Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 22 oktober 2018

Ärkeängeln Gabriel

Via Shanta Gabriel, 22 oktober 2018

Det är Riskfritt att Låta Ert Ljus Stråla!

I själva hjärtat finns Guds rena Ljus. Det här Ljuset har förmågan att förändra ert tänkande och förändra er yttre värld. Det är ett Ljus som, likt en låga när den blir fläktad, kan fylla varje cell och varje fiber i er kropp och förändra er. Att fläkta på denna låga innebär att ge Ljuset inom er tid att fokusera er uppmärksamhet.

Er fantasi har nyckeln till att förvandla era liv. Vad ni tror på kan uppnås. Redan innan ni tror att något är möjligt, kan ni föreställa er att det är så. Vad ni än fokuserar er uppmärksamhet på, kommer er livskraftsenergi att följa.

Praktisera:

Föreställ er att Ljuset inom er lyser starkt och klart. Ta en minut och andas in djupt, och när ni andas ut föreställ er då en gyllene ljusstråle som går från ryggslutet och ner i jorden. När ni fortsätter att andas in och ut, känn då hur denna djupa kontakt med jorden får er att slappna av och ge er en stark grund inom er.

Flytta nu er uppmärksamhet till hjärtcentrat, energifältet i mitten av ert bröst. Föreställ er att det finns en glödande låga som brinner där. När ni andas in växer sig den här lågan större och klarare. När ni andas ut börjar ljuset från denna låga att fylla er kropp.

Fortsätt att andas och föreställ er hur detta ljus expanderar bakom era skuldror och nerför er rygg, och känn hur det fyller varje organ och varje cell. Detta är ljus av ren Ande, Guds helande Kärlek. Det här ljuset fyller er med den Gudomliga Närvaron och strålar ut från er i vågor av kärlek.

Föreställ er nu att ljuset strålar ut från er och välsignar ert hus, området där ni bor och planeten. Tänk er att det här kärleksfulla ljuset välsignar alla människor ni möter idag. Det är en bra känsla att skicka ljus till andra, såväl som till er själva. Det här ljuset främjar helande energi i världen omkring er och i er egen kropp. Frid börjar i hjärtat hos varje person individuellt. Guds Ljus, som strålar ut från hjärtat hos varje individ på Jorden, skulle bringa fred på planeten och förändra världen.

Det är riskfritt att låta ert ljus skina. När ni var barn kanske det inte kändes så säkert att vara den ni verkligen var innerst inne – oskyldiga, tillitsfulla och fyllda av kärlekens ljus. Men människors medvetande runtom i världen håller på att förändras. Nu vänder sig människor överallt till andlighet som den enda platsen där de kan finna verklig frid och lycka. De längtar efter mer vänlighet och kärlek i sina liv.

Så Änglarna säger, ”frukta inte.” När ni strålar ut ert kärleksljus över världen, kommer ni att vara en kärleksfull närvaro. Ni behöver inte säga någonting. Själva er energi kommer att ha en transformerande effekt.

Visualiseringen av kärlekslågan i ert hjärta, som strålar ut till Jordens folk, är mycket kraftfull. Oavsett vad som händer omkring er, håll denna visualisering levande. Det krävs lite övning, men det kommer att ha en helande effekt, även om ni inte kan se det. Bara er villighet att föreställa er det är tillräckligt för att skapa ett ljus som strålar ut från er. Det är detta ljus som förbinder er, och alla andra omkring er, till den oändliga kraften i Gudomlig Kärlek.

Mästaren Jesus föreslog att ert ljus inte skulle döljas under en skäppa. Låt ert ljus stråla fram för att välsigna världen och varje område av ert liv, och låt det frambringa Guds sanna Gudomliga Strålglans i uppvaknandet av ett nytt liv, som ni alla upplever nu.

Kom ihåg ert meddelande från Ärkeängeln Gabriel för idag.

Det är riskfritt att låta ert Ljus stråla.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

ShantaGabriel.com

Du gillar kanske också...