Ärkeängel Michael via Krista 14 juli 2021

 

 

Ärkeängel Michael via Krista 14 juli 2021

 

 

För dagens lektion vill vi antyda att det är av stor betydelse att Moder Jord går igenom sitt mest expansiva ögonblick. Vad vi vill upprepa är att hon har behov av att människorna som bor på hennes rygg ska utvecklas.

Om du vill ha något för dig själv måste du börja förstå att tiden för uppgraderingar av din tankeprocess bäst skulle göras inom detta år. Våra styrkor arbetar med Moder Jord för att skicka upp nya satelliter som kan förbereda era kroppar. Om du vill sova, vet att vi guidar dig till det. När du sover titta på tiden. Var det en lång sömn eller en relativt snabb sömn. Ville du somna igen? Det gör skillnad. För det som händer är att din kropp genomgår massiv omjustering. Om du känner dig utmattad, varför fortsätter du inte med en rutin. Inget behov av att göra en riklig mängd saker. Gör dina normala dagar. När du tar på dig dessa extra aktiviteter behöver din kropp extra bränsle. Vi använder nu det genomsnittliga bränslet. Så om du bara vill stanna hemma upplever du vad du behöver. Om du vill utforska kan du, men ta med extra näring, eftersom din kropp har sådan brist på vitaminer och bränsle.

Vad som händer är att vi har tagit solens energi och förstärkt den med medvetande. Att stanna inomhus rekommenderas inte för att uppnå din önskade upplevelse. Lita på att du har många öppna energicentra som finns i din kropp. Att energin kan använda en universell förståelse. Om du vill ha mer av våra strålar är det nödvändigt att alla de ivriga varelserna går med på ett fantastiskt sätt för att få allt utformat. Vi ber att du i din tur säger till dig själv: ”Jag har det bra. Jag upplever mer ljus. Jag tar mig an mina krafter. Jag uppgraderar min framtid. ”Du kommer att känna att du kanske vill ha mer av oss. Så se var vi kan spåra ett ljust hjärta i din design. Vad vill du lägga framför dig, gå upphetsningsvägen. Om du behöver, sätt dig ner och ta en paus, vila, få styrka. Vet att vägen inte går någonstans. Du kan gå i din egen takt. Du får vår vägledning på resan.

Mina bästa vänner Jag vill ta er till världen som bara ni kan skapa. Med vårt stöd kommer vi att vägleda er till en evig sann fred. Under de närmaste dagarna när du tar på dig mer ljus säg till dig själv: “Det här är tiden som jag har väntat på den här gången, vi är här.” Var upphetsad när du går för att avslöja dina nästa önskemål. Om du vill kan du säga, “Jag är ljuset, jag strålar ljus.” Vi ser dig glöda. Du höjer jordens vibrationer. Förklara att din ljusfyllda kropp är av ren kärlek. “Jag är av rent ljus och ren kärlek, jag är en.” Vi kommer att ge dig energi. Du kommer att få dina nästa steg när du har läst det här. Se upp för vad som dyker upp i ditt liv. Vi placerar på er väg varelser som vill hjälpa oss i vår mycket unika strävan. Mina käraste deltagare i det stora uppvaknandet kommer att se att ni är drivkraften som ger era familjer energi. Ni behöver vår expertis. Lita på er själva när ni har ett svar, att vi guidade er. Fall inte tillbaka i tvivel. Stanna i ditt hjärta och be. Böner kommer genom hjärtat.

Mina välsignelser till var och en av er, min kärlek alltid. Änglarna och guiderna kommer att finnas där när du ber om dem. Jag riktar deras krafter till dina ansträngningar för att vara alla där för dina behov. Vi kan inte längre titta på, för mycket är uppe till förändring. Så du förstår bättre vår roll med medvetandet som kommer upp till din beredskapspunkt. Energin i vårt arbete kommer att driva dig. Det är sant att vi kan flytta den här planen för att ta dig till de människor som gynnar din utveckling. God natt, jag kommer att skicka er alla höga varelser för att hjälpa er. Fred, god natt, jag.

* Jag (Krista) fick ett uppföljningsmeddelande till ovanstående ord … Att detta meddelande är fullt av energi. Om du blir dåsig är det av goda skäl, mycket ljus fylls i din kropp. För det är för ditt bästa goda. (Jag kände sömnigheten själv!)

(Kanaliserat meddelande den 14 juli 2021)

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...