Ärkänglarna via Jahn Kassl, 3 mars, 2024

 

 

Kärlekens radikala väg

Jahn J Kassl 2024-03-03

DER RADIKALE WEG DER LIEBE

Lev i kärlek
Kärlek flödar, kärlek läker och kärlek finns överallt. Den som väljer kärlek blir sitt livs designer – och allt bygger upp sig själv. Att leva i kärlek i en kärlekslös värld, betyder att dra sig tillbaka från världen, betyder att kliva ut ur matrisen, betyder att leva enligt de gudomliga och inte de jordiska lagarna. Ditt liv förändras radikalt så fort du radikalt väljer kärlekens väg.
Det betyder att du gör anspråk på all din makt genom att säga adjö till allt som tyder på din egen maktlöshet. Det innebär att ge sig in i sin egen transformation och klargöra sina egna ofullkomliga ärenden. De som har arbetat sig fram till sitt eget jag och som har sett sin egen obegränsade skönhet, kan leva i kärlek.
Det finns två typer: de som påstår sig känna kärlek och de som faktiskt känner kärlek.
Skillnaden är att de förra flyr från den oförlösta verkligheten in i kärlekens illusion, och de senare som har bemästrat de outhärdliga aspekterna av den jordiska verkligheten, och skapar en ny verklighet för sig själva på grund av sin självkännedom – kärlekens verklighet.
Stärkt av kärlek
Den som förvandlar sin brist till överflöd, som har läkt sin smärta och som har släppt in ljuset i varje hörn av sin själ, får kraft av kärleken.
Letar du efter kärlek? Hitta det i dig själv! Letar du efter ljuset? Hitta det inom dig själv!
Övervinn din rädsla, ta bort de stora och små hindren, penetrera din varelse och se dig själv. Allt är gjort av kärlek. Kom ihåg! Kom ihåg var du kom ifrån och varför din ande tog form. Sammansatt av ljus, du är kärlek.
Sammansatt av kärlek är du ljus, ett i GUD, ett med DIG. Kom ihåg! Tiden för obegränsad användning av gudomligt medvetande har kommit för människor NU.
Ärkeänglarna
May be a doodle of heart and flower

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *