Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 12 oktober

angelgabriel2

Archangel Gabriel via Shanta Gabriel, 12 oktober, 2015

Kalla ofta på oss och föreställ er Änglarnas vingar,

som omsluter er i Ljus.

 

Kära Ni

Att kalla på änglarna symboliserar inte svaghet, det visar styrka. Det krävs stort mod att be om hjälp. Det finns en tankeform i ert samhälle som säger att ni måste ”göra det ensam” om ni ska anses vara ansvariga och mogna. Detta skapar emellertid, en stor börda för er i er värld eftersom det finns så mycket att ta itu med i det världsliga livet. Det är inte lätt att leva i en jordisk kropp, så hjälp är nödvändig för att kunna leva på ett lyckligare, mer harmoniskt sätt.

Ni kan inte söka efter svar på livets utmaningar i världen omkring er. Svaren och vägen dit befinner sig i de högre frekvenserna i ljuset av Sanning och Visdom. Detta är mot bakgrund av Guds kärlek och det är den tröst som erbjuds av änglarna. När ni ber om hjälp, kommer Ljus och Kärlek strömma till er omedelbart. Detta expanderar ert medvetande så att ni kan se en större sanning i alla situationer. Denna mottaglighet ger er frihet att agera på ett sätt som ni vet är för Ert högsta bästa.

Ni är försedda med skyddsänglar som är med er hela era liv. De finns alltid tillgängliga för er att kalla på, att ställa frågor, och för att ge er en djup samhörighet vilket era själar längtar efter. Mänskliga följeslagare inte kan ge er det djup, visdom och styrka som Änglarna kan ge dig.

Om denna nivå av relation är något ni önskar, kalla på era Änglavänner nu. Det har aldrig funnits en tid då Änglarna är så nära tillgängliga som de är just nu. För närvarande, så är slöjor är mycket tunna mellan världarna. Detta innebär att ni kan be och ta er tid att kalla på närvaron av era skyddsänglar och de kommer att vara där för er. Ni kan be om tecken på bevis. Ni kan be om att få sola er i deras kärleksfulla ljus. Allt detta kommer att ske. Men er längtan efter en personlig relation är nödvändig för att föra in änglarna i ert medvetande. Det är lätt för er att göra. Använd kraften i er fantasi och låt era sinnen att sväva på ett expansivt sätt.

Släpp nu bördan av att behöva göra det ensam. Kalla på änglarna ofta. Be om hjälp i varje situation. Ni kommer att hållas i tröstande vingars kärleksfull ljus och vägen kommer att klarna.

 

Detta är ett Änglalikt löfte till er. Vi älskar er och välsignar er alltid. Kom ihåg:

Kalla ofta på oss och föreställ er Änglarnas vingar som omsluter er i Ljus.

 

Archangel Gabriel

through Shanta Gabriel

October 11, 2015

www.TheGabrielMessages.com

Du gillar kanske också...