Ärkeängel Michael via Ailia Mira, 8:e september 2017

Ärkeängel Michael via Ailia Mira, 8:e september 2017

 

 

Hej ni gudomliga,

Vi hälsar er med kärlek, och vi är glada över att vara här i denna stund av medskapande, medvetet medskapande. Vi värdesätter er, allt ni är och allt som ni i era klaraste och vackraste mänskliga fokus blir. Vi älskar att se er tillåta mer flöde i era liv, och några av er börjar verkligen känna hur lätt ert liv kan vara. Idag vill vi prata om lätthet, och vi vill att ni ska förstå att lätthet finns tillgängligt för er.

Lätthet, liksom alla slags upplevelser, är ett val, och det valet är ett frekvenstillstånd som ni kan välja att låta er erfara, genom anpassningen till det.

Ailia har haft de mest befriande, insiktsfulla ögonblicken den senaste tiden, som vi vill dela med oss av och berätta om nu, eftersom de relaterar till lätthet. Hon har förstått att hon tänker på olika sätt för att försöka uttrycka sig, och har lekt med att försöka föreställa sig alla de olika lösningarna som skulle kunna uppstå, men att hon faktiskt inte behöver komma fram till det exakta svaret på alla sina önskemål. Med meningen, att hon inte behöver komma fram till lösningen på det som ger henne det hon vill ha.

Hon tänker på var hon bor. Hon tänker på det faktum att det blir mycket varmare här. Hon tänker på hur mycket hon älskar sin lägenhet och hur hon vill ha olika saker, mer utrymme att måla och hon har känt att hon också måste komma på hur det ska lösas, och sedan ta itu med det. Men sedan insåg hon, att hon inte behöver komma fram till någon lösning. Det slog henne tidigt en dag för några dagar sedan, efter att ha mediterat … inte så överraskande … (leende) att hon helt enkelt kan låta allt hon är leda henne. Att hon inte behöver veta lösningen för att manifestera den. Det verkar väldigt självklart, men det satt djupt och vi delar med oss av det nu, eftersom det handlar om lätthet och är ett bra exempel på hur ni också kan släppa taget om att försöka lista ut allt, vilket de flesta av er fortfarande håller på med.

Hon blev medveten om det på ett sätt som var uppfriskande och är nu ganska upprymd över det naturligtvis, eftersom hon precis som ni, alltid, alltid, alltid, alltid, alltid vill få allt förklarat. Ni uttrycker alla tydligt vad ni vill. Ni lägger alltid till och vidareutvecklar vilka ni vill vara, hur ni vill vara, och vilka ni kanske skulle vilja vara här och nu.

Det spännande var att inse att hela hennes varelse nu är allt detta, som har kommit till ett fulländat uttryck av det som kan vägleda henne. Fulländningen av er kan vägleda er, till ett ännu bättre liv. Allt ni är kan kan vägleda er till det, och göra det med lätthet och behag. Detta sker när ni bestämmer er för det, och låta Skapelsen göra sin del i allt detta.

Nyligen talade vi om ni och NI; de oändliga ni och de specifika ni. Idag talar vi om fördelarna av att få tillräckligt mycket, om ni utför er del, er roll i detta kosmiska samarbete.

När ni antar er del, fokuserar ni på att känna er bra, anpassas och tillåta flödet. När ni väljer detta kan ni låta det bli lätt. Det är ett beslut. Det är ett beslut med att leva på ett visst sätt. Förstår ni?

Ni kan besluta att låta det bli lätt. Med tanke på er förmåga att fatta beslut, kan ni besluta att till och med få en bättre upplevelse. Ni kan bestämma att låta det blir lättare att få det ni vill ha.

Är inte det tilltalande? Vi trodde väl det. Är det inte intressant att ni kan använda er vilja eller ert ljus, för att livet ska bli lättare?

Vi påpekar det, för så ofta anser människor att det som har med viljan att göra, är förknippat med saker som ni inte gillar. Vad händer om ni använde er vilja till att låta livet bli lättare, istället för att tänka på det som, ”jag måste engagera mig, jag måste skärpa mig och göra det som måste göras”, för det är det som människor oftast brukar känna att de förväntas använda sin vilja till.

Vad händer om ni har, och egentligen säger vi att ni har det, en väldigt annorlunda möjlighet tillgänglig när det gäller att använda er vilja, er vilja, er gudomliga, medfödda, kraftfulla förmåga att välja. Ni kan använda den och beslutsamt välja ett sätt, för att leva ett lätt, ständigt bättre, behagfullt liv.

Om det är er önskan, som vi misstänker att det är för många av er, så skulle det kunna se ut så här.

Ni skulle uppmärksamma hur ni mår. Ni skulle göra saker baserat på vad som känns rätt för er. Ni skulle uppmärksamma vad som redan känns lätt. Ni skulle förverkliga och göra det som redan är lätt meningsfullt.

Ni skulle uppmärksamma och uppskatta lätthet, och när något känns svårt eller onaturligt, skulle ni dra tillbaka er uppmärksamhet.

När ni börjar tänka att saker kommer att bli svåra så skulle ni märka det, och ni skulle dra tillbaka uppmärksamheten och tänka att det kommer att bli lättare längre fram. Ni skulle tillåta er själva börja skifta tankarna till nya sätt, som är anpassade till att ha valt ett lätt liv. Ni skulle ta er bort från det som inte passar den visionen, och istället göra det på ett sätt som gör det.

Vi vet att inlärning av nya sätt av att vara, kräver en del ansträngning, viss uthållighet, viss vilja att utveckla nya fokuseringsmönster och nya sätt att vara, så ansträngningen i sig är inte något dåligt. Helt sanningsenligt så är inget dåligt. Vi försöker berätta med ord som verkar vettiga för er, och vi vet att de flesta av er förknippar ansträngning med att göra det ni inte vill, och tankar av att behöva ”anpassa er”.

Vi vill påminna er om att strävan kan vara glädjefull, när ni gör något som ni känner er upprymda för och verkligen upprymda för att skapa. Ansträngning kan vara glädjefullt. Det kan vara roligt att tillämpa det ni insett får er att må bra, angår er, är viktig för er och hjälper och stöder er för att kunna leva det liv ni vill ha.

Allt detta är subtilt och vi vill bara säga att ni inte riktigt bara kan ligga på soffan och vänta på att dörrklockan ska ringa, och sedan när den gör det, öppna och hitta er själsfrände där med en påse pengar och nycklarna till er nya bil.

Vi vet att de flesta av er gillar den tanken. Ni tycker att det skulle vara roligt, men bara ett tag, så snälla, tänk på vad som skulle komma sedan.

Vad skulle ni vilja hände sedan? Just då skulle det vara roligt, men sedan vill ni ha något annat. Du och din själsfrände skulle vilja ha något annat. Du vill ha roligt och frihet och ett ställe att bo på som är tillräckligt stort för båda, och ni vill genast skapa något nytt, nästa, nästan direkt.

Du och ditt förkroppsligade fokus handlar om ”Vad är nytt? Vad kommer härnäst? Vad kallar på min uppmärksamhet?” Så kommer det att bli.

Det blir alltid ”mer” och ”nästa” och ”bättre” och ”nu vill jag ha det här.” Så fungerar det gudomliga flödet. Så ni kallar in livskraftsenergin genom att ha något att fokusera på, och att ta itu med, så att energin strömmar in i er upplevelse och in i ert område av fokus.

Ni kommer alltid att hitta nya och olika saker som vill ha er uppmärksamhet. De kommer att komma till er, och i det här livet kan ni lära er att låta det bli en upplevelse, av ett lätt flöde.

När ni gör det börjar ni ha ett helt annat förhållande till helheten ni är. Ni kan lära er att luta er mot Skapelsen och lita på den helhet ni är. Ni kan lära er att verkligen upptäcka att de eviga ni håller er om ryggen, kan vägleda er, och att ni verkligen kan lita på att era känslor berättar vad som pågår.

Ni kan lära er att tolka känslorna korrekt, så att ni ser dem som indikationer på hur anpassade ni är, snarare än att det är något som behöver fixas eller något att vara rädd för. När ni börjar använda era känslotillstånd för att stämma av hur fokuserade ni är, och ni lättare börjar kunna anpassas till de ni egentligen är mer och mer, och då ni känner mer och mer lätthet så blir livet lättare.

Vi vill påpeka något. Är inte visionen med det vi beskriver intressant, att ni inte behöva fixa saker för att de ska förändras? Är det inte intressant? Ni kan få en annan upplevelse utan att behöva fixa med det. Ni kan helt enkelt tillåta att en annan ny upplevelse manifesteras.

Ni kan tillåta en ny upplevelse manifesteras, genom att ändra energin ni utstrålar, det energitillstånd ni ställer in. När ni ändrar era energier så ändras livet, och ni ändrar det genom att fokusera annorlunda.

Ni vet att ni har börjat vibrera framgångsrikt, och utgår från olika tillstånd när ni konsekvent känner er annorlunda. När ni mår bättre och känner er mer som ni vill känna er, kommer de saker som dyker upp i ert liv att förstärka dessa känslor, och bli mer som energetiska känslor, eftersom det är så det fungerar. Det ni uppmärksammar är det som aktiveras inom ert energifält.

Ni måste uppmärksamma olika saker för att få olika manifestationer, och för att känna er annorlunda, och vi föreslår idag att ni använder viljan för att göra det. Ni kan välja att ni ska göra allt detta med lätthet, och då ni upplever lätthet oftare, så kan ni få det liv som verkligen försöker komma fram för er att kunna uppleva.

Förstår ni att det finns en skräddarsydd version av era liv, som försöker dyka upp i de delar av livet som ni känner er avslappnade inför, den ligger i startgropen och försöker komma fram.

De oändliga ni finns ständigt närvarande inom er, så att ni kan känna hur ni klarar det vibrationellt, och ni kan justera in och balansera er för ett större flöde.

När ni gör er del, som mottagare och väljare, och tillåter sådant ni valt och väljer mer genom att vara beslutsam och ha intentioner om vad ni aktiverar, när ni uppmärksammar de saker ni gillar, och ger mindre uppmärksamhet till sådant som inte känns så bra för er, då förändras saker och ting.

Ni kan låta Skapelsen leverera det bästa och sedan bättre och bättre, då kommer versioner av era skräddarsydda liv, dag ut och dag in, för att ni är i balans oftare.

Ni väljer att vara balanserade oftare genom att använda er vilja, och att använda er vilja också för att välja till er fördel. OCH ni kan låta det vara lätt.

Ni kan låta det vara lätt. Då följer ni bara hjärtat utan att försöka gissa vad de inre puffarna vill säga, utan säger direkt till er själva varför ni inte kan göra det som just upptäcktes, eftersom det är så ni gör just nu.

Ni får en idé. Ni får en idé helt från det blå, och nästan omedelbart tänker ni: ”Nej, jag kan inte göra det”, eller så tänker ni, ”jag kan inte göra det idag. Jag har för mycket att göra idag. Kanske imorgon. Nej, inte imorgon. Fast, kanske på torsdag. På torsdag kanske jag kan göra det.” Det blir aldrig av, eller så försöker ni få till det på torsdagen men torsdagen är inte då ni fick inspirationen, och det kommer inte att gå vägen eftersom det skulle ha skett då ni blev inspirerade, eftersom det var dagen det kom till er, och då fanns grejerna på plats.

De idéer som kommer till er är synkroniserade med hela livet, och hela er varelse levererar dem till er på bästa sätt – vilket betyder att ni kan ta emot. De kommer till er – de idéer ni ”får” – helt säkert när ni är i fullkomlig balans, så ert jobb är att göra er redo.

Ni gör er redo genom att vara lyckliga, ni gör er redo genom lätthet och ni gör er redo genom att släppa taget, och göra val som gör att ni kan leva i en större överensstämmelse med vilka ni verkligen är.

Det är verkligen en upplevelse att lära sig leva ett inre orienterat liv, lära sig lita på sig själv och lära sig att engagera ljuset eller använda sin vilja, genom att leva från en inre kompass. Det är, det svär vi på, det bästa sättet ni någonsin kommer att kunna veta vad som kommer därnäst, och hur man genomför de saker som är viktiga för er. Med lätthet.

Allt detta finns tillgängligt för er, den skräddarsydda versionen av ert lättaste bästa liv, och beslutet att orientera sig på detta sätt, är ert. Bara ni själva kan välja det. Bara ni själva kan öva på att göra det, så att det blir ett nytt sätt av att vara.

Bara ni kan justera in denna nivå av upplevelse inom er. Bara ni kan förstå hur ni känner och träna på att tolka era känslor exakt och träna på att leva på det här sättet, för att ni älskar er själva tillräckligt mycket för att göra det för er.

De saker ni bett om är på väg. De försöker manifestera sig för er att uppleva. Ju mer synkrona ni är med allt ni är, desto mer tillåter ni er att ansluta till saker som manifesteras i ert liv, som uttrycker fullheten i er varelse. Er fullhet uttrycker ständigt det ni har sagt om ”jag vill ha det”.

Det ögonblick ni får veta något och ni handlar, så resulterar det i en fantastisk och överraskande underbar sak, i det ögonblicket. Det är då ni är här så som ni tänkte er, och det kan ske mycket oftare, det är bara en fråga om att välja.

Vi är klara.

»Källa – Kanal: Ailia Mira

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...