Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj 2018

Per Staffan 30 maj 2018

Tid att Manifestera ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är glada att meddela att placeringen av ert solsystem i galaxen de senaste veckorna, och under de närmaste månaderna, kommer att vara idealiskt för manifestation. Du får alltid stöd för att få tillgång till mer, men nu är det en särskilt lämplig tid att släppa in de manifestationer som du har önskat ganska länge.

Många av er har kanske mött unika utmaningar och umbäranden under senare tid, och ni använder dem som en förberedelse för denna tid av ökad fotonisk aktivitet. Du kan komma åt fler strömmar av energi på grund av var du är vid denna tid i galaxen, och manifestationsprocessen kunde inte vara lättare eftersom allt du behöver göra nu är slappna av och låt dessa stödjande energier ge dig det du har bett om.

Det handlar inte om att vidta åtgärder, tjäna eller vara värdiga för vad som finns för dig att manifestera. Det är helt enkelt en funktion av var du är just nu, fysiskt sett. Ditt solsystem växer upp spiralmässigt och fortsätter att göra det. Och du är redo nu att skörda fördelarna av att ha hängt med på denna Jordiska ritt så länge som du har gjort detta. Detta är en kulmination för de flesta av er av hundratals, om inte tusentals livstider.

Och där du är just nu är kulmen av alla dessa liv och alla de frågar och uppmanar som du har gjort i dessa liv. Nu är det dags för utbetalningen. Nu är det dags att släppa in. Många av er undrar fortfarande vad ni behöver göra under denna livstid, vad ditt uppdrag är och just nu berättar vi att ditt uppdrag är att ta emot, öppna upp dig, vara ledningar för denna högfrekventa energi, och låt er leva de liv som ni alltid har drömt om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...