Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 24 maj 2019

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 24 maj 2019

Per Staffan 26 maj 2019

Archangel Gabriel (channeled messages)

Det finns aldrig en tid när du inte är insvept i Vingarna av Ren Kärlek

Det här är en tid då Ljusets och Kärlekens krafter ligger mycket nära ditt dagliga medvetande och du är välsignad på ett sätt som du aldrig tidigare känt. Du måste bara vända din uppmärksamhet bort från vad som inte fungerar i ditt liv och vända dig mot det som är positivt och värt det.

Det kan låta förenklat och för bra för att vara sant, särskilt när ni har sådana överväldigande problem i er värld idag. Men du är inte ensam. Faktum är att det aldrig finns en tid när du inte är insvept i Vingarna av Ren Kärlek.

Vänd din uppmärksamhet till känslan av kärlek som svävar runt omkring dig. Med lite fantasi kan du till och med känna närvaron av änglavarelserna som arbetar nära er jord vid denna tidpunkt. Änglarna har en vibration som skiljer sig mycket från er normala värld. Det är en mäktig kraft av kärlek och ljus.

Föreställ dig att bli insvept i detta ljus, med en otrolig känsla av Gudomlig Kärlek som strömmar in i ditt hjärta. Låt denna kärlek sprida sig i hela din kropp. Allt eftersom denna kärlek fyller dig och omger dig, börjar din rädsla falla bort och skönhet blir en större del av ditt liv.

Öva

Föreställ dig hur det skulle vara att fyllas med så mycket skönhet och kärlek att det inte spelar någon roll var du är, eller vad dina fysiska ögon kunde se när som helst. Du skulle sola dig i värmen och godheten av Änglarnas kärleksfulla närvaro, och detta skulle transformera din uppfattning om verkligheten.

När du kan fortsätta att komma ihåg att du är insvept i Vingar av Ren Kärlek och att du är fylld med kärleksfullt ljus, kommer du att börja vibrera på en högre nivå av medvetenhet och detta kommer i sin tur att skapa förändring i din omedelbara värld, på en fysisk nivå. Bara detta lilla skifte i din medvetenhet kan skapa mirakel.

Att ha ett “mirakel”- medvetande är att ha en medvetenhet om att detta är ditt sanna tillstånd av varande. Att vara i den mirakulösa kärleksglöden, att lita på det universella flödet i ditt liv och att få en ny godhetsnivå – det här är sättet som du var tänkt att leva på. För att faktiskt kunna leva på detta sätt måste du dock vända din uppmärksamhet bort från problem och svårigheter mot Guds väsen inom alla saker. Ibland innebär det att du måste sluta dina fysiska ögon och verkligen känna Vingarna av Ren Kärlek som omger dig.

Så ta tid varje dag att vända dig in mot dig själv mot Guds och Änglarnas närvaro. Dit din uppmärksamhet går, strömmar energin. Fråga dig själv om du ger mer uppmärksamhet till utmaningarna i din värld eller till din mirakulösa länk med den Universella Kraften av gott som finns i alla saker.

Du är inte ensam. Du har mäktiga krafter tillgängliga för dig för att börja detta omvandlingsarbete i ditt liv. Du har en Skyddsängel vars jobb det är att hjälpa dig, och du har den välvilliga kraften av det Gudomliga som är den Enda Närvaron i allting.

Dessa gåvor finns inom dig, och inom alla situationer som uppstår i ditt liv. Ibland kan det vara svårt att se gåvan i din nuvarande situation. Men det finns en gåva, och att be att få se den kommer att bidra till att få denna medvetenhet till ditt medvetande.

Så när du går igenom din dag, kom ihåg att du är otroligt älskad. Inte bara av den Gudomliga Närvaron i alla saker, utan Änglarna är med dig, välsignande dig i varje ögonblick. Kom också ihåg:

Det finns aldrig en tid när du inte är insvept i Vingar av Ren Kärlek

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...