Ärkeängel Michael via Leslie Anne Menzies, 24 oktober 2017

Ärkeängel Michael via Leslie Anne Menzies, 24 oktober 2017

 

Kära Ni,

Integreringen av de helt nya, de aldrig innan upplevda energierna är super intensiv. Era kroppar reagerar på ett sätt som inte tidigare upplevts. Allt som har blivit dolt, fångat, arkiverat, kommer upp för att förvandlas.

Var snälla mot er själva och varandra.

LÅT GÅ – LÅT GUD

Det handlar om att helt överlämna er och låta allt komma upp till ytan och släppas. Sedan öppna och låta allt flöda till er som är av den högre snabbare vibrationen som nu genomsyrar Jorden.

Dessa gudomliga energier är ”ljuskodade” och hjälper till vid uppgraderingen av den nya Mänskliga Mallen – släpp, tillåt, vila och andas.

Kära ni, upplevelser som ni aldrig har känt strömmar genom er. Det här är vad den nya människan på den nya jorden blir. De av er som är av den första vågen, som valde att uppleva och integrera dessa Högt laddade energier har en väldigt intensiv tid just nu. Era kroppar kan uppleva störningar av svindel, illamående, sömnbrist, att vilja sova mer, brist på energi, huvudvärk, hjärtklappningar etc. etc. Allting som krävs för att göra denna evolutionära övergång till de nya ljuskropparna.

Kära ni, så mycket händer för er och med er. Anpassning till dessa nya frekvenser är ansträngande för era fysiska kroppar, men helt nödvändig. Ni förstod att ”GUD BEHÖVDE EN KROPP” för denna evolutionära övergång och ni var ivriga volontärer.

Nu finns verkligheten av det som verkligen utvecklas i ert medvetande och ni känner med rätt intensitet. Det var okänt hur denna övergång skulle spela ut och här är ni, den Första Vågen som upplever allt som utvecklas och flyter med dessa nya frekvenser. Ni anpassar er långsamt, gör nödvändiga förändringar, och vet att motstånd är meningslöst.

Kära ni, känn efter vart det här tar er. Ni och era kroppsfordon flyttar till okända öden men resultaten kommer att bli häpnadsväckande och då kommer de som följer i era kölvatten att ha en mycket lättare övergång, för ni har lagt ett energinät för vad som ska ske.

Grattis Kära Hjärtan, detta ”EXPERIMENT” har skapat gåvor som inte helt uppskattats av er, än så länge!

Ta extra hand om er själva, sov när ni är guidade – även om det är på olägliga tider. Er Kroppsintelligens vet vad som krävs och kommer ibland att ”kräva” det som behöver justeras.

Lyssna noga på vad era kroppar begär av er.

Mera rent vatten krävs för att det elektriska systemet ska fungera lättare. Mindre täta livsmedel, gott om vila, motion, vad helst som din kropp viskar till dig, Lyssna – lägg märke till det, för det kommer att göra övergångsflödet lättare.

Kära hjärtan, era TEAM är med er för varje steg i denna otroliga process och önskar att ni erkänner dem och deras hjälp så att de kan vara till ännu större tjänst i detta ögonblick.

Kära ni, ni öppnar nu upp för de största förändringarna i er personliga och planetariska historia.

Alla SANNINGAR kommer nu fram, allt som inte längre är en hög vibration av LJUS kommer att förändras. Ni ser det i alla ”historierna” som kommer ut. Det händer för er personligen och sedan blir Kollektivets projektion rengjord och rensad. Skicka din KÄRLEK OCH DITT LJUS till detta mörker så att det enkelt kan omvandlas till LJUS OCH KÄRLEK på er Nya Jord.

Kära ni, allt som ni önskat, bett om, bett för, väntar på ER. Himlens Företag och alla varelser har hört era INTENTIONER till:

EVIG FRED
OBEGRÄNSAT VÄLSTÅND
PERFEKT HÄLSA OCH VÄLMÅENDE – FÖR ”HELA” MÄNSKLIGHETEN

Kära ni, våga drömma en gång till.

Det är därför ni valde att komma in i denna tidslinje.

Det här är VILKA NI ÄR – Kristi medvetenhet har återvänt till Planeten Jorden – det finns inte en Kristen Varelse, det är NI, KOLLEKTIVET – KRISTUSMEDVETANDET INKARNERAT – det är NI.

Den kollektiva KRISTUSMEDVETENHETEN är redo att flyta fram med den KÄRLEK SOM NI ÄR – DET LJUS SOM NI ÄR.

Allt som ni har ”väntat” på kommer fram – PÅ GRUND AV ER!!!

Kära, öppna era hjärtan till full andning – låt den KÄRLEK DU ÄR flyta och se sedan allt utspela sig med Gudomlig Timing, precis som ni kom överens om.

Kära Kristna Varelser, det är nu Gudomlig Tid och ni är Gudomliga Varelser av KÄRLEK OCH LJUS.

Allt är perfekt.

Och så är det.

Jag ÄR ÄRKEÄNGEL MICHAEL.

»Källa – Kanal: Leslie Anne Menzies

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...