Ärkeängel Michael via Michael Love, 17 november

ÄrkängelM

Ärkeängel Michael 17 november 2015
via Michael Love

– Offer för Terror – Ni skapar det ni ser!

Kära ni, ett allvarligt skurkprogram har satts in i 3D-matrisen, som säger dessa ord, ”TERROR, TERROR och OFFER, OFFER, KRIG, KRIG”!

Fredagen den 13:e 2015, mitt i mänsklighetens stora uppstigning, inledde den forna överheten, och deras hemliga operations agenter, ett falskt terror-offer-krigs-program i Paris, Frankrike, som började skena iväg i det mänskliga psyket över hela jordklotet!

Detta världs-trauma-program infördes i 3D-matrisen av speciella kontrollerande organ som använder privatföretags specialstyrkors legosoldater som betalats för att skapa ofattbara mord för att slita sönder själva strukturen i människosjälarna, enbart i syfte att stjäla deras dyrbara livskraft!

Man måste komma ihåg att dessa enheter använder detta trauma som sin primära existenskälla! Sluta avkoda programmet, säger vi och sluta göda monstret! Det kan inte överleva en dag till utan er mänskliga energi! Det kan inte skapa, eftersom det saknar egen energi, så det kan bara stjäla och skapa med hjälp av er! Varje ögonblick ni går med på det, även med goda avsikter, suger det livskraften ur er kropp, bokstavligen!

Först av allt så är det inte en människa!

Det kallas ett arkoniskt program så snälla gör er hemläxa och se vad det är!

Efter en sådan traumatisk händelse finns det en instinktiv reaktion hos människor som startar medlidande-patriotiska-programmet som körs för att få så många som möjligt av kollektivet ombord på energi-dränerings-bandvagnen! Så sant som förväntat har programmet nu helt spritts över världen på några få jorddagar, som ett kraftfullt datorvirus, och det har satt sin prägel på mänskligheten!

Även vid detta sena skede av spelet är människor fortfarande mycket omedvetna, barbariska och primitiva och har ingen riktig uppfattning om vad som verkligen hände!

Många har sagt till oss: ”Det kan mycket väl behövas några fruktansvärda trauman för att få dem att komma högre upp”, men vi som frontlinjens första-vågs försvararsmakt för jorden avkodar inte ens det programmet!

Vi har blivit underrättade av många andra observerande himmelska varelser att det kommer att bli oerhört utmanande för både andra och tredje vågen av uppstigningen, men vi står starka i vår försvarsposition i att vi kan undvika detta och innan det är över så vet vi att mänskligheten inte kommer misslyckas! Vi vet ljusets makt och vi vet att den som inte omfamnar ljuset, kommer att uppslukas av det!

Många säkerhetsåtgärder och genvägar har satts på plats av 5D-kristalltekniker för att hjälpa till vid denna tidpunkt, för att göra mänsklighetens uppstigning, trots de själva, så enkel som möjligt!

Det skurkprogram som sattes in på fredagen ​​den 13:e 2015 var en ytterligare kraftansträngning för att försöka stoppa allt detta, men vi kan inte stoppas och inte heller de massiga ljusvågorna som kommer till jorden! Själva evolutionen av mänskligheten kan med säkerhet inte stoppas oavsett vad som kastas in för att underminera den!

Det finns en gräns där direkt ingripande kommer att användas och vi försäkrar er att i slutändan finns det inget att vara oroad över. Vi rensar tid-rummet i detta nu, med något man kan kalla ett stort kvant-suddgummi! Ni ska veta att det är ett massivt intergalaktiskt samarbete med himmelska varelser från himlen till jorden för människornas räkning som pågår just nu och människorna har inte en aning om något av detta! Det spelar ingen roll eftersom vi kommer att vägleda dem alla ändå, så försiktigt som möjligt och från en utgångspunkt av ren kärlek med respekt för deras fria vilja!

Åh, kära människor, hela 3D-matrisen är ett illusionsprogram designat i ett syfte:
Att tömma all er värdefulla livsenergi!

Dessa traumatiska världshändelser har kallats problem-reaktion-lösning, falska flaggor och andra namn! Kontrollanterna vet hur de ska trycka på era känslomässiga knappar med hjälp av dessa globala trauman eftersom de har gjort det i miljarder år men ni ska veta att det blir svårare och svårare för dem nu, när Ljusstyrkorna kommer ned med stort tryck till jorden!

Vi säger, låt er inte dras tillbaka ner i denna energi en gång till eller någonsin igen!

Efter 9/11 programmerades ordet ”terrorism” in i mänsklighetens DNA så stark att det fortfarande körs hejdlöst i dag! Om det inte finns någon fiende, då kommer vi att skapa en riktigt skrämmande en, är vad programmet säger! Detta program skapar sitt önskade utfall: Rädsla! Rädslan ni känner, äts som föda av vissa väsen som önskar att kontrollera och livnära sig på ert ljus!

Jag är Ärkeängeln Michael och jag vill verkligen inte ha någon förlust av människoliv! Det är hela syftet! Jag är direkt motståndare till anti-liv och mitt uppdrag är att stoppa detta på en gång! Jag kom för att skriva ett nytt program för mänskligheten, som är ett som upprätthåller kännande liv! Detta är det arbete vi gör! Vi skriver program som skapar och upprätthåller liv i varje universum!

Kära ni, när ni visar, pratar om, återutsänder eller ger energi till de hemska saker som placeras framför era ansikten i media och på Internet, så skapar ni helt enkelt mer av det! Snälla förstå er skapande gudskraft! I detta sammanhang talar vi om hur ni skapar i 3D!
Det stämmer, om ni visar det, pratar om det, känner det, lägger upp det, göra er profilbild till en flagga av det, skapar ni mer av det? Mer av vad? Mer terror, fler offer, mer krig och i slutändan mer rädsla inte bara för er själv men alla varelser! Detta är ett kraftfullt ansvar som ni genast måste ta kommandot över!

Har mänskligheten inte vuxit ur spelen från den forna överheten? Tänker ni låta er bara gå in i glömska och bli utrotade? Vi har en bättre plan för er, men vi kan bara låta er att räkna ut det och göra det själva! Det är så de universella direktiven fungerar!

Så många tror att de handlar från ren kärlek när de stödjer offer för terror och mord! Men om ni vet hur saker fungerar i 3D från en skapande kvantnivå, så vet ni att ni skapar det ni riktar er energi mot! Ni skapar vad ni ser och er yttre värld formas till 100% av de vibrationer ni skickar ut! Vilka vibrationer skickar ni ut just nu?

Låt oss ge er ett exempel:
Vi kommer att spela rollen av härskarna för detta exempel!
”Om ni stödjer offren (offerskap eller att vara ett offer) snälla byt och sätt upp vår korporativa flagga som profilbild och blanda den med ert ansikte! På detta sätt kan vi verkligen få den fulla effekten av er avsikt och vibration! Åh, och tack för att ni godkänner att vi får stjäla er energi, och eftersom ni gör det som vi lurar er till, så ger ni oss fulla rättigheter att slita er i strimlor om vi så önskar! Ni har bara en makt över oss och det är att säga nej och ignorera oss, men ni är verkligen lätta att kontrollera! ”
Hur dumt det än kan låta finns det stor kraft i hjärtat bakom detta eftersom folk som gör det känner verkligen djup sympati och projicerar en kolossal hjärtekraft utåt till universums ändar i stort antal! Denna energi studsar mot den universella spegeln och kommer tillbaka till jorden på en nano-sekund och skapar mer och mer av samma sak! Vem är egentligen terroristen? Vem är egentligen offret, frågar vi?

Problemet är detta: under två dagar har över en miljard människor satt parisflaggan på sin profil för att visa stöd till offren för parisbombningen av någon dreadlock-unge med en PS-2 eller någon terrorist-tjej som heter ISIS och nu söker hela intergalaktiska säkerhetsnätverket efter denna unge och denna svartmaskerade avrättare! Allt detta är planerat att provocera er! För att få en känslomässig reaktion från er och det fungerade!

Den forna överheten lutar sig tillbaka och skrattar åt detta när ni försöker stiga upp, för de vet att ni kommer att omfokusera er uppmärksamhet till deras sluga handling och de kommer sakta att börja dränera kraften från miljoner varelser och ja, även ljusarbetare!

Vi som 5D-varelser inser att det finns inte någon terrorism i vår verklighet och det finns sannerligen inte några offer, så vi kommer inte låta dessa krafter dra ner oss i sin energi genom att visa vårt stöd!

Betyder det att vi inte har något hjärta för förlusten av liv? Ingalunda! Detta är helt i strid med vårt sätt att vara och det är hela poängen med varför vi är här!

Vi vill bara att ni på ett djupare plan ska vara medvetna om, att det ni fokusera er energi på skapar ni mer av!

Tänk djupt på det en stund och förstå vad som verkligen händer!

Dessa entiteter är supersmarta och de har funnits här i eoner och de vet hur man spelar spelet för att lura människor! Varför lurar de er? En orsak: De har ingen egen kraft så de behöver er energi! De kommer skapa drama och trauma för att få det om det behövs!

Ert misstag är att ni faller för det, så vi ber er att vara mer medvetna om vad som pågår!

Vi gör vad vi måste göra för att få er uppmärksamhet! Människor lyssnar inte så noga och om de behöver sina egna helvetiska skapelser för att väcka dem så blir det så, men vi hoppas att vi kan förhindra det! Vi ska göra allt vi kan men var och en har en fri vilja och var och en kommer till ett högre medvetande när den är redo!

Om ni ser på nyheterna: terror, terror, ISIS, mord, bombningar, vad kommer då att skapas av er? Kom ihåg att den enda skapelsen kommer från det ni observerar! Detta är kvantskapelse 101 och det kan vara bra om du lär dig mer om detta!

Den forna överheten kan enkelt styra denna värld på detta sätt och i själva verket görs detta av bara tio män! Åtta av dem är inte ens i denna kvadrant nu, så det behövs bara ett par, för att försöka stoppa den stora uppstigningen av mänskligheten!

Även med två och vi säger även med en, så är allt denne behöver göra, det är att visa er något fruktansvärt som de själva skapar och ni kan vara säker på att de hade ett syfte med att de skapade det för att ni skulle se det!

De styr massorna så enkelt och dränerar deras energi som trauma-mat
därför att massorna är så lättlurade!

Om de visar er en sak under 30 år på TV, tycker ni inte att de är smarta? De vet hur man programmerar människor!

Vi säger att NI är programmeraren och gör inte något, bara för att det är en modefluga!

Alla sätter på denna profilflagga för att visa sitt stöd (tillstånd) för offren (offerskap) som orsakades av TERRORISM, TERRORISM, TERRORISM, TERRORISM, TERRORISM, TERRORISM, TERRORISM !!!

Vi försöker hjälpa er att förstå nu!

Det handlar inte om en flagga, det handlar inte om oskyldiga varelser som förlorar sina kroppar på grund av mord, det är att alla ger enorm kraft till detta senaste TRICK!

Detta kommer att bli större än 9/11 om inte fokuset ändras på en gång! Vi ser vad som kan hända!

Om ni är en ljusarbetare och inte inser att ni skapar allt i 3D av energin ni ger (ser, visar) då är ni inte en Ljusarbetare ännu!

Vi talar dessa ord från djupet av hjärtat för andra uppstigningsvågen och för kärleken till hela mänskligheten! Vi talar dessa ord från den högsta visdomen för att bryta denna serie av trick mot mänskligheten!

Vi kom för detta ändamål och det är därför vi kallas försvararna av mänskligheten!

Den andra vågen möter redan enorma utmaningar i sin uppstigning, och att de flesta av dem faktiskt börja köra programmet när de får en skruvad boll på detta sätt, det säger oss att de kommer få stora problem.

Vi kommer att fortsätta att göra allt vi kan för att hjälpa men vi vill påminna er om att vi kommer inte dras ner i denna lägre energi!

Ni skapar det som finns i denna värld genom energin eller genom att fokusera på det!

Titta inte på matrisens falska nyheter

Stöd inte offerskap (vi tolererar inte förlusten av kroppar!)

-Det finns inga offer!
-Det finns inga terrorister!
Terroristen är ni och jag, om vi avkodar de 3D-program som säger detta!
Skriv ert eget program för Fred och Skönhet och det kommer bli er värld!
Var inte ledd, LED! Led inte, GUIDA!
Allt i matrisen är ett iscensatt program, en akt, ett trick och en illusion till 100%!
Ge inte någon energi till det!
Det är bokstavligen en arkonisk falsk flagga! Bär inte den flaggan!

Jag är Ärkeängel Michael och jag är en 5D-varelse som bor i Konungariket av Kärlek och Livsfrid och Skönhet och jag är försvararen av Mänskligheten!
I min verklighet kan terrorismen omöjligen finnas och det finns inga offer här! Jag har aldrig sett ett och antar att jag inte kommer göra det!

Dessa ord talas från Kärlek för er och er Själs välmående! Dessa ord talas från ett högre perspektiv, och från där vi tittar är allt bra!

Vi skulle lätt kunna säga att vi inte kommer hjälpa mänskligheten eftersom de aldrig kommer förstå och de bryr sig verkligen inte om vad som händer! Vi skulle lätt kunna flyga ut härifrån på ett par minuter och låta mänskligheten gå dit den skulle ha gått, till glömska och utrotning!

Vi kunde har låtit bli att säga något men det är en sak som hindrar oss, vår plan att vi alla kom överens om att stanna här och göra detta trots vad mänskligheten gör och att ta hela världen på våra axlar och hålla ljuset i våra kroppar till den grad som är otänkbar för dem alla! Vi kommer göra det de ännu inte kan göra, vilket är att se dem som de verkligen är (gudomliga varelser av Kärlek) och att se deras värld som den verkligen är (Paradis och Helig Skönhet)!

Här är de två tidslinjer som är möjliga i detta ögonblick:
En med mycket mer terror och förlust av kroppar och ökad makt för de kontrollerande
eller
en där detta ALDRIG HÄNT!

Var försiktig med hur ni hanterar er energi från denna dag och framåt, i denna fråga och alla frågor! Det är detta ni börjar minnas hur man gör, så att ni kan skapa er stora evolution och ta er plats som galaktisk civilisation.

Ni väljer, ni har en fri vilja!

Vi står här oavsett, för att se vad ni kommer göra!

Lycka till Stora Varelser

Ärkeängeln Mikael, den enda!

http://micahangel.weebly.com/michaels-blog/archangel-michael-victims-of-terror-you-create-what-you-see

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...