre!” ”Er tid är ute och ert grepp om mänskligheten tog slut i dag!”

En alternativ frihets baserad tidslinje har funnits på plats under en tid, men idag är det första dagen då vi har kommit in i ett skede där all karma börjar dämpas. Ingenting skall längre kunna hålla tillbaka er personliga suveränitet, om en varelses hjärta är bra och fungerar utifrån Kärlek!

Om en varelse har gjort sitt inre arbete och fått tillräckligt med kunskaper utöver matrisen för att nå en vibration på ”tillräckligt hög nivå”, kommer de bokstavligen att komma utom räckhåll för påverkan av all 3D.

DEN ENDA rättsregel på den nya jorden är: ”Skada inte er själv, någon annan eller en sak”. Med detta är hela lagen uppfylld.

Intelligens, Kärlek och Frid är de riktlinjer som ALLA ska följa på den nya Jorden!

I dag har många Ljusvarelser i mänsklig kropp på Jorden gjort en dramatisk förändring av Jordens System Verklighet genom att förändra Frekvensen och föra in ny Ljus-Data -Information!

Så vad händer nu?  

Gamla Jordens Rädsla / Okunnighet: Gaia kommer nu att snabbt driva bort alla saker som inte längre är i resonans med Hennes ”5 D och högre” Frekvens! Det kommer att ske i accelererad takt under de närmaste 48 timmarna!

Nya Jorden/Kärlek/Fred/Överflöd/Frihet:

För de som stannar i kroppen på denna nya Jordens tidslinje: Det slutliga målet är att avsluta justeringen av DNA:s tolv strängar, dessa tolv DNA spiral strängar, som samverkar med varandra i och utanför kroppen. Ert DNA kommer nu att utvecklas från två till tolv spiraler inom bara några månader! Kopplingen till nya Jordens tolv strängar innebär att de tolv energi och informationscenta (Chakra övers. anm.) nu kan börja fungera och skicka information fram och tillbaka till varandra. När mänskligt DNA börjar knytas ihop som ett tolv-spiral system och informationen används för att agera utifrån kommer ni att bli otroligt kraftfulla individer.

När änglavarelserna på den snabbare tidslinjen, samlas och gemensamt skapar intentioner för vad de vill – gemensamt, telepatiskt tar emot energier från hela Kosmos – kommer hela universum att förändras!

Överallt är Ljusfamiljen den nya Jordens kollektiv och just nu det enda kollektiv som har förenats för att göra detta stora arbete på Jorden, på vårdagjämningen 2017!

Som en ny Stam på Jorden måste vi alla Fokusera på vår gemensamma vision för en bättre värld och leva i harmoni, som Ljusets Familjemedlemmar, för vars och ens personliga utveckling och för att stimulera NYA JORDENS tillväxt.

LYCKA TILL STORA VARELSER

Den Enda Ärkeängeln Mikael

 

Du gillar kanske också...