Ärkeängel Mikael via Linda Dillon den 13 juni, 2020

Ärkeängel Mikael

Moderns Plan gällande pånyttfödelse: Den större bilden

via Linda Dillon

den 13 juni, 2020

Konceptet om vad Modern säger om ”att bli pånyttfödd medan man redan lever” … har inte förståtts och för de flesta människor är det obegripligt. Hur skulle ett sådant fenomen kunna äga rum?

Denna underbara kanaliserade juvel delas kärleksfullt från en personlig konsultation med Linda Dillon.

Hälsningar, jag är Mikael, Ärkeängeln för Fred, Krigaren för Kärlek, Budbäraren av Nyheter. Välkommen, klara ängel av styrka, färgad av blått, av malva och rosa, Moderns dotter, kärlekens ankare, budbäraren och ankaret för fred.

Välkommen till detta Råd och till denna Cirkel av Enhet, till denna Cirkel för Alla.

Klara ängel, du befinner dig i tiden för pånyttfödelse, du befinner dig i tiden för omstrukturering, för återuppståndelse, för uppstigning i kroppen på denna praktfulla planet där du, i det djupaste förenandet och åtagandet gentemot vår älskade Gudomliga Moder, har valt att befinna dig.

Och ja, du befinner dig i hennes Paus och detta har för avsikten att vara tiden för tystnad, stunden för inandningen, tiden för att på nytt undersöka vad som i sanning är betydelsefullt, värdefullt … inte på det esoteriska sättet eller det fysiska sättet … utan i kombinationen med det som berikar ditt liv – som inte bara gör det uthärdligt, utan rikt och outgrundligt – och ja, underbara du, glädjefyllt.

Du, likt många, är ett ombud och en ängel för förändring och du har kommit till den här planeten … inte bara för att bevittna, och ja, för att hitta glädjen vid denna omdirigering, pånyttfödelse, inte blott för mänskligheten, planeten, rikena, elementen, utan för allting.

Men en av de saker som detta faktiskt katalyserar är utmaningen av att befinna dig i kroppen – utmaningen inte bara av att acceptera att du befinner dig i en kropp, utan att hänge dig och glorifiera och extatiskt omfamna faktumet av att vistas i din kropp likt Moderns, javisst, Tempel, representant, ombud … men också, väsentligen i din egen glädje …

Du är min själs älskade och du är uppskattad och högt värderad. Så nu undervisar jag dig, jag vägleder dig, jag ber dig att inte bara svara an på dessa frågor, utan också att helt och hållet engagera dig i omstruktureringen, för en del … och inte bara på ett filosofiskt eller andligt eller något som helst sätt … en fysisk del av att vara pånyttfödd, till Moderns engagemang … tänk på detta … det är ett främmande koncept för människorna.

Du befinner dig tillräckligt långt på väg så att du kommer att förstå, men jag vill vandra tillsammans med dig igenom det. Och du kommer att dela detta vidare, för det är viktigt för människor att känna till.

I den mänskliga sfären finns denna struktur, detta paradigm inom vilket du har fungerat, om att du är född och att du lever i ett givet antal år – återigen, bestämt av dig och Modern, och oss alla – och sedan dör du och du lämnar kroppen kvar.

Konceptet om vad Modern säger – ”att bli pånyttfödd medan du redan lever” och inte bara i en andlig bemärkelse – har inte förståtts och för de flesta människor är det obegripligt. Hur skulle ett sådant fenomen kunna äga rum? Och ändå så är det här vi befinner oss.

Modern är en Oändlig Källa för Skapelsen. Det är den Hon är. Det är vad Hon gör. Den Enda Modern/Fadern såddes utifrån stillheten till tystnad, till handling, Ordet skapade köttet.

Nåväl, anledningen till att jag betonar detta för dig – och för många – är att jag vill att du ska tänka på detta; att du bokstavligen, och vi med dig, omstrukturerar din kropp … inte bara din själ som befinner sig i god form, inte heller din ande som har uppstigit. Så vi ’rehabiliterar’ dig helt bokstavligen … tänk på det på det sättet … inför nästa äventyr.

Och anledningen till att du och jag har denna konversation är inte bara min önskan att få engagera mig i dig utan nödvändigheten av detta heliga partnerskap där vi tillsammans utför denna omstrukturering. Storleken och naturen gällande vad Modern har menat med ”pånyttfödelse” har väsentligen, allvarligt inte bara missförståtts, utan underskattats av människorna.

Låt oss därför i denna omstrukturering på nytt strukturera (exempelvis) hela ditt matsmältningssystem så att du ska kunna äta nästan allt vad du vill, vad du väljer och vad som ger näring till din kropp, ditt sinne och din själ, och på nytt aktiverar olika markörer i ditt DNA och stänger av markörer som i själva verket inte bidrar till ditt välbefinnande.

Nåväl, en av anledningarna, bakgrunden till detta som du mycket väl är medveten om, är att du inte kunde smälta vad den mänskliga rasen erbjöd dig till middag, frukost eller lunch … att du hittade kaoset i födan … hatet och girigheten … du av alla människor som vet hur energin fungerar och färdas. Man kan inte skapa föda som inte har energin hos dem som har planterat, skördat och vårdat den; naturligtvis finns den där!

Det är anledningen till att organisk föda är så populär. Människor tänker: ’Åh, det är rent, det är smaken’, men det är inte det. Nåväl, det är en viktig del av det, men det är faktiskt inte det. Det är de som vårdar födan och tar hand om den på ett heligt sätt.

Så först av allt omstrukturerar vi ditt matsmältningssystem – ja, vi kan göra det! – och vi gör det under denna övergång, när renheten i näringen framträder i förgrunden, så att du under tiden ska kunna hantera det. Så det är nummer ett.

Låt oss nu tala om ditt vackra ansikte – och underbara du, detta blir också, återigen engagerat tillsammans med dig, inte för dig. Detta är också en del av din pånyttfödelse och omstrukturering.

Först av allt så har du i mänsklighetens kollektiv alltför ofta fått se att uppmärksamheten, trovärdigheten, har getts till dem som är unga och vackra. Och det är inte för att säga att de som är unga och vackra, medelålders och vackra, gamla och vackra inte förtjänar trovärdigheten, utan trovärdigheten kommer inifrån.

Nåväl, en av anledningarna till att du avfärdade denna skönhet är att du sade: ’Jag är trött på det här och jag vill inte bli dömd på grund av mitt utseende.’ Och det här har delvis berott på att du har varit … vi ska inte säga rädd … men med all säkerhet lite misstänksam och motvillig mot fysisk intimitet.

Så det här var ett av dina försäkringsbrev, men nu säger du: ’Nej, nej, nej, jag vill inte detta. Jag vill att den yttre spegelbilden verkligen ska vara den inre spegelbilden om vem jag i sanning är.’ Och den du i sanning är, underbara du! Så låt oss omstrukturera den också. Den kommer inifrån ut.

Och när du inte ständigt befinner dig i kampen med maten … och luften, förresten … så talar vi också om den; luften och gifter och kaos. Tänk på det. Kaos i samhällets luft är som ett ständigt angrepp på sinnena och återigen människorna, för de har blivit så avtrubbade, de har inte insett detta. Det är som en ständig erosion, en kladdkaka i ansiktet – och det är inte något organiskt kladd; det är sörjan av hat och girighet.

Så låt oss omstrukturera detta och jag ger dig den här lilla övningen som jag vill att du ska utföra och dela med dig om du så önskar.

Du tar dina händer och utför lite chi (nej, inte den Violetta Flamman). Sedan för du händerna runtomkring ansiktet, utan att vidröra det, men med fingertopparna vilande på hårlinjen och/eller på sidorna av kinderna och bara känn den Blå Flamman. Den är mjukt blå, blå som sommarhimlen, och den tränger in i huden, musklerna och den möter och drar ut den skönhet som fortfarande och alltid har funnits inom dig.

Du kan göra detta och också titta i spegeln. Det kommer att hjälpa dig för du börjar se förändringen i konstruktionen, konsistensen i huden, håret, din inställning. Men detta kan vara en del, en bokstavlig del av den pånyttfödelse som Modern talar om.

Låt oss nu vara tydliga – inte för att vi vill att på något sätt fortsätta med det falska rutnätet med hyllningar till de unga och vackra (skrattar), ska vi säga och javisst, det är ett generaliserande – utan för att den här Kärleks-Planeten var menad för änglarna i kroppar. Jag har aldrig mött en ängel som är ful, eller härjad, eller utmärglad, eller utsliten!

Ni lät också detta ske, för ni ville betona för människorna att skönhet verkligen kommer inifrån, att den uppstår i själen. Och, underbara ljus-ängel, din själ är magnifik … storartad … och det är dags för dig att låta den lysa så att du kan stiga ut … och jag menar inte bara, låt mig vara tydlig, i egenskap av din vapenbroder, din fredens broder, jag menar inte bara i healingcirklar, personliga eller virtuella; jag menar inte bara i heliga evenemang; jag menar inte bara i familjesammanhang; jag menar ut i Världen! Jag menar vad du skulle anse vara ett otvunget socialiserande, om det så är ett leende eller ett strålande av den här högsta frekvensen i Coop, stormarknaden, eller vart du än beger dig.

Modern skapade och Gaia ställde frivilligt upp på att vara denna magnifika planet, att vara en plats för skönhet, en plats för kärlek. Det är varför jag säger till dig: ’Du har lämnat de överbefolkade, förorenade, smutsiga, utarmade, stenlagda gatorna, för människorna tänkte på något vis: ’Åh, om de är stenlagda, så är allt ok’, och inget har varit ok på mycket länge.

Så ja, nu befinner du dig på den svårare vägen, men det är en väg av skönhet; det är en väg för återuppståndelse; det är sanningens väg; och söta du, det är vägen för skönhet och frid.

Så låt oss börja med ditt deltagande i denna pånyttfödelse, denna omstrukturering idag …

Detta är en del av vårt heliga partnerskap. Partnerskap är inte enbart att göra för … ja, ofta gör man på Moderns vägnar … men man räknar också med varandra. Och det här är varför Modern och vi räknar med dig.

Du höjer upp dig från askan inte bara av förtvivlan, utan av avsky – avsky för vad världen energimässigt har gjort, i själva verket filosofiskt. Men utifrån denna pånyttfödelse, denna bokstavliga pånyttfödelse, kommer det Nya.

Så javisst, mycket av det gamla slits bort och jag menar inte av illasinnade krafter, av kabaler eller Illuminater; jag menar helt enkelt av den mänskliga viljan, den fria viljan. Återuppståndelsen är pånyttfödelsen av mänsklig, fria-viljans beslutstagande om hur man avgör sina vägar, individuellt och kollektivt, med den gudomliga rätt som man har blivit utlovad av Modern/Fadern/Den Enda.

Detta är gåvan. Och detta är den gåva som kommer att genljuda alltigenom galaxer, alltigenom alla universa. Och du, söta du, är en del av det. Så när du väljer och förstår … fastän det är något som ger dig huvudbry innan du begriper, vi vet! … så väljer du pånyttfödelsen.

Allting … allting … är möjligt!

Så du har denna kropp vid en tid när den fysiska, i sanning fysiska naturen hos farkosten återuppstår, blir mer förstådd på djupet – inte bara likt en bil eller till och med ett rymdskepp som du hoppar in i och ut ur, utan såsom detta underbara tempel.

Du är redo, underbara du. Du är redo! …

Detta är en ny värld och älskade du, detta är en Ny Du!

 

 

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.

Home2019

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted. [Full terms of copyright at Copyright Notice]

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...