Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 19 februari, 2017

Ärkeängeln Gabriel, 19 februari 2017

Via Shanta Gabriel

 

Ni är ibland snällare mot totala främlingar än ni är mot er själva. Ni är magnifika ljusvarelser. Hedra och minns detta, för det är inte lätt att vara i en jordisk kropp. Det finns många krav på er. Ni kan vara så involverade i dagliga strider att ni känner att ni inte har tid att minnas er själ. Och ändå är det fokus på er själ som kommer att göra er jordiska resa lättare.

Hedra er själva med vänlighet och kärlek. Ni är inte ensamma. Den Oändliga Närvaron har inte placerat er på Jorden utan ett sätt att ta emot hjälp när ni behöver det som mest. Det är därför det finns Änglar. Änglar är budbärare från Gud som är här för att hjälpa till att göra ert liv lättare, för att föra in ljus i mörkret och för att påminna er om att ni är oerhört älskade.

Vi känner till er kamp och vi vet att ni gör ett tappert försök, men mer än så hedrar vi er för de ni är djupt inom er. Vi hedrar den del av er som är kärnan i er själ. Vi ser inom er en gnista av otrolig godhet och kärlek. Det välsignar och ärar vi och uppmanar er att göra detsamma.

Ju mer ni välsignar och hedrar detta Gudomliga Ljus inom er, desto mer växer det. Ju mer det här Ljuset växer, desto mer Kärlek känner ni, och desto mer energi får ni. Ju mer Kärlek ni känner inom er, desto mer vill ni ge till andra. På så sätt betjänas världen och mer Ljus kommer in till er vackra planet, vilken är i stort behov av välsignelser just nu.

Vi ber er att vara snälla mot er själva, lika snälla som ni är mot andra. Utan kärlek och uppmuntran kan inte ett litet barn växa och bli en hälsosam vuxen. Ni växer aldrig ifrån ert behov av kärlek – och kom ihåg, det är viktigt att ge er själva kärlek först, innan ni till fullo kan ge den till någon annan.

Hur gör man för att älska sig själv? Ni kan börja med små saker. Säg: ”Jag älskar dig” till er själva när ni tittar er i spegeln. Kom ihåg att ge er själva daglig bekräftelse för hur hårt ni arbetar, för hur mycket ni ger till andra och för hur omtänksamma ni är mot era barn. Uppskatta er själva för allt ni kan tänka er. Om ni inte kan komma på någonting, uppskatta er själva helt enkelt för att ni går igenom ännu en dag på Jorden och gör det bästa ni kan. Det kan tyckas enkelt, men det är mycket kraftfullt.

Det bästa sättet som ni kan älska och ära er själva på, är genom att minnas vilka ni är djupt inom er – en strålande Ljussjäl som växer sig starkare för varje dag. Det är sanningen om er. Ni kan älska er själva genom att äta på ett hälsosamt sätt och göra allt som ni vet är bra för er kropp, men sann kärlek och ett sant hedrande av er själva börjar med hur ni känner för er själva. Ni är här på Jorden för att uttrycka det Oändliga i en kropp och att lära er att vara kärleksfulla, glada och fredliga.

Det gagnar ingen att kritisera er själva, bara för att ni ännu inte kan uttrycka dessa egenskaper på ett perfekt sätt. Ni fick inte med er en bruksanvisning för hur ni skulle leva livet på Jorden, så det enda sättet ni kan lära er på är genom att prova och göra misstag, och ofta smärtsamma upplevelser som uppmuntrar er att växa genom de val ni gör. De val ni gör och vilka ni är, gör en skillnad på Jorden. Var snälla och hedra det.

Det finns många sätt som ni kan älska och ära er själva på. Vi ber er att tänka på er själva med vänlighet och medkänsla, att göra det bästa ni kan i alla aspekter av ert liv och att kalla på en Högre Makt för att hjälpa er hela tiden, oavsett hur trivial situationen verkar.

Änglarna är Gudomliga budbärare som är här för att hjälpa, välsigna och mest av allt, att älska er. Ta emot denna kärlek och kom ihåg: Hedra er själva med kärlek.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...