Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 1 augusti 2022

Ärkeängeln Gabriel
Via Shanta Gabriel, 1 augusti 2022
Hur Man har Gudomlig Samordning
https://tinyurl.com/y7fmdakd
Utan tålamod kan ni aldrig förstå meningen med Gudomlig Samordning.
Er medvetna närvaro i världen leder till att alla människors medvetande öppnas. Er Själs uppgift är att bära med er Kärlekens och Sanningens Ljus vart ni än går, och vad ni än gör. Genom denna avsikt kommer ni att föra in mer Frid och Ljus i världen.
Som en visionär ser ni i ert sinne vad ni vill åstadkomma. Det blir ert syfte, som om ni skulle sikta, dra tillbaka bågen och skjuta iväg pilen måt målet. Med denna tydlighet kommer ni säkert att nå målet. Men frågan är när …
På arbete i världen finns principen om Gudomlig Samordning. Det är en av de oföränderliga lagarna i Universum, liksom Gudomlig Ordning och Gudomlig Rättvisa. Det är ingenting som man kan driva på för att få det att gå fortare. Det finns tillfällen då ni måste vänta på Gudomlig Vilja för att få er dröm förverkligad på det mest lämpliga sätt och för ert eget bästa. Det här kräver tålamod.
Det är ibland svårt att ha tålamod när ni ser er vision så tydligt. Ofta finns en önskan om att det ska hända nu. Det är inte Guds vilja, utan egots vilja. Ni kanske kan tvinga fram manifestationen av vissa delar av er vision, men det kommer inte att kännas rätt när det väl händer. När allt flyter på enligt den Gudomliga Viljan, inträffar mirakel. Ni kan rida på vågen av den här energin och det känns enkelt.
Övning:
Föreställ er att ni är vid en tidpunkt i livet när ni väldigt gärna vill ha en viss vision manifesterad. Låt oss säga att ni verkligen vill ha den nu, men ni kämpar mot en vägg av hinder. Om ni är mentalt eller känslomässigt spända, ängsliga eller otåliga, kommer allt ni gör fysiskt vid denna tidpunkt att pressa på den energi som redan är i arbete. Det är vid dessa tillfällen man måste kliva åt sidan, även om det är mycket svårt. Det är viktigt att släppa era krav och överlämna hela situationen åt Gud och ert stödsystem av Änglar.
Ni kan hjälpa till att manifestera er dröm genom att helt enkelt sitta tysta och andas in Gudomligt Ljus och Kärlek. När ni fortsätter att andas dessa balanserade andetag, se er själva i en pelare av Gyllene Ljus. Detta är ljuset av Frid, Kärlek och Visdom som förbinder er med Gudomlig Inspiration och Jordens vårdande närvaro. Medan ni sitter i detta Ljus, kom ihåg er vision, drömmen som ni vill ha i ert liv. Låt er dröm få energi och bli jordad av den här pelaren av Gyllene Ljus. Vet i ert hjärta att ni alltid tar emot det som är allra bäst för er.
Änglarna välsignar er ständigt med Kärlek och Visdom. De välsignar allt som ni behöver göra för att förverkliga er dröm. Känn denna kärleksfulla närvaro som alltid är med er och omsluter er med Ljus. Känn hur Frid genomsyrar varje fiber i er kropp. Vet i ert hjärta att allt kommer att komma till er i perfekt Gudomlig Timing.
Tacka för alla välsignelser i era liv. Tacka för att denna dröm manifesterar sig i sin egen perfekta tid och i rätt ögonblick för ert allra bästa. Och med Frid i ert hjärta, släpp denna vision till Gud och Änglarna och låt dem arbeta för er.
Denna övning kommer att hjälpa till att ge er tålamod att lita på Gudomlig Samordning. Med lite medvetet fokus kan ni börja tillämpa dessa principer i ert dagliga liv och skapa ett liv fyllt med mer Frid, Glädje och Kärlek.
Det här är vad Gud vill för alla. Kalla på Änglarna för hjälp och kom ihåg att ta er tid att andas och ta emot vetskapen i ert hjärta att allt är i flödet av Gudomlig kreativ energi.
Och mest av allt kom ihåg:
Utan tålamod kan ni aldrig förstå meningen med Gudomlig Samordning.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...