Ärkeängel Gabriel via Shelley Young 7 dec, 2016

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel

via Shelley Young

7 dec, 2016

När ni blickar framåt mot ett nytt år, kommer ni att skapa i energier som aldrig tidigare har skådats. Frågan som ni nu ska ställa er själva är: Vad kommer att bringa mig glädje?

Ett flertal av er har gjort en massa björntjänster i era liv. Det som ni har fått lära er är att det på något sätt vore fel eller lättsinnigt att följa er glädje. I sanning är det så att de saker som ger er glädje – era inneboende passioner och intressen – finns närvarande inom er för syftet att vägleda ert livsuttryck och för att hjälpa er finna er högsta väg och tjänstgöring. Ni valde dessa specifika intressen och färdigheter för att de på ert eget unika sätt skulle läggas till den underbara mosaiken av helheten. Att få lära sig att detta på något sätt vore fel har anpassat er till att förneka er själs kallelse och just de saker som ger er djup tillfredsställelse.

Många av er har under så lång tid förnekat det som ger er glädje, att ni inte ens längre vet vad det är. Vi har några tips för att hjälpa er med det. Först av allt, tänk bakåt till er barndom. När ni är barn är ni minst motståndsbenägna och i högsta grad inkopplade till vilka ni verkligen är. Där finns det ledtrådar för er. Gillade ni djur? Estetisk verksamhet? Jorden? Sagor? Att spela teater? Att sjunga? Att hålla igång er kropp? Vad drogs ni naturligt till?

Om ni fortfarande behöver mer klarhet, föreslår vi att ni tillbringar en eftermiddag i en bokhandel eller ett bibliotek. Ta er tid att strosa runt och titta, fram och tillbaka, i varje gång. Där ni dröjer er kvar längst är en bra ledtråd att börja med. Detta låter er för er själv uppenbara flera olika potentialer, utan att behöva göra en stor investering av er tid och era pengar.

Kära Ni, vi uppmanar er att återinföra glädje till era liv. Bli glädje-detektiver! Se detta som en så viktig del av era liv som är redo att åter få komma i förgrunden, där den alltid har hört hemma. Tillåt er själva utrymme att utforska och experimentera och ära den betydelse som glädje har i era liv, så kommer ni att finna att ni själva i sanning övergår till att leva igen.

Ärkeängel Gabriel.

 

http://trinityesoterics.com

 

Övers: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...