Shanta Gabriel för ärkeängeln Gabriel ~ Älska andra på sin egen valda väg, 19 juni 2023

 

Shanta Gabriel för ärkeängeln Gabriel ~ Älska andra på sin egen valda väg
19 juni 2023

 

18 juni 2023

ShantaGabriel.com

Att älska andra på sin egen valda väg är att sätta den energi du vill ha i din värld.

Kära en,

När du älskar andra och låter dem följa sin egen valda väg, väcker det energin av medkänsla och acceptans inom dig. Denna energi fyller ditt hjärta och genomsyrar din värld. Det låter dig ta emot samma energi från andra, vilket kan ge dig en känsla av frihet att vara allt du kan vara.

Ibland kan andras valda väg verka destruktiv för dig, och det är inte energin du skulle välja att vara runt. I dessa situationer är ofta det mest kärleksfulla du kan göra att låta dem följa sin valda väg, och du måste ge dig själv tillåtelse att följa den väg som är i ditt högsta goda. Detta kan till och med innebära att man aldrig får se dem igen.

Ställ in den energi du vill ha i din värld genom att väcka ditt medvetande till allt gott som är tillgängligt för dig. Det är en fråga om val. Anpassa dig bara till det du skulle ha i ditt liv. Släpp behovet av att ha rätt. Stäng ditt sinne för de negativa tankarna som hotar din lycka.

Ögonblick till ögonblick, gör valet att leva i Ljuset av Ren Kärlek. När du gör det, är du en sann bro från himlen till jorden.

Genom att välja kärlek kan du vara i världen men inte av världen. När du väljer att älska andra som de är, banar du vägen för ett massuppvaknande av kärlek på planeten så att alla kan vara fria.

Ta emot kärlek, ge kärlek och var kärlek. Med denna kärleksfulla energi som din avsikt, kom ihåg ditt budskap från ärkeängeln Gabriel för idag:

Att älska andra på sin egen valda väg är att sätta den energi du vill ha i din värld.

Shanta Gabriel för
Ärkeängeln Gabriel

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *