Ärkeängel Metatron via Sanangel, March 7th, 2018

Var inte rädd älskade du. Rädsla är något du aldrig mer kommer behöva uppleva, inte den rädsla du är van vid. Allt är väl, du är skyddad, guidad och din kontakt med oss är klar och stark.

Du är redan hemma vackra du.

Det du upplever är symptom kan man säga, på transformationen av lägre vibrerande energier du samlat på dig omedvetet. Fortsätta arbeta och du är snart fri från de tyngsta energierna som får din frekvens att sjunka.

Glöm inte ditt hjärtchakra, fokusera på att lyssna och på att känna. Tankar är överflödiga men bra pekpinnar på vilka energier som cirkulerar i dig och runt dig.

Känn dig värdig hjälpen från oss, du hjälper mänskligheten, Moder Gaia, på ett sätt du inte har kapaciteten att förstå än. Du är värdig all kärlek gud kan förmå. Ge dig hän och lita på den gudomliga viljan, din kraft och den universella essensen av total villkorslös kärlek.

Finn styrkan i dina svagaste stunder, i de lägsta, tyngsta energierna. Omfamna mörkret och älska dig själv, förlåt dig själv och främst, stå stark i dig själv. En blomma försvinner inte från jordens yta för att natten faller på och den inte längre syns. Lär dig lysa igenom de tyngsta vibrationerna och acceptera att de existerar. Bli vän med dem, välkomna dem, skratta med dem, allt är väl, allt är väl, ALLT ÄR VÄL!

Kom ihåg vem du är, du har en kraft att finna i mörkret just för din oräddhet, din nyfikenhet och din renhet. Lek med mörkret, samla ihop den, ta den till dig, skjut den ifrån dig och släpp den och se vart den tar vägen.

Inget kan förloras,inget kan bli förlorat, du och allt är ett och ett och allt är ett. Det finns ingen rädsla och det är din styrka, din största…..finn den kultivera den, älska den, älska dig själv. Våga släpp taget om alla människor. Du kommer snart se klarare än någonsin, vackra, vackra du.

Vi skyddar dig, vägleder dig, älskar dig,i oändligheten, guds villkorslösa, gudomliga oändlighet.

Du är hemma för evigt, för alltid, älskad och trygg.

Ljus och kärlek

Din vän// Metatron

 

You may also like...