Arcturian Group Message via Marilyn Raffaele | 28 maj 2023

Arcturian Group Message via Marilyn Raffaele | 28 maj 2023
(Regnbåge Våg av Ljus)
Välkomna kära läsare. Vet alltid att dessa budskap har avsikten att vägleda läsarna mot en högre förståelse och medvetenhet om vad som sker både inom och utanför. Det här är tider av intensiva rensningar eftersom all gammal energi som har lagrats och burits från tidigare liv måste rensas för att anpassa sig till de högre frekvenserna av andlig uppstigning.
Men oroa dig inte för hur du gör det. Om din avsikt är att andligt utvecklas, gör du det redan – ofta i drömmar och ibland genom medvetna upplevelser som tvingar dig att konfrontera särskilda problem.
Energin från intensiva upplevelser som de som involverar rädsla, smärta eller våldsam död förblir vanligtvis djupt gömda där personen inte behöver tänka på eller återuppleva dem och tror att de är borta. Dessa lagrade energier är inte borta utan förblir snarare aktiva strax under medvetenheten där de påverkar personens beslut, val och övertygelser etc. tills de rensas.
Tortyr, våldsam död och övergrepp av alla slag var vanliga upplevelser i tidigare mindre utvecklade liv, och även om de flesta inte medvetet minns dessa upplevelser gör kroppens celler det, vilket orsakar irrationell rädsla och oro kring vissa platser, händelser, människor och system.
Till exempel kommer en person som dog under en eller flera livstider av drunkning att fortsätta ha en automatisk rädsla för på att vara på, i eller runt vatten. De kan ta lugnande mediciner, träffa en terapeut och till och med tvinga sig själva att vara nära eller i vatten för att göra sig ”normala”, men de underliggande frekvenserna av rädsla kommer att fortsätta att manifesteras tills de inte längre är närvarande.
Rensningar börjar ofta som en tredimensionell upplevelse som nära liknar den ursprungliga upplevelsen men äger bara rum när en person är redo att rensa bort något som de kanske inte ens är medvetna om, vilket bestäms av det Högre Jaget. Även de mycket andligt utvecklade kommer ofta att ställas inför någon oroande fysisk, känslomässig, mental eller andlig fråga som verkade komma från ingenstans.
Rensningen av någon länge buren gammal energi är ofta ett val innan födseln. Innan själen inkarnerar kommer den som är beredd att rensa något som har påverkat varje livstid att välja att födas in i en familj eller situation som kommer att återaktivera energin de har valt att rensa. Exempel; En person som utsattes för sexuella övergrepp i ett mycket tidigt liv och bildade ett medvetande om maktlöshet, lågt självvärde kommer att välja en familj med samma energi för att återaktivera den, omfamna sin kraft, erkänna dess obetydelse, och en gång för alla göra klart att skapa ett medvetandetillstånd där problemet inte längre existerar.
En person som har varit alkoholist i många liv kan välja en familj med samma problem. En person med höjdskräck kan välja att bo i ett land av berg och klippor. Personen med rädsla för vatten kan välja att inkarnera i en familj som försörjer sig på fiske, vattensport eller rekreation.
Väl på jorden kommer de flesta inte ihåg sina val före födseln och kan inte förstå varför de har negativa upplevelser som tycks upprepas, men eftersom deras avsikt på en högre nivå är att rensa, hittar de flesta så småningom ett sätt att göra det. En viktig aspekt av clearing är att varje person medvetet avser att rensa alla löften, eder, eviga åtaganden etc. som getts till personer eller religioner. Nästan varje person har levt ett eller flera liv i kloster eller ashram och uppriktigt avlagt löften och avlagt eder som helt omfattar deras lära. Tills de rensas förblir dessa gamla löften och eder aktiva och fortsätter att påverka en persons liv.
En person som ständigt kämpar med överflöd kan mycket väl manifestera energin från ett eller flera uppriktigt avlagda löften om fattigdom. Löften om evig kärlek som gjorts till en annan för länge sedan kan mycket väl vara anledningen till att en viss person ständigt dyker upp i ens liv – väntad eller inte.
Jorden klarnar genom vad som kallas naturkatastrofer. Jorden, som är en idé i Guds sinne, är en levande själ och inte en bit jord som kan användas och missbrukas av ego-sinne. Hon har fått utstå tusentals år av krig, våld och våldtäkten av sina resurser för att inte tala om mänsklighetens våld mot hennes många livsformer. Naturkatastrofer är hennes sätt att rensa bort gammal energi även om vissa naturkatastrofer inte är så mycket naturliga utan skapade av människan.
Vissa naturkatastrofer är resultatet av konflikten mellan den höga resonansenergin som strömmar till jorden och den tätare energin som redan finns på plats, men naturkatastrofer är ALDRIG ett straff från Gud som vissa tror. Begreppet straff har inte och har aldrig funnits i det gudomliga medvetandet. Skulle Gud straffa sig själv?
Föreställ dig en oändlig boll av ljus med miljontals strålar som flödar ut från den. Se strålarnas lika ljus som bollen eftersom de är förlängningar av bollen som solstrålar. Se nu att strålarna blir mattare, mindre ljusa när de rör sig längre bort från bollen och så småningom blir långsammare och svagare. De manifesterar mindre av sin ursprungliga utstrålning.
Det här är berättelsen om mänskligheten, om vad som hände när uttryck av rent Ljus glömde vem och vad de var och blev fångade i den täta, lågresonerande och falska energin de mötte. Men varje stråle förblir för alltid en stråle av Ljus och efter många liv av att spela separationsspelet, låtsas vara dålig eller bra, och uppleva allt som separation kan erbjuda, börjar strålen att söka efter att mer att komma ihåg sitt Ljus.
Gudomligt medvetande flödar alltid och uttrycker SIG själv men kan inte förstås av det begränsade betingade mänskliga sinnet så försök inte göra det även om vissa tror och predikar att de har gjort det.
Gud kan förstås eftersom Gud ständigt manifesterar och uppenbarar SIG för SIG själv, men ett sinne eller medvetande som redan är fyllt till fullo med begrepp om dualitet, separation och två krafter kan inte höra Guds stilla lilla röst.
Syftet med meditation är att tyst centrera och förbereda sig själv för att ta emot och höra sig själv, och i tysthet avslöja Sig Själv.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *