Ärkeängel Metatron: Rensningsövningar, 31 augusti 2023

 

Ärkeängel Metatron: Rensningsövningar

31 augusti 2023

av Natalie Glasson
https://omna.org/cleansing-practices-by-archangel-metatron/?mc_cid=00dfb8c91f&mc_eid=151165191e

Hälsningar älskade ljusvarelser, jag är Ärkeängel Metatron. Vilken glädje det är att vara i er strålande närvaro.Jag för fram det änglalika ljuset och frekvenser fulla av skimrande Skaparegenskaper för att dela med er och aktivera Skapar- och änglakvaliteter inom era väsen.

Om du skulle välja Skaparens och änglarnas egenskaper att aktiveras inom ditt väsen, vad skulle du välja?Det är en intressant fråga att begrunda, tillåta dig själv att förstå dina krafter och de egenskaper som redan finns i ditt väsen. När du väl känner igen dessa kan du bjuda in dem att vara i aktion i ditt väsen. Du kan upptäcka sätt att uttrycka dessa heliga Skapar- och änglaegenskaper genom din varelse, och på så sätt förkroppsliga dem ytterligare.

Idag vill jag tala om reningsövningar – i en tid då energifrekvensen rör sig i hög hastighet och det också finns mycket kaos i ditt väsen när du finner sår, läker och släpper dem. Det är en underbar tid att ha ett verktygsbälte av rensningsmetoder som du kan använda för att få dig själv tillbaka i balans – kopplade till din sanning och kopplade till din essens.

När vi talar om rensning tänker vi på att rensa energifältet – den fysiska kroppen, chakran, sinnet, känslorna – och detta är sant och det är också möjligt. Men när du återigen får din balans – ditt centrum – när du är jordad, när du är ansluten till Skaparen, din inre sanning och din essens, är du i Skaparens flöde och Skaparens flöde är som en flod som ständigt rör sig genom ditt väsen – väntar och vill uttryckas genom dig.

När du tillåter och ger tillåtelse till att detta inträffar, och du är medvetet medveten, stödjer det dig i att det naturligt…och man kan säga automatiskt…renar din varelse, eftersom floden av Skaparens flöde kommer att frambringa energier som ska observeras, erkännas eller accepteras. När de gör det kommer den också att bära bort dem, eller föra dem till förkroppsligande, vad som än är lämpligt och nödvändigt.

Reningsprocessen sker i en snabbare takt och alla dessa kan uppnås med avsikt

Jag håller avsikten att jag är djupt förankrad i min essens, min sanning och Moder Jord. Jag håller avsikten att jag upplever min inre balans fullt ut, min inre frid och kontakt med mig själv. Jag håller avsikten att jag är gudomligt förbunden med min essens, min sanning och Skaparen, och tar emot Skaparens gudomliga flöde genom hela mitt väsen hela tiden. Det är lätt för mig att ta till mig, förstå och uttrycka Skaparens gudomliga flöde.

Jag, Ärkeängel Metatron, vill erbjuda dig ett annat verktyg för ditt verktygsbälte av rengöringsmetoder. Denna övning är att anropa det Kristallina Riket och be dem att skapa och placera i din högra handflata, den vackraste ljusfyllda kristallen – en kristall som är djupt kopplad till Skaparen, till Skaparens gudomliga Universum och till ditt eget väsen.

Du kan säga att den här kristallen representerar ditt gudomliga jag och du håller den i din högra hand.

Be det Kristallina Kungariket att placera en kristall som Rökkvarts eller Turmalin i din vänstra handflata – en kristall som är mörk i färgen. Den har fortfarande en hög vibration, en rengörande egenskap, men den är mörkare i färgen.

Sedan, när det Kristallina Kungariket omger dig och stödjer dig, andas in – föreställ dig att du andas in genom din gudomliga självkristall i ditt högra Handchakra. Denna energi strömmar upp din högra arm in i ditt hjärterum och in i hela din varelse.

När du andas ut släpper du allt som inte längre tjänar dig och du skickar det genom din vänstra arm in i ditt vänstra Handchakra där det lagras i kristallen. Du kan träna på detta så länge du vill. Det är särskilt värdefullt när du känner dig känslomässig, upprörd eller när ditt sinne är upptaget av oro – eftersom du skickar allt till kristallen i din vänstra hand.

När du är redo för du ihop dina båda handflator … när du har slutfört processen … och låter de två kristallerna smälta samman, och den gudomliga självkristallen kommer att rena, kommer att läka, kommer att lösa upp, kommer att göra allt som krävs för att transformera alla dessa energier.

Du kommer att vara kvar med din gudomliga kristall som är fylld med självlysande ljus. Du kan uppnå vad du vill med den kristallen. Du kanske vill hålla i den och bada i dess strålar. Du kanske vill placera den i ditt Hjärtchakra eller kanske i ditt Jordstjärnchakra under dina fötter.

Ett annat verktyg för ditt verktygsbälte av rensningsmetoder är att föreställa dig en pelare av ljus som flödar över och genom din varelse, och detta är med energin av blomessens – det gudomliga jaget – den gudomliga energin av blommor. När denna ljuspelare flödar över och genom din varelse, spiralformas den och du kan se att den har kronblad som öppnar sig, och dessa kronblad omfamnar dig nästan när ljuspelaren flödar över och genom din varelse.

Du är omfamnad med denna ljuspelare av blommans gudomliga jag eller essens, och blomsterrikets energi – blomsterrikets frekvens av en renande vibration. Blommornas kronblad omfamnar dig fullständigt och flyter ner i jorden också.

Jag, Ärkeängel Metatron, inbjuder dig att helt enkelt sitta inom denna energi och den är på många sätt som en andlig medicin eftersom blommornas andar – blommornas själar – är med dig, renar vissa områden, förstärker andra områden, erbjuder … nästan som att de erbjuder de mineraler och vitaminer som din kropp och ditt väsen behöver. Detta kommer att bli en oerhörd reningsprocess. Varje gång du upplever denna övning kommer det att bli annorlunda eftersom du utökar din energi på ett annat sätt, och därför förlänger essensen – själarna, andarna i blommorna på de Inre Planen – sin energi till dig på ett annat sätt också.

Jag har en sista övning för dig, och detta är att ta emot. Be din favoritguide, din favoritmentor eller varelse på de inre planen att komma fram och placera ett flytande ljus i dina Handchakran – som en balsam.

Detta flytande ljus är av deras renande och helande energi och det kommer att fortsätta att tränga in i dina handchakran. Det betyder att du kan placera dina händer på vissa delar av din kropp och låta denna renande vibration, från guiden du har kallat fram, smälta och kontinuerligt sippra in i det området. Du kan också använda dina händer för att röra dig genom ditt aurafält eller genom chakran som distribuerar detta rengöringsbalsam. Med denna process kan du … varje gång du upplever det … kan du anlita en annan guide och så kommer fördelarna och egenskaperna som du får att vara mycket annorlunda.

Jag hoppas att du kommer att experimentera med mina metoder och behålla dem som ett verktygsbälte av rengöringsmetoder för att tjäna dig vid denna tid.

Jag är Ärkeängel Metatron och jag tackar dig.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *