Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 10 september, 2017

Ärkeängeln Gabriel, 10 september 2017

Via Shanta Gabriel

 

Er väg till frihet är genom en total acceptans av era otroliga skillnader

Att växa upp i det militära var aldrig coolt, eftersom man kände sig annorlunda än alla andra. Jag försökte, men jag kunde aldrig smälta in, så som det förväntades av mig. Jag försökte vara som en kameleont som växlar färg för att behaga alla andra, men det fungerade aldrig. Större delen av mitt liv kände jag mig som om jag var mycket annorlunda än andra människor.

Medvetenheten om att jag inte kunde passa in i andra människors mönster och att jag inte kände eller tänkte som de, plågade mig och minskade min självkänsla. Jag ville så gärna bli älskad och accepterad för den jag var. Under allt detta var jag den som dömde mig själva hårdast för att jag var annorlunda. Genom min själs visdom, drev separationen av denna upplevelse mig in på den andliga vägen.

När jag först började tränas av Ärkeängeln Gabriel, år 1990, översköljdes jag av en ny sorts kärlek i mitt hjärta. Det hjälpte mig att känna att det var min egen kärlek och acceptans av mig själv som kunde ändra kursen i mitt liv. Jag blev visad, att de egenskaper som jag kände att andra ogillade hos mig, faktiskt var de som tillät mig att lyfta fram mina gåvor och talanger för att stärka mitt liv.

Många mycket känsliga själar är särskilt medvetna om att de är annorlunda. Det orsakar ofta allvarliga problem med självförtroendet och självkänslan, och ändå är det dessa unika och otroliga egenskaper som Jorden behöver just nu. Faktum är att sedan 2012 har vi haft ett fantastiskt stöd av Universum för att vara vårt mest autentiska jag, och människor verkar var mer öppna för våra gåvor nu.

Bara du kan erbjuda dina speciella gåvor till livets symfoni. De aspekter som har generat dig mest i ditt liv, är de som livet ber dig att ge till världen. Dessa egenskaper är din själs gåvor som du har utvecklat under många livstider.

Det spelar ingen roll vad det känns som, ni har underbara egenskaper att erbjuda världen. Med tålamod och ett öppet hjärta kommer dessa gåvor att dyka upp i ert medvetande. Gör ert bästa för att inte döma er själva. Det här är en tid när det oskyldiga barnet inom er ber om er kärleksfulla acceptans.

Med er egen kärleksfullhet och medkänsla för er själva, kommer tillit att öppnas inom er och fler gåvor kommer upp till ytan. Allt är i Gudomlig Samordning. Ert supportsystem håller på att samlas på alla nivåer för att hjälpa er. Det är en särskilt viktig tid för er att slappna av och ta emot. Var medvetna om att allt är bra. Och så är det.

Gudomlig Närvaro, måtte jag i mitt hjärta och sinne vara medveten om de gåvor som min själ har fört in i mitt liv, så att jag kan använda dem. Jag ber om större Tillit till mig själv och Tro på att jag blir inspirerad och vägledd i varje ögonblick. Hjälp mig att ta emot inspirationen inom mig på en djupare nivå än någonsin tidigare. Jag ber om styrka och mod att använda min själs gåvor som en välsignelse för världen.

Hjälp mig att höra sången inom mig som får mitt hjärta att sjunga, och ge mig självförtroendet att dela den med andra på ett lämpligt sätt.

Jag ber om att se den skönhet som håller på att öppnas upp inom mig. Jag vill vara ett strålande Ljus för världen, och använda mina gåvor och talanger till att tjäna på ett underbart sätt. Må allt som jag gör vara i harmoni med min Själs syfte.

Tack för att du välsignar mig så att jag kommer ihåg att det är säkert att expandera till nya nivåer av Kärlek, Framgång och Överflöd i varje del av mitt liv. För dessa och alla mina gåvor och välsignelser säger jag tack Gud. Och så är det.

 

Shanta Gabriel, 10 september 2017

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...