Ärkeängel Gabriel via Shelley Young, 21 april 2020

Ärkeängel Gabriel via Shelley Young, 21 april 2020

https://tinyurl.com/yd7blo6b

Perfektionism är något som många själar på väg mot upplysning kämpar med. Detta beror på deras djupa önskan att se till att skiftet inträffar på er planet eftersom många av er håller i cellminnet tider där ett skifte var möjligt och inte lyckades.

På grund av detta är många av er djupt engagerade i att hedra ert själsuppdrag och är mycket allvarliga med detta och plågar er över att göra rätt val. Detta kan bli utmanande om ni strävar efter att tillfredsställa alla från ett 3D-perspektiv medan ni försöker förankra högre vibrationsenergier.

Du kan ta miste på andras brist på förståelse eller olika alternativ som feedback på ditt uppdrag, vilket kan få dig att stanna upp för att du inte vill göra något misstag.

Kära Ni, hör oss när vi säger att er strävan efter perfektion inte har något att göra med andras överenskommelse eller förståelse eller stöd för en 3D-värld. Detta söker godkännande från ett energetiskt lager som helt enkelt inte kan se dig i din sanning.

Den perfektion du verkligen söker kommer från att alltid vara trogen mot vad ditt hjärta och din inre vishet leder dig mot som en sann pionjär i ljuset. Det är därifrån du vet att du aldrig, någonsin kan göra ett misstag och kommer att fortsätta driva den stora medvetenhetsförändring som sker på din planet.

~ Ärkeängel Gabriel genom Shelley Young

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...