GCR/RV SITREP UPPDATERING, 21 augusti

Reval-22

GCR/RV SITREP UPPDATERING

”Det återfuktande regnet”

SÖNDAG 17:00:00

21 augusti, 2016

———

Filipperbrevet 4:6-8

Gören eder intet bekymmer, utan låten i allting edra önskningar bliva kunniga inför Gud, genom åkallan och bön, med tacksägelse. Så skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara edra hjärtan och edra tankar, i Kristus Jesus. För övrigt, mina bröder, vad sant är, vad värdigt, vad rätt, vad rent är, vad som är älskligt och värt att akta, ja, allt vad dygd heter, och allt som förtjänar att prisas — tänken på allt sådant.

——-

Kära Valuta-innehavare!

Slutet och början har anlänt i samma ögonblick.

RV befinner sig nu i sin fulla kraft. Återinlösen har påbörjats via privata inbokade möten, med ett återfuktande regn för kontoinnehavare i USA, vilka har inplanerats för måndag morgon den 22 augusti, 2016. De betalfria telefonnumren väntas när som helst efter kl 6 pm EDT i kväll, men innan de Olympiska ceremonierna avslutas (vilka påbörjades runt kl 8 pm EDT och planeras vara klara någon gång före midnatt). Förvänta er också vissa extrema rörelser på marknaderna i USA i morgon, så väl som massiva nyhetsgenombrott gällande presidentvalet i USA. Den insatta Republikanska Presidenten General Joseph Dunford och Talman Paul Ryan befinner sig i denna stund på säkra inspelningsplatser och överser Republikens historiska RV.

Känn er väl till mods när ni vet att ni fick vara vid liv för att skörda den. Känn tillförsikt i vetskapen om att ni har kvalificerat er för att få göra anspråk på den. Anta varningen att ni för evigt kommer att få känna av bördan att ni ska dela med er av den. Och kom ihåg – alla kommer plötsligt att övervaka ert varje beslut efter RV – så gå framåt långsammare än normalt med alla större inköp, förbli ödmjuk i alla era personliga samspel och lägg större uppmärksamhet vid detaljerna i era samtliga affärer.

När detta har blivit sagt, gratulationer till den gudomliga välsignelsen som är välförtjänt och välkomna till ert nya jordiska liv.

Lev som om Gud vakade över oss. Skratta som om Gud lyssnade till oss. Älska som om Gud var med oss.

Aloha Ke Akua (Gud är Kärlek)

GCR/RV SITREP UPDATE, August 21

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...