Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 25 juni 2017

Shanta Gabriel ~ ÄÄ Gabriel

Utan tålamod kan du aldrig förstå betydelsen av Gudomlig Timing

 

Kära du,

Din medvetna närvaro i världen leder till att alla människor öppnar sina medvetanden. Din själs uppgift är att bära ljuset av Kärlek och Sanning med dig vart du går, oavsett vad du gör. Genom denna avsikt kommer du att föra mer frid och ljus in i världen.

När du är visionär ser du i ditt sinne vad du vill uppnå. Det blir din avsikt, som om du tar sikte, drar tillbaka bågen och skjuter din pil mot ditt mål. Med denna tydlighet kommer du säkert att nå ditt mål. Det är emellertid frågan om när.

I världen fungerar principen om Gudomlig Timing. Det är en av de oföränderliga lagarna i universum, som Gudomlig Ordning och Gudomlig Rättvisa. Det är inte något du kan påskynda för att få det att gå snabbare. Det finns tillfällen när du måste vänta på Guds vilja för att få din dröm att manifesteras på det mest lämpliga sättet för ditt högsta goda. Detta kräver tålamod.

Ibland är det svårt att ha tålamod när du kan se din vision så tydligt. Ofta finns det en önskan att få det att hända nu. Det här är inte Guds vilja utan egots vilja. Du kanske kan tvinga vissa delar av din vision att manifestera, men det känns inte rätt när det inträffar. Det kommer att kännas som om du pressar på floden. När allt flyter i enlighet med Guds vilja, inträffar mirakel. Du kan rida på vågen av denna energi och det känns lätt.

Övning:

Föreställ dig att du befinner dig i en av dessa punkter i ditt liv där du mycket starkt vill ha en viss vision att manifesteras. Låt oss säga att du verkligen vill ha det nu men du kämpar mot en mur av hinder. Om du är mentalt eller känslomässigt spänd, orolig och otålig, kommer allt som du fysiskt gör vid denna tid att pressa på den energi som redan arbetar. Det är vid dessa tillfällen som du måste gå åt sidan, även om det kan vara mycket svårt. Släpp din strävan och lämna över hela situationen till Gud och Änglarna.

Du kan hjälpa manifestationen av din dröm genom att helt enkelt sitta tyst och andas i Gudomligt Ljus och Kärlek. När du fortsätter att andas dessa balanserade andetag ser du dig själv i en pelare av gyllene ljus. Det är ljuset av frid, kärlek och visdom som förbinder dig med Gudomlig Inspiration och vårdande närvaro av jorden. Medan du sitter i detta ljus, minns din syn, den dröm du vill ha för ditt liv just nu. Låt din dröm få kraft av den här pelaren av gyllene ljus. Vet i ditt hjärta att du alltid får det som är för ditt högsta goda.

Vet att änglarna välsignar dig med kärlek och visdom. De välsignar allt du behöver göra för att få din dröm. Känn denna kärleksfulla närvaro hos dig som omsluter dig i kärlek och ljus. Känn frid genomtränga alla fibrer i ditt varande. Vet i ditt hjärta att allt kommer att komma till dig i fullkomlig Gudomlig Timing. Tacka för alla välsignelser i ditt liv. Tacka för att denna dröm manifesterar sig i sin egen perfekta och rätta tid för ditt högsta goda. Och när du andas ut, släpp denna vision till Gud och Änglarna och tillåt denna energi att arbeta för dig.

Denna övning kommer att hjälpa till att ge dig tålamod och att lita på Gudomlig Timing. Med en liten mängd medvetet fokus kan du börja tillämpa dessa principer på ditt dagliga liv och skapa ett liv fyllt med mer frid, glädje och kärlek.

Detta är Guds vilja för alla. Kalla på änglarna för hjälp och kom ihåg att ta dig tid att andas och ta emot kunskapen i ditt hjärta att allt är i flödet av Gudomlig kreativ energi.

Och mest av allt kom ihåg:

Utan tålamod kan du aldrig förstå

Meningen med gudomlig tidning.


Shanta Gabriel
För Ärkeängel Gabriel
25 juni 2017
shantagabriel.com

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...