Ärkeängel Metatron via Ann Dahlberg, 7 januari 2016

Ärkeängel Zadkiel

Ärkeängel Metatron

Torsdag 7 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är ärkeängeln Metatron och jag har kommit till Er idag för att välsigna jorden och dess nya era in i den så kallade ”Gyllene Tidsåldern”. Jag är så tacksam över att få vara med er här idag och se det stora arbete som har utförts på jorden. Mina välsignelser går till Er och vår käre Fader som har lett er hela vägen fram.

Nu börjar arbetet med att bygga upp jorden igen. Det finns många kunniga individer på jorden som kan leda det arbetet. Lyssna noga gott folk och följ de som är sanna och trogna mot Moder Jord och mänskligheten som helhet.

Jag Metatron vill strö ljus av silver över planeten nu så att den lättare kan helas och läka. Jorden har många sår att läka och det har mänskligheten likaså. En del av detta arbete är gjort, en del återstår att göra.

Ni är på rätt väg, kära barn. Himlen är blå och solen lyser med sina fantastiska strålar. Njut av era dagar och känn att verkligheten har förändrats under era fötter. Ni som har kommit en bit på väg kan se att er verklighet har förändrats. Ni befinner er i en annan verklighet nu olik den ni levde i förut. Låt era drömmar slå ut i full blom. Världen ligger vid era fötter och världen behöver er. Era positiva, ljusa drömmar behöver manifesteras idag. Ju fler ljusa, vackra drömmar som manifesteras desto mer balans blir det på jorden. Ju fler som vaknar och börjar att leva sin dröm desto ljusare blir jorden.

Jag Metatron är en ljusets ängel och sänder nu så mycket ljus jag förmår och hoppas nu att så många som möjligt på jorden sträcker ut handen och fångar det. Jag önskar att de tar in det i sina hjärtan och låter det skina ljust och klart så att alla kan se det, så att de blir tjusade och förundrade och själva vill se sitt eget ljus i sitt eget hjärta.

Möt varandra nu i förtroende och dela med er av era erfarenheter. Alla behövs i den nya dans som vi dansar nu. Jag och alla era guider sjunger och dansar med er.

Välj glädjen, välj kärleken, välj omtanken om varnadra och allt liv som växer på jorden.

Jag Metatron lämnar Er nu med visshet om att det är ljuset och kärleken som kommer att segra.

Metatron

Du gillar kanske också...