Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 10 maj 2021

 

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 10 maj 2021

 

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel ~ Att Finna Stabilitet i Föränderliga Tider

10 maj 2021

9 maj 2021, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/w24suuu8

Den Inre Anden som arbetar utåt i ditt liv är den enda platsen att hitta stabilitet i dessa föränderliga tider.

Kära Du,

Du har upptäckt att din värld speedar upp. Du kan till och med ha en känsla av hektisk aktivitet utan en känsla av prestation. Du har funnit dig sökande efter mening i allt du gör när det inte känns tillräckligt.

Sanningen är att det sker en ökning av Jordens frekvenser. På grund av detta upplever människor en medvetenhetsförskjutning som uppmuntrar deras sökning efter mening i allt de gör. Och Universellt Medvetande är nu lättare tillgängligt för alla som söker än någonsin tidigare. Denna ökning av energi skapar också stora och snabba förändringar i världen omkring dig.

Information är mer tillgänglig, enorma jordförändringar, såsom jordbävningar, tornados, bränder och orkaner, verkar inträffa med ökad frekvens, och själva strukturen i socialt, politiskt liv och i familjeliv verkar ha skiftat till okända områden.

Alla dessa händelser finns i den skenbara världen, världen utanför dig själv. De pekar på det faktum att du inte längre kan se till din omvärld för att ge dig en känsla av stabilitet. Du måste komma tillbaka till dig själv och hitta den där punkten av frid, harmoni och visdom inom dig. Detta är den enda platsen för stabilitet under dessa förändrande tider.

Inom dig finns en plats med sådan Frid att du helt kan koppla av där och låta den genomsyra din varelse. Inom dig finns Sanningen och Glädjen och meningen som du förgäves har sökt från världen utanför dig själv.

Kom nu och låt dig själv uppleva denna plats inom dig, där du kan vara fri att bara vara. Den är så nära som din andedräkt. Och det är med ditt andetag och kraften i dina tankar och fantasi som du kan börja uppleva ditt Högre Jag och din anslutning till det Gudomliga.

Öva:

Ta några djupa och centrerande andetag. Var uppmärksam på platsen precis under din navel och föreställ dig att du befinner dig i en mycket fridfull trädgård. Du kan göra den här trädgården till den vackraste platsen du någonsin har sett. Skapa porlande bäckar och fridfulla dammar, blommor och skuggiga träd. Gör det till en plats som du längtar efter att komma tillbaka till om och om igen. Låt dig koppla av och absorbera friden och skönheten i denna trädgård. Ge dig själv tid att träffa din skyddsängel och ditt Högre Jag för att få all visdom, vägledning och kärlek som du behöver.

Det kan behövas lite övning att hitta denna fridfulla plats inom dig själv, men efter bara några balanserade andetag tar det inte lång tid innan du kan åka dit utan ansträngning. När du ger dig själv den här tiden av tystnad kommer du att märka att din yttre värld inte kommer att kunna dra dig bort från denna stilla Fridsplats.

Detta är sann stabilitet. Det är från denna stilla punkt inom dig som du kommer att kunna leva i denna tid av förändring och inte känna dig ensam eller övergiven. Du kommer att kunna ansluta djupt till det stöd du behöver.

Som ett hjul vars ekrar verkar rotera mycket snabbt, men vars centrum har en tyst rörelse som förbinder alla länkar runt det, kommer denna rotation av stillhet inom dig att förvandla din yttre värld till en värld av Harmoni, Kärlek och Frid.

Kom ihåg att be om denna stillhet. Om du känner dig lockad till det, be om upplevelsen av en fridfull trädgård. Mest av allt, be om din personliga koppling till Källan till allt liv. Allt börjar med dig, med dina tankar och med det balanserade andetag som är din anslutande länk. Allt finns där för dig om du bara ger dig själv tid.

Kom ihåg ditt meddelande från ärkeängeln Gabriel idag:

Den Inre Anden som arbetar utåt i ditt liv är den enda platsen att hitta stabilitet i dessa föränderliga tider.

 

Shanta Gabriel
för Ärkeängel Gabriel

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

Du gillar kanske också...