Ärkeängel Mikael via LeslieAnn Menzies, 17 juli 2017

Ärkeängel Mikael via LeslieAnn Menzies, 17 juli 2017

Sananda 18 juli 2017

Kära ni,

Verkligen en tid att jubla på denna jord! Ni flyter med ALLT som är klaras upp på dessa skiftande tidslinjer. Rider vågorna som mästare.

Många är fortfarande osäkra på vad som klaras upp, men VET i era hjärtan att allt utvecklas med Gudomlig Timing. TILLIT har tagit tid att förvärva, men stadigt genom varje dag, när ni vaknar mer, VET ni bara att ni har valt de mest glädjande av tider för att vara närvarande på Planeten Jorden.

Kaos kan råda runt om, men du känner dig ”centrerad” i stormen – precis som en FYR står i alla väder – det gör du också. Förändringarnas vindar kan givetvis blåsa dig ur kurs, men du återvänder alltid till fast mark och varje gång du gör det är du fastare rotad i ditt vetande.

Förändringsvindarna fortsätter att blåsa, ibland med till och med ”Stormstyrka”, men DU har ridit ut så mycket de senaste åren att dina fötter står fast på Moder Jord när ni arbetar tillsammans för att förverkliga denna mycket behövda Nya Jord.

Lägg märke till hur mycket som har förändrats för dig personligen och hur den gamla världen, regeringar och monetära system inte längre visar någon stabilitet. ALLT är och KOMMER ATT förändras på en mycket kort tid.

Kära Ni, slappna av, stå på er – det gamla gardet förlorar mer mark varje dag och kollapsar faktiskt väldigt snabbt nu.

Den framtida verkligheten för din Jord kommer inte att tillåta någonting som inte vibrerar med KÄRLEKEN SOM DU ÄR, FREDEN SOM DU ÄR OCH DET ÖVERFLÖD SOM DU ÄR.

Allt som inte matchar den vibrationen kommer att falla bort och kommer inte att överleva i den framtida verkligheten.

Monumentala tider är framtiden för hela mänskligheten som valde KÄRLEK framför rädsla, FRED framför krig, och ÖVERFLÖD FÖR ALLA framför brist och begränsning.

Denna Nya Jord, kära ni, väntar på ert val och er kärleksfulla omfamning. Lämna allt som inte längre tjänar er bakom er. Börja idag, föreställ er den Nya jorden, riklig på ALLA sätt, levande, älskande energi som flyter fram – alla Väsen som lever i FRED; HARMONI OCH KÄRLEK.

Denna gudomliga Nya Jordens Blueprint är själva anledningen till att ni kom till planeten denna livstid. Ni VISSTE att detta var vad som skulle visa sig. Ni VISSTE ATT ni skulle vara arkitekterna som skulle bygga strukturerna och ni VISSTE ATT ni kunde uppnå allt som ni var överens om för den här tiden.

Ni är samskapare av SKAPELSEN.

Här är ni Kära Hjärtan, som stiger in i ert sanna Mästarskap. Och nu är förändringen orkestrerad av de unga, som helt stöds av de som kom före dem.

De nya Jordbarnen, när de växer, kommer enkelt att gå med oss till denna stora nya Jord i GLÄDJE, KÄRLEK och ÖVERFLÖD i allt. De tolererar inte något mindre.

Vilken otrolig tid att uppleva allt som utvecklas – väldigt snabbt nu.

Era ögon kommer att svälla med tårar av absolut glädje.

Era hjärtan kommer att slå med GUDOMLIG KÄRLEK.

Era händer kommer att vara utsträckta för att hålla varandra när ni går framåt i den allra högsta tidslinjen av ALLA.

Sade vi Gyllene Tider, Kära Ni?

För det är det.

Jag ÄR ÄRKEÄNGEL MIKAEL.

»Källa – Kanal: LeslieAnn Menzies

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-gemain.se

Du gillar kanske också...