“Area Z” – GCR/RV SITREP – lördag 2 september 2017

“Area Z” – GCR/RV SITREP – lördag 2 september 2017

Okej … jag har precis fått det sista ordet från en kinesisk källa kopplad till banken och en Republikkälla kopplad till Pentagon att RV-schemat verkligen har blivit ”fastställt” för frisläppning någon gång under Labour-helgen.

Vi vet ännu inte när eller var nämnda fest sägs äga rum, men vi vet att det stora schemat nu har ”fastställts” enligt våra älskvärda värdar De Äldre/ AIIB/BOC/ HSBC.

Jag ser fram emot att se vilket schema jag sitter vid personligen.

Den slutliga tiden och dagen sägs vara baserad på flera nyckelfaktorer, varav ingen är orkanrelaterad, utan alla är säkerhets- och mediarelaterade.

Det finns en 8 fönsters starttidsmöjlighet som börjar vid midnatt EDT lördag morgon (06.00 svensk tid), med alla lämpliga militära försiktighetsåtgärder aktiverade igår kväll.

Förmodligen har Dunford flera strategier för samtidigt frisläppande som samlar ihop sig till en, á la ”Area Z” eller ”Piccadilly Circus” som användes för militära resurser som samlades in för Operation Overlord på D-dagen ungefär den 6 juni 1944.

Även lokala toppnivåmyndigheter har meddelats vad som skall hända för att vara fullt bemannade för vad som än kan uppstå, inklusive SWAT (Polisiära insatsstyrkor), Gisslanförhandlare och Bombskyddsenheter.

Vi ber att detta inte är en ny massiv fint, men man vet aldrig om vi klarar det till andra sidan, ärligt talat. Och även då blir det förvirrande med allt det politiska drama som kommer att fortsätta för att skyla över de sekundära privata utbytena (vi är de primära välgörarna för frisläppandet självklart).

Ironiskt nog håller vi inte längre ögonen på militärnyheterna och fokuserar i stället helt på Trump-avgången … som vi förstår är hans avgång fortfarande den globala distraktionen som kommer att rikta uppmärksamheten från monetära reformer i USA.

Vi har ett tag fått till oss att tisdag morgon den 6 september 2017 kommer att vara den faktiska dagen när all inlösenskontohydrering släpps i sin helhet, även om primära utbyten kommer att ske bra före den dagen och tiden. Några uppåt tio år eller mer.

Gosse, det har varit en svår, ensam och andligt brutal åktur. Förhoppningsvis är det här som vi alla hoppar av RV-vagnen och går in i våra framtida mänskliga ängla-och större goda själar.

Vi får se. Vi får se.

Låt oss fortsätta att förbli i fast övertygelse och våga spela en historisk hjälteroll som en osjälvisk ekonomisk tjänare till andra i svåra situationer. Det finns ärligt talat inget bättre öde än det. Sobeit.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...