Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 20 september

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel

20 september

 

Var villig att möta rädslan från det förflutna och flytta in till nya dimensioner av Kärlek.

 

 

Kära Ni,

Ni har kommit till en tid då ni vet att det sätt ni alltid har uppfattat er värld, kan verka som om det inte längre fungerar. Det kan också kännas som även era barndoms trauman, eller andra saker från ert förflutna som ni inte är stolta över, trängs in i er nuvarande medvetenhet. Det är ett mycket gott tecken, eftersom alla minnen kommer in i ert sinne för att släppas, så att ni kan leva i nuet. Vi uppmuntrar detta frigörande av tidigare minnen och rädsla, så att ni kommer att kunna gå vidare med era liv. Oavsett om ni gör det genom bön, föra personlig journal, tala med en vän, eller genom rådgivning, det viktiga är att vara villig att möta rädslorna från det förflutna, hålla dem i ljuset av kärleksfull medvetenhet, och sedan släppa dem.

När det helande ljuset av Kärlek, Medkänsla och Acceptans har lyst på gamla mönster och rädslor, förlorar de sin makt och är lättare att släppa. När ni väl släpper gamla vanor av tankar och känslor, blir ni fria att vända er uppmärksamhet bort från det förflutna och att fokusera på att skapa den framtid ni skulle tycka om, för er själva och er värld.

Slöjorna mellan himmel och Jord är tunnare nu. Det innebär att önskningarna i ert hjärta och fokus på ert sinne kan åstadkomma manifestationen av det som finns i ert högsta goda. Era tankar skapar nu er nuvarande och framtida verklighet.

Vad ni än fokuserar på ökar i energi, så det blir den dominerande kraften i er värld. Ni kan välja att fokusera på det goda, det vackra och kärleken inneboende i alla ting. Eller, så kan ni välja att öka nivåerna av rädsla inom er. Om ni börjar leta efter det goda, kommer ni att finna det. Och ju mer ni letar efter det goda i er värld, desto mer kommer det att öka, eftersom ni ger det energi genom ert fokus.

Ni kommer också att börja märka, att ni känner er mer kärleksfulla, mer fridfulla och mer optimistiska. Människor kommer att verka mycket trevligare mot er. Ert dagliga kämpande kommer att minska. Allt detta är möjligt därför att ni börja leta efter och fokusera på det goda, och är villiga att ha mer Kärlek och Harmoni i era liv. Det kommer att verka som ett mirakel, men mirakler är tillgängliga för alla som vill ta emot dem.

Änglarna är också tillgängliga för er nu på ett sätt som inte var möjligt tidigare. Vi kommer att hjälpa till i hela denna process att förändra sättet hur ni uppfattar er värld, men, om ni frågar oss. Era tankar är böner som flyger ut i etern och medför till er det ni fokuserar på. Vad har ni att förlora på att kalla på er Skyddsängel och be om mer Kärlek, Fred och Harmoni i era liv? Vad kan det skada, att be om att få se det som är gott, istället för det som orsakar smärta? Det finns en otrolig enkelhet i sanningen av universell lag. Ni behöver inte vara ensamma i ert stretande. Änglalik hjälp finns alltid tillgänglig för er här, för att föra Gudomlig Kärlek och Ljus till världen. Vårt budskap till er är alltid ett av Frid och Harmoni. Vi strävar efter att föra bara Gott till ert liv.

Bjud in möjligheten att det som vi säger, faktiskt kan vara sant; att det som ni fokuserar på kan skapa er framtida verklighet. Lägg märke till era tankemönster under hela dagen. Är detta vad ni önskar ha i er framtid. Börja att fokusera era tankar, bara på det som ni vill ha i ert liv. När ni märker negativitet i ert sinne, säg: ”Det där är inte någon acceptabel verklighet,.. detta är vad jag vill ha … mer Kärlek, mer Överflöd, Harmoni i mina relationer, och Skönhet i min värld.” Inom kort kommer ni att notera förändringarna i era liv, det som ni ber om manifesteras. Dessa förändringar är de nya dimensionerna av kärlek, lovade till er. Du är den som håller nyckeln till din framtid, genom vad du harmoniserar idag.

Kom ihåg ert budskap från änglarna idag är:

Var villig att möta rädslan från det förflutna och flytta in i nya dimensioner av kärlek.

Shanta Gabriel för
Ärkeängeln Gabriel 20 september 2015

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide
September 20, 2015 www.TheGabrielMessages.com

Geplaatst dörr  Meline Lafont  op  3:21

Email This Blogthis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest

Etiketter:  AA Gabriel,   Ärke, vara beredd att möta rädslan för det förflutna och flytta in i nya dimensioner av kärlek,   kanalisera, september2015,  Shanta gabriel

 

Du gillar kanske också...