Fågor & Svar till Rådet av Plejaderna, Sirianerna och Arkturierna från 15-02-17

Fågor & Svar till Rådet av Plejaderna, Sirianerna och Arkturierna från 15-02-17

Written Version of Q & A with Council of PSA – Suzanne Lie & Shawnna Donop

18-02-17

 

Frågor & Svar-frågor till Rådet av Plejaderna, Sirianerna och Arcturians från 17-02-15

Av Suzanne Lie och Shawnna Donop

 

Shawnna: Låt oss börja med en fråga om anslutning till Högre Själv och att bli guidad. En läsare säger: ”Jag anser inte att det är en slump att jag dras till dina meddelanden och liknande material. Men bortsett från bloggar, hemsidor och böcker etc., har jag inget direkt sätt för att kunna kommunicera med högre dimensionella varelser. I dagsläget vill jag ha någon nära som guidar mig, när jag än ställer frågor.”

Men jag är bara en vanlig människa med vanliga förmågor. Jag har inte ens kunnat förstå meditation, förrän nu. Hur kan människor som jag, lär känna eller träffa sina högre själv och bli vägledda?

Sue: Okej, det är en stor fråga.

Alla som nu talar med, och kanaliserar högre varelser, är vanliga människor och de började precis som du. Och jag började som en helt vanlig person precis som du. Meditation är typ en del av det, men ”officiellt” så behöver du inte meditera. I grund och botten betyder det är att du lägger åt sidan – nu säger Arkturierna till mig att svara på frågan. Så här började jag, som en vanlig människa.

Det jag gjorde var att avsätta en viss tid, som jag skulle försöka använda mig av så många dagar jag kunde. Jag tittade i mitt arbetsschema, avsatte så många tider jag kunde, och gick sedan in i ett rum då min dotter hade gått till skolan, så jag äntligen fick lite tid.

Och jag gick dit vid samma tid, till samma plats. Jag tog in andlig information och jag läste något andligt, under femton till tjugo minuter. Sen blundade jag bara och slappnade av. När jag blundade och slappnade av, tillät jag att annorlunda tankar och upplevelser kom in i mitt sinne.

Den första jag talade med var faktiskt Antarian. Arkturierna var inte de första. Och jag pratade bara med dem. Jag visste inte vilka Antarianerna var. Men varelserna pratade med mig. Då kom Plejaderna och sedan började jag prata med dem. Plejaderna visade mig då den här saken, och jag gick till platsen och lade mina händer på denna sak. Å, det är SK7, som jag talade med innan. Jag la mina händer på denna plats, en portal öppnades och Arkturierna kom.

Så det var en process. Jag mediterade ett bra tag innan, eller vad du vill kalla det eftersom det inte var av något officiellt slag. Vid det laget hade jag inte varit på en enda meditationsundervisning. Jag deltog oftare sedan.

Och jag skulle föreslå er alla, att gå på så många meditationsundervisningar ni kan. Och, förutom att det är riktigt roligt, kan det verkligen hjälpa dig att upptäcka det bästa sättet för att gå inom dig själv.

Så Shawnna, tror du att jag har besvarat det. Är det några delar du tror lämnats obesvarade?

Shawnna: Nej, jag tycker det var bra och jag tycker att det är en bra fråga också, eftersom många människor känner sig dragna till att få kontakt med sin högre vägledning. Och det bästa sättet är att börja med att förädla sina sinnen, känslor och tankemönster, och meditation är definitivt en naturlig del av det. Varje människa är unik så gåvorna är olika; sätten att ansluta är annorlunda. De kommer att förstå vad som fungerar för dem, när de går framåt.

Sue: Ja, och jag gick nog på tre meditationsundervisningar innan jag var redo att meditera på egen hand. Så tycker inte det är konstigt om du säger, ”Vad är det här med meditation?” Gå på en undervisning. Det finns alltid grupper. Har du någonsin gått på sådana undervisningar, Shawnna?

Shawnna: Nej, jag tror – att jag faktiskt började med visualiseringsmeditationer. Jag tror Oprah rekommenderade det. Jag tänkte, ”jag försöker med det.” Jag tänkte att det kunde vara ett bra sätt att komma igång. Och nu, har jag mina egna metoder av snabbuppkoppling, precis som många av oss gör, då vi kopplar upp oss till den högre frekvensen. Så det är lättare än någonsin, att nå det tillståndet av medvetande.

Sue: Det är definitivt lättare än någonsin. Men på samma gång, vet ni – det är som mörkast strax före gryningen. Så, det är enklare än någonsin att få kontakt, men samtidigt förekommer det mer förvirring. Så, allt är ljusare, starkare, högre och har ”färgfilmsteknik” nu.

Shawnna: Det stämmer.

Sue: Okej, nästa fråga.

Shawnna: En läsare frågar: Jag skulle vilja veta om jag borde tala öppet och offentligt om Utomjordingar, och göra det bästa jag kan för att hjälpa till, medan jag samtidigt vet att jag möjligen skulle kunna såras eller bli utsatt på ett felaktigt sätt. Vad föreslår ni angående personliga avslöjanden?

Sue: Det är en bra fråga. Det finns tre delar som man behöver titta närmare på. Vad vad det första – det första hon nämnde?

Shawnna: Första frågan, del 1 – Om hon borde berätta om vår Galaktiska Familj, öppet och offentligt.

Sue: Okej. Nej. Tror ni jag pratar med folk om Galaktiker när jag är i affären? Nej. Kunde jag prata med någon enda av mina familjemedlemmar? Absolut inte, inte, inte. Okej, hur många vänner har jag som jag kan prata med om det? Jag kan räkna dem på en hand. Min man, kan ta in en liten del, men inte mycket, ”Okej, bra – det räcker nu.”

Du måste verkligen vara försiktig, eftersom det kan verka skrämmande för vissa människor. Så att du inte går fram till någon i mataffären och säger, ”Hej, har du hört det senaste om Utomjordingarna?” De skulle säga, ”oj då, hon är galen.” Det är fortfarande en verklighet vi befinner oss i. Så, du måste verkligen vara försiktig.

En sak jag alltid säger till folk är, att när ni får information så får ni den via det tredje ögat, och den högre hörseln, vilka är mer öppna än ni kanske tror. Så ni kan använda det för att mentalt faktiskt känna, eller se genom det tredje ögat – eller det sätt ni föredrar att det framträder på.

Ni kan sedan se deras Aura. Ni kan se, antingen – eller – för om ni ser att det finns ett litet mellanrum mellan hjässan och deras Aura – nej, då är de inte helt redo för denna information. Så, ni måste verkligen se med ert tredje öga, och känna med ert höga hjärta, för att kunna avgöra om dessa människor är redo eller inte, för informationen. Och är de inte det, så berätta inte.

Du kan alltid börja försöka med, ”Vad tror du om de utomjordiska sakerna som händer? Vad känner du angående Galaktiker?? Okej, om de inte säger något, så kan du säga, ”Jag tycker att det är det dummaste jag någonsin hört, eller wow, jag tycker det är riktigt coolt.” Något sådant.

Shawnna, vill du lägga till något?

Shawnna: Ja, det är ett intressant ämne och det kom faktiskt upp i vår ledningsgrupp. Vi diskuterade detta, och vi försökte komma fram till vad som är vettigt att dela med oss av, till våra familjemedlemmar. Och ibland vi får vägledning om vad vi ska berätta för våra familjer. Men hur vi väljer att göra det, är kanske upp till oss. Och som du sa, det är kanske bara behövs en liten godbit av sanning, eller ett frö som behöver sättas, för att skapa ett utvidgat medvetande när tiden är den rätta. Då kanske det kommer en liten ljusglimt i huvudet, som säger ”Åh, jag kanske ska ta och undersöka det.”

Alla är olika. Så du måste kolla vad som verkar vettigt, att dela med sig av till var och en. Alla är unika.

Sue: Ja, och Arkturierna har sagt många gånger, att vi är är som Johnny Appleseed (en missionär). Vi går runt i världen och släpper små frön. Ibland är det frön och ibland är det liknelser från Bibeln.

Ibland landar fröet på en sten, det torkar och kan inte gro.

Ibland hamnar fröet i vattnet, och är det för mycket vatten så dränks det, och kan inte gro.

Men ibland hamnar fröet i perfekt jord, med perfekt mycket vatten, och då kommer fröet att gro.

Så du kan bara strö dina frön hela tiden och se var de hamnar. Men kom också ihåg, fast jag kan redan ha sagt det – kom ihåg att du kan använda det tredje ögat för att titta på någon, och titta då på hjässan. Om det finns ett litet mellanrum mellan energifältet ovanför deras huvuden och det faktiska huvudet, så är de inte redo ännu.

Det är okej. Det är inte ditt jobb att förbereda dem. Snälla, försök inte förbereda dem eller någon annan, eftersom det verkligen är ”flummiga” saker, för många människor. Så det bästa är att bara vänta, tills de kommer på det av sig själva, sedan kan du berätta. Vad tror du om det, Shawnna?

Shawnna: Varje individ, om de är redo och vill, kommer att öppna sig när tiden är som mest lämplig. Alla har sitt eget schema för uppvaknandet, och om det inte är rätt tid för dem, så kommer det så småningom, men det är inte vi som ska ge denna information till andra. Bara känna oss för, om de är redo för lite mer information, då kan vi hjälpa till.

Sue: Ibland, och jag kan minnas en gång när jag var i en docka i norra Kalifornien, det verkade som om det var en plats med bara bondlurkar, men en människa ropade något spirituellt i dockan om rymdskepp. ”Wow” Jag vände mig om och tänkte, jag skulle aldrig någonsin kunnat tro det om någon som han – han var fiskare. Han var fiskare, och han var ute i det fria hela dagarna. Så, man kan aldrig veta. Ibland kan du bli förvånad, över vilka människor som verkligen är intresserade av det här.

Shawnna: Ja, och det är intressant om vi föreställer oss varje människa på planeten, alla har en egen historia att dela med sig av, det är jag säker på, men vi är rädda för att prata om dessa saker. Denna programmering har gjorts under vägen, det är jag övertygad om, för att vi ska avstå från att öppet berätta. Och det leder till nästa del av frågan.

Frågan, del 2: Ska vi vara rädda för de eventuella konsekvenser som kan komma, när vi delar med oss av dessa sanningar.

Arkturierna: Nu till frågan – ska vi vara rädda, innehåller två delar. 1) Ska vi vara rädda? Svaret på det är nej. Du ska verkligen, verkligen säga vad din avsikt är. Var inte rädd.

Nu, betyder det inte – huruvida du bör känna rädsla eller inte? Eftersom rädsla är en varning. Rädsla är inte något dåligt. Rädslan är varningen. Det är som pling, pling, pling. Men om hela ditt liv består av pling, pling, pling, hur skulle du då kunna vet att rädslan är en varning, när du alltid känner så.

Så du måste rensa bort all rädsla, så att du kan känna den, när det kommer en varning. Rädsla är inte något dåligt. Rädsla är bara en varning. Rädslan säger ”se upp, var försiktig, oops gör inte det, sväng höger, inte vänster.”

Och sedan finns det vissa sorters varningar, som då du får en ingivelse om att ”svänga höger” och sedan får du veta att det hänt en olycka. Om du hade svängt vänster, då skulle du ha varit inblandad i olyckan. Men du kände att du skulle svänga till höger, och gjorde det.

Fortsätt till den andra frågan:

Sue: Okej, nästa fråga.

Shawnna: Kära råd: Jag är förvirrad och rörd när det sägs att vi har kommit hit för att hjälpa till med Gaias Uppstigning. Har vi kommit för att samtidigt underlätta vår egen Uppstigning, eller inte? Hur som helst, i den eniga energin är Gaia och alla människorna En.

Sue / Arcturians: Jag gillar verkligen den delen då Gaia och alla människor är En. Arkturierna talar genom mig nu, men det är inte bara de.

Folk säger, ”Jag vill att stiga upp, jag vill bort från det här.” Jag vill bort från det här, är inte något som skapar Uppstigning.

Uppstigning innebär att man har avsagt sig allt för det större goda. Titta på de uppstigna varelserna. Titta på vad som hände med Buddha, titta på vad som hände med Jesus, och titta på vad som hände med Mohammad. Alla dessa upphöjda varelser gick igenom en process.

Att vara Uppstigen är inte som att ta en promenad i parken. Att vara Uppstigen innebär att du verkligen tar en ordentlig titt på dig själv, och tänker på något som är större och viktigare än du själv.

Jag tror att jag tappade tråden i frågan.

Shawnna: Den gällde Gaias Uppstigning, och hur den samtidigt inverkar på vår egen Uppstigning.

Sue / Arcturians: Så snart som en – eftersom personlig Uppstigning sker mycket ofta, ”Jag vill bort från det här, jag är trött på det” Du stiger inte upp för att du är trött på något. Du stiger upp för att du har bidragit till din planet, till din verklighet, till din kultur, med det allra bästa från dig till ditt folk. Och att du har älskat de du har hjälpt, att du har gett av dig själv när du varit trött, när du varit hungrig, när du varit sjuk.

Uppstigning är inte lätt. Planetarisk Uppstigning är ännu svårare, eftersom det inte bara är en person som lyfter sin egen person, utan alla de människor som kan anamma begreppet Uppstigning, och är modiga nog att tro på sig själva, och tro på sin egen inre vägledning – och när de alla binds samman och binds samman med Gaia – då skapas Uppstigningens energifält.

Shawnna: Och då kommer temat för nästa fråga. Jag tror att den leder in till ett samtal om några av de blogginlägg som du har fått, som har handlat om att Gaia är i nöd, och hur vi de jordade varelserna, behöver hjälpa henne att Stiga. Fast den Nya Jorden finns redan bortom tiden i den femte dimensionen, och bortom. De är förvirrade över hur Gaia kan vara i fara, när hennes femdimensionella uttryck, alltid har funnits. Kan du förtydliga det?

Arkturierna: Gaia är en multidimensionell planet, precis som att hennes människor är multidimensionella. Och det är en ”pre-quential” resa, där människorna tror att Uppstigning innebär att vi lämnar något. Uppstigning handlar inte om att lämna något. Uppstigning handlar om att snabba upp frekvensen av vilka ni är.

Och, precis som att människor har sina högre själv, som är uttrycken av dem, har Gaia ett högre planetsjälv, som är ett högre uttryck av henne. Hela verkligheten är multidimensionell.

Så det verkar som om det besvarade en del av frågan, men inte hela. Vad tycker du, Shawnna?

Shawnna? Ja, jag tycker det är till hjälp att förstå vad detta begrepp är, och hur vi tolkar det vi kallar Uppstigning. Det var en bra förklaring av den högre frekvensen, och jag förstår att hon har ett högre dimensionellt planetuttryck, och att det uttrycket är det som alltid har funnits och alltid kommer att finnas. Men, ska nu planeten i sig själv, nå en ny högre frekvens, för att komma att vara av den?

Sue / Arkturierna: Nå, det är en återvändning. Uppstigning är verkligen en återvändning. Precis som att människorna har alla dessa olika – de har sina tredimensionella själv, fyr-, fem-, sex-, sju-, åtta-, nio- och tiodimensionella själv. Och planeten Gaia valde att sänka ner sin frekvens till en nivå, där det fanns en tredimensionell frekvens.

Det är en frekvens där det finns separation mellan gott och ont. Och i den frekvensen finns det tid. Det är en frekvens med orsak och verkan. Det är hennes tredimensionella själv.

Så det är precis som när vi människor valde, att vi skulle gå ner till de lägre frekvenserna, och uppleva de lägre frekvenserna, eftersom vi alltid hade varit i högre frekvenser.

Nu är Gaia – inte alla dessa olika planeter. Det finns bara en planet, precis som att det bara finns en av varje, av oss. Men – den aktuella planeten med människor är lite annorlunda, eftersom vi har olika inkarnationer. Men det är fortfarande vi. Vi har fått en själ. Och Gaia har En Själ.

Och Gaia, som är en intelligent varelse, ville uppleva att vara en tredimensionell varelse, och hon har nu avslutat den erfarenheten, och då kommer hon tillbaka dit där hon alltid har funnits. Och det är inte så att det är någon skillnad, eftersom allt är förbundet, men du kan inte uppfatta det, om du inte har ett medvetandetillstånd för att kunna uppfatta det.

Med ditt tredimensionella medvetande, kan du uppfatta den tredje dimensionen, i det fyrdimensionella medvetandet, finns dina drömmar och din högre kreativitet. Du kan uppfatta det. Med i det femdimensionella medvetandet kan du uppfatta din Ljuskropp, och du kan uppfatta Gaias Ljuskropp. Gaia har en kropp gjord av Ljus precis som vi har.

Vi är en del av planeten. Och är Gaia är en del av oss. Och när vi mer och mer kommer in i den femte dimensionen, befriar vi oss från de gamla tredimensionella programmen, av separation och begränsning – och vi går in i det femdimensionella programmet av kommunikation, enighet och blandning.

När vi blandar oss mer och mer, då kan vi gå in i högre och högre frekvenser eftersom vi inte – bara har en boll – ett stor boll som du kastar, kommer att hamna på ett ställe. Men om du har femtio bollar, och alla är olika, och när du kastar dem kommer de att hamna på olika platser. Men om du tar alla femtio bollarna och lägger dem i en säck, kommer alla att hamna på samma plats.

Vad säger du om det? Det är en lite unik liknelse.

Shawnna: Ja, när jag tänker efter så är det är en viktig sak, i mikrokosmos och makrokosmos. Och på en djupare nivå är vi alla kopplade till varandra. Av ren nyfikenhet, tänk om vi alla som ett kollektiv, även de som vi kallar ljusarbetare som arbetar för att komma framåt och för mänsklighetens utveckling – vad skulle hända om vi sa, ”nej tack, vi vill inte vara med och spela. ”Tänk om vi alla sa så? Skulle det verkligen vara en fara av att inte kunna återvända till det högre medvetandetillståndet?

Sue: Tja, definitivt för de som sa att, i själva verket – är vi skaparna. Våra högre själv – vi kan inte skada våra högre själv. Våra högre själv är som små bebisar, små spädbarn i små vagnar.
Och det lilla barnet i vagnen kan inte skada någon. Det är en liten bebis som ligger i en vagn. Så vi är som små barn, i denna Jordvagn.

Men om det ligger tre eller fyra små barn i Jordvagnen, då kan de göra varandra illa.

Och, det har en hel del att göra med att vi bor så tätt, då uppstår ofta mer våld, eftersom många människor som lever tätt, kan reta upp varandra, och inga platser finns där de kan vara för sig själva, andas, vara i naturen och säga, ”Puh, jag blev verkligen upprörd, jag måste lugna ner mig och hitta min inre ro.”

Men det är svårt att finna ro, om det vimlar av människor överallt. Och i vissa civilisationer är varje gata fyllda med massor av människor.

Men i en hel del av dessa städer, som till exempel i Indien, har Gurus och andra ett andligt liv. Och de har lärt sig att leva i denna trängsel, och de har andliga liv, eftersom det är så de hittar enigheten, känslan i sig själva som är deras SJÄLV.

Sue: Har vi svarat på alla frågor nu?

Shawnna: Ja, jag tror det, och jag tror att det handlar om, som ni sa, en återgång till högre medvetandetillstånd, och det handlar om att kalibrera sig till det högre medvetandet.

Sue: Ja, det handlar om att kalibrera medvetandet – frekvensen. Det är som när du går fram till en TV och väljer kanal 2, då kommer du bara att se det som visas på kanal 2. Om du vill veta vad som visas på kanal 13, måste du välja kanal 13.

Så om du bara vill känna till den tredje dimensionen, då trycker du på den lilla knappen, och ditt medvetande säger – tredje dimensionen. Det är allt du får se. Men, det här är annorlunda än en TV, för om du trycker på knappen för att den fjärde dimensionen, kan du se både den fjärde och den tredje dimensionen. Om du trycker på knappen för den femte dimensionen, kan du se både den femte, den fjärde och den tredje.

Och när du kommer in i den sjätte dimension och bortom – fast det börjar faktiskt i den femte dimensionen, eftersom det är i den femte dimensionen som separation och tid börjar försvinna. Så det är en process utan sekvenser. Och om du inte har sekvenser, finns det ingen tid, eftersom tiden består av sekvenser – en minut, två minuter, tre minuter, fyra minuter. Så när du inte har sekvenser, är allt inom Nu av Ett. Det är en helt annan verklighet.

Och när vi befann oss i den femte dimensionen sa vi, ”hörni, vi provar den tredje och fjärde.” Och vi gjorde det och sedan sa vi, ”Okej, det är dags att ta oss tillbaka nu.”

Okej, tack allesammans. Trevligt att prata med er, vi kommer att göra det emellanåt. Det här var ungefär en halvtimme, och det räcker. Vi kommer att gå igenom många av de stora ämnena ni tog upp. Vi kommer att prata om dem under en länge tid, till och från.

Shawnna: Tack till alla som har bidragit, och för allt ni frågat om, andra har samma frågor så tveka inte att fortsätta finna ut, vad som kan vara till hjälp längs resan, och vi är glada att få hjälpa till på detta sätt. Och jag hoppas att ni tillsammans med mig, väljer 5D-kanalen.

Sue: Ja, 5D-kanalen rockar! Okej, tack allesammans.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...