Ärkeängel Gabriel via Lee Degani, 30 mars 2024

 

Ärkeängel Gabriel via Lee Degani

30 mars 2024

Kommunikation med Healing

Älskade, vi, ni kan kommunicera med healing.

Ja, jag kommer med Glädje! Jag är Ärkeängeln Gabriel, min maskulina form är Gabriel. Men ikväll kommer jag i det feminina, för är inte det feminina avsett för Glädje? Glädjen av att bära ett barn, att ge födsel.

Kommunikationen mellan en mor och en baby har många av er upplevt. Och om ni är av manligt kön har ni också upplevt den. För det finns ett band, ett band av Kärlek, ett band av Glädje. Under tider när saker inte går enligt plan kanske det bandet inte är så starkt som det kan vara, eller så uppstår störningar. Ja, men detta band av kommunikation finns fortfarande där, även om man ibland måste gräva efter det.

Det finns ett band mellan er och healing. Ni tror ofta att ni måste kalla in healingen och att ni måste gå genom vissa ritualer för att få den. När vi ber er kalla på oss, kalla på ärkeänglarna, så är det för att hjälpa er, ja, komma in i de högre vibrationerna, men också för att skapa ett utrymme där ni lättare kan kommunicera med oss. Men den kommunikationen måste inte vara beroende av detta heliga utrymme. Ni kan bara besluta att ni vill kommunicera med healing, då träder den fram i ert hjärtutrymme. Så låt oss försöka detta nu.

Ja, healing kan kommunicera med er. Vad skulle ni vilja säga till healingen? Säg det nu i ert hjärta. Skulle ni vilja att den gick till en viss plats? Att den skulle expandera? Att den skulle spridas ut över världen? Känn i ert hjärta hur den kommer till er nu, fyllande varje del av er essens, själva er varelse.

Ni kanske vill kommunicera med Frid. Kalla på den. Ärkeängel Mikael är den som hjälper er med Frid, så ni kan kalla på honom. Eller ni kan bara kalla på Friden själv. Vad skulle ni vilja ha av Friden? Den har sitt eget medvetande. Den har sin egen energi. Vill ni att den ska fylla ert sinne? Vill ni att den ska fylla ert hjärta? Vill ni att den ska fylla ert hem, fylla era relationer? Vill ni att den ska fylla essensen hos någon ni frågar efter? Låt den komma nu och den gör det.

Ni kanske vill kommunicera med Glädje? Och ja, vi har Glädje här ikväll! Men essensen av Glädje, kalla på den. Det kräver inte mycket ritualer. Det kräver er kallelse och avsikt. Ahhh, och när ni kallar på Glädje finns jag där, för jag överräcker er mina gyllene bubblor. Fyll dem, känn dem, de fyller varje essens av er varelse! Finns det någon situation där ni skulle vilja ha mer Glädje?

Kalla på den. Eller Glädje kanske verkar vara långt borta eller onåbar.

Det är den inte. Bara kalla på den.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *