Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 5 juni

angelgabriel2

Shanta Gabriel – ÄÄ Gabriel – Be om att vara en mottagare för rent Ljus, låt sedan den tomma bägaren inom er att dricka sötman av Gudomlig Kärlek.

Kära Ni,

När ni ber om att vara en mottagare för rent ljus, säger ni att ni har rum inom er, och att ni är viliga att fylla detta rum med kärlek och allt det som är Gud. Ni säger att ni vill bli fyllda med Gudomligt Ljus, och hjälpa till i processen att föra ner Himlen till Jorden.

Detta är viktigt för alla, och det stör inte annat arbete eller familjeliv. Erkänn att ert syfte på denna planet är att vara en bro mellan Himlen och Jorden, så att alla varelser kan leva i större Harmoni, Fred och Kärlek. Denna mission kräver att alla hjälper till. Vägen att föra in Fred är genom en person i taget. Så kom alltid ihåg hur viktig du är i evolutionen av medvetande på Jorden.

Att vara en mottager för Gudomligt Ljus expanderar ert sinne och skapar nya vägar att ge respons på situationer i ert liv. När ni blir en mottager för Rent Ljus ber ni för er själva och andra. När ni ber öppnar ni dörren för mer Ljus att komma genom er. Bön är ett mycket bra sätt att rena och höja era vibrationsfrekvenser liksom för andra genom er. Ju högre vibration, desto mer Fred och Kärlek kommer ni känna.

Övning:

Visualisering kan hjälpa processen med att bli ett Heligt Kärl. Ge er själva tid att sitta i tysthet, borta från världen. Blommor och ljus kan lyfta upp energin runt er och hjälpa er känna er mer expansiva. Ta lite tid att andas balanserade andetag, tills ni är i ett lugnt avslappnat tillstånd. Be till den Gudomliga Närvaron att ni får bli en mottagare för rent ljus och föreställ er sedan att er kropp blir en vacker gyllene kalk. Se att den är tom, eller bara delvis fylld med Gudomligt Ljus. Föreställ er att ni sitter under ett vattenfall av Guds Gyllene Ljus. Detta Gyllene Ljus har stor kraft och innehåller både Visdom och Kärlek. Föreställ er att ni dricker detta dyrbara Ljus, och när det fyller er gyllene kalk absorberar ni kärlek och visdom in i alla fibrer i er varelse. Ju fullare ert kärl blir desto mer kärleksfull och lycksalig känner ni er. Gör er kalk mycket stor, så att hela ert energifält expanderas.

Ta tid varje dag att sitta i det Gudomliga Ljuset och Ren Kärlek. Drick detta Ljus, låt det skina ut i världen, så att alla får veta sanningen om Guds närvaro. Ni kommer att märka att ni själva blir kärleksfulla, expansiva och klara. Beslut kommer att bli lättare när ni känner att ni har kontakt med en större Källa av Visdom inom ert hjärta.

Denna enkla övning håller en stor kraft, och var och när man gör den, kommer den låta er bli intonade med er Gudskälla, alltid. Ju oftare ni gör den, desto starkare kommer den bli. Ju starkare Styrkenivå, Ljus och Kärlek ni kan hålla inom er, desto enklare kommer det bli att tjäna Gud och assistera andra i deras evolution.

Ni kommer att bli en som är en bro mellan Himlen och Jord när ni kommer ihåg er inspiration för idag:

Be om att bli en mottagare för rent Ljus, låt sedan den tomma kalken inom er att dricka den Gudomliga Kärlekens sötma. 

Shanta Gabriel

för Ärkeängel Gabriel

5 juni 2016

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...