Quan Yin via Ann Dahlberg, 25 oktober, 2017

Quan Yin

Onsdag 25 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Quan Yin och jag hälsar till all världens folk idag. Jag är här idag för att tacka alla era själar för att de har hållit fast vid sina beslut att stiga upp med Moder Jord. Det är en fröjd och glädje i himmelen idag över att det är så många själar som är på väg att stiga upp med Moder Jord. Moder Jords hjärta är fullt av glädje och kärlek när hon ser att så många av hennes barn strävar mot ljuset.

Se i fjärran, alla ni Jordens barn, se i fjärran och ni kommer att se vart ni är på väg. Se i skyn och se bortom era sinnen och ni förnimmer den nya värld som just nu håller på att återuppbyggas på er Jord. Ni måste låta den gamla matrisen falla för att ni ska se det nya, det här gäller också för era kroppar. Ni är så formade från barnsben av den gamla matrisens lagar och dogmer, så ni har svårt att se bortom annars hade ni redan upptäckt att världen har förändrats. Ni hade upptäckt att solen lyser klarare, att fåglarna kvittrar högre, att människorna är kärleksfullare och har en större medkänsla än vad ni någonsin har trott vara möjligt. Ni blir matade med så mycket rädsla men inom er bor det sanna och det vackra som många människor nu börjar att visa även i sina yttre uttryck.

Ni är kärleksfulla och vackra varelser ni har alla den gåvan inom er så varför skulle ni vara rädda att gå inom och finna det? Rädslan triggas på er utifrån, hade ni utsatts för lika mycket kärlek så hade världen sett helt annorlunda ut idag. Den hade genomsyrats av samhörighet och enighet. Det hade alltid funnits en hjälpande hand för dem som behövde det. Erat eget väsen för de som ni egentligen är hade kommit fram och tagit den största platsen i ert liv. Det är där ni står nu och väger kära barn på Jorden. Ni håller just nu på att slå över vågen till den kärleksfulla sidan av er själva, era autentiska ”jag” börjar att se sitt ljus och krypa fram ur sitt gömställe. Det har varit en lång väntan men nu är ni äntligen framme för att erövra er plats på Jorden igen och det är vi mycket tacksamma och glada över.

Fria och glada själar är vad vår Jord behöver idag för att dess yta ska återhämta sig från all den negativitet som den har fått utstå och detsamma gäller för era kroppar kära barn på Jorden. De behöver också ses om och få den omsorg och kärlek som de behöver. Allt är ”ett” så allt behöver renas tas om hand och älskas. All omsorg som ni ger till ett älskat barn behöver ni också ge till er själva. Ni är värda all kärlek som ni kan få kära barn på Jorden och vi skickar Er massor av kärlek här uppifrån så att ni ska kunna förstå hur älskade och värdefulla ni verkligen är. Ta hand om Er själva nu och ta hand om er Moder Jord som på alla vis har försökt ta hand om Er. Ni är bortom alla gränser av kärlek så sträck på er och förstå hur värdefulla och älskade ni innerst inne är. Det är i er kärlek som ni förändrar världen och ni gör det just nu, just nu i detta ögonblick för något annat ögon blick finns det inte.

Jag är Quan Yin som just nu öser kärlek över Er och strör rosenblad på era fötter för att ni ska komma ihåg kärleken inom Er själva. Det är många Lotusblommor som har öppnat sig men det står en hel armé av Lotusblommor beredda att öppna sig vid minsta lilla vink från er sida.

Lyssna på hjärtat, det slår för Er, det viskar om kärlek och glädje, det önskar att få dela detta i ert liv.

Kärleksfullt

Quan Yin

Du gillar kanske också...