Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 21 november 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Mycket mörker poppar upp på vårt klot nu men under mörkret trycker ljuset fram. Ljuset trycker undan mörkret i vår värld idag. Se bortom mörkret kära vänner och ni ser ljuset lysa med all sin kraft. Allt renas nu och all karma kommer upp till ytan. Det är upp till er, hur ni vill hantera det. Späder ni det med hat och ilska eller löser ni det med ljus och kärlek? Det sista är att föredra eftersom det då snabbare försvinner. Löser man ett, så löser man andra liknande situationer. Med hjälp av ljus och kärlek så löser vi upp världens karma idag.

Kom ihåg att det ska komma från hjärtat. Ljuset och kärleken går sanningens väg. Inget kan bli fördolt för ljuset. Ljuset är knivskarpt och avslöjar allt mörker som ligger och lurar lite här och där. Ingen går fri från sitt arbete med sig själva. Alla får sin beskärda del av ljuset för att kunna lämna ifrån sig sitt mörker och kanske även andras mörker om du har tagit på dig den bördan. Det finns många ljusarbetare som hjälper andra att gå framåt nu, genom att de har tagit på sig lite av andras karma, så att så många som möjligt får en chans att vandra mot ljuset.

Håll ljuset högt mina vänner och vet att ni är starka nog att klara detta. Ert ljus och er kärlek är värt mer än allt guld och ädelstenar som finns i världen, ty dessa kan inte hjälpa er och jorden att gå framåt idag. Det kan endast kärleken till er själva och till Jorden göra. Så gå samman kära folk av ljuset och lys för allt vad ni är värda. Det är ni som transformerar om Jorden idag till den vackra och sköna jord som nu tydligt börjar synas från vårt håll.

Jorden stiger kära barn på Jorden. Hon kastar av sig sina bojor och glider sakta uppåt i sin nya dimension. Många av Er står beredda att följa henne och hjälpa henne att få med sig hennes livsverk av olika slags liv som lever i olika riken på jorden. Därför är ert ljus så viktigt nu för det är många som vill följa henne och griper efter minsta ljusstråle som ger dem hopp att fortsätta sin resa mot det ljus de länge väntat på.

Mångas sinnen är förmörkade men även de har ett ljus längst in som vill komma fram. Här inträder dock den ”fria viljan”. Vill man så har man chansen men vill man inte så får man gå en annan väg. Förr eller senare så kommer alla tillbaka till ljuset och ”Fadern” som skapade dem. Alla är vi perfekt skapade men i dualiteten och illusionen, så har vi glömt bort det. I rädslans klor glömmer vi bort den kärleksfulla varelse som vi är längst inne. Sörj gärna och va förbannade ett tag men återgå alltid till kärleken i ert hjärta. Ju fortare, ju bättre, för kärleken har större kraft än hatet. Hatet gör däremot mer ont än kärleken, då kärleken bara är kärlek. När det sprids mer kärlek än hat på Jorden, då har vi harmonin här med trygghet och glädje för alla. Då bildar vi den enhet av kärlek och harmoni som transformerar om Jorden till den vackra och glädjefyllda jord som vi så länge har väntat på.

Min önskan är nu att ni ska sprida ert ljus och låta det lysa klart över jorden idag.

Med så mycket kärlek

Judas

 

www.st.germain.se

 

 

Du gillar kanske också...