Arkturierna via Solara An-Ra, 30 augusti

Arkturierna via Solara-An-Ra, 30 augusti 2015

Hälsningar med kärlek och begeistring, kära Jordmänniskor

Vi, era Arkturiska vänner, hoppar genom tidslinjer för att kommunicera med er just nu. Det var inte alltid förutsett att ni skulle ta emot vår frekvens, eller faktiskt, välkomna den, i detta tidsfönster. Variablerna var många – skulle planeten Jorden lyckas att föra Hennes folk in i den 5:e dimensionens frekvens i tid? Skulle de energier för återuppvaknande som finns tillgängliga i ert solsystem lyckas aktivera människorna till deras fulla potential? Skulle tillräckligt stor del av er befolkning vara villiga att frigöra sig själva från det nät av maktlöshet som lagts över er ras under så lång tid?

Beroende på svaren på dessa frågor fanns det potential för oss att komma in i er verklighet och hjälpa er att ta språnget. Och svaren på alla de tre ställda frågorna är inte svarta eller vita – det finns ett kontinuum utefter vilket svaren är placerade allteftersom ert drama utvecklar sig på scenen av er fysiska planet och vackra galax. Viktigast är att vi kan säga att ni helt klart är på väg – att ni klarar att frigöra er själva från nätet, att ni är i processen av att ta emot fotonenergin som aktiverar er in till er fulla potential. Är inte detta underbara nyheter, värdiga trumpeter och fanfarer från änglakörer? Låt oss förklara.

Som en ras rör ni er verkligen mot den femte dimensionens frekvens. Förlöparna i detta är redan stabiliserade i den verkligheten – kanske 2 till 3 procent av befolkningen kan upprätthålla denna medvetenhetsnivå som deras huvudsakliga verklighet. De flesta av er som läser detta ligger inom ytterligare 5 procent av befolkningen som kan röra sig in i femte dimensionens frekvens under era toppstunder i medvetenhet – under orgasm, tantrisk övning, meditation, pranayama, ögonblick av enhet med naturen och så vidare. Våra Stjärnbröder- och systrar från Sirius och Plejaderna lär ut det andlösa tillståndet genom denna kanal i precis det syftet – att tillfälligt sänka ner er i medvetenhet om den ”andra” verkligheten – de icke-fysiska sfärerna av Ljus, helig geometri, färger och harmoni.

Vi är med er nu inte bara för att ge er dessa glada budskap, utan för att hjälpa er energetiskt genom våra frekvensöverföringar. Ni skulle kalla detta för healing – vi föredrar att kalla vårt bidrag för Ljuskammaröverföringar. Beroende på ert behov och vårt syfte skickar vi olika frekvensmatriser på olika tider eftersom vi kan se in i era Ljuskroppar och därmed avgöra vad som är lämpligast i specifika tidsfönster. Denna september 2015 på er planet är en extremt gynnsam tid för er. Höstdagjämningen den 23:e är kulmen på en sällsynt serie av energetiska portalöppningar på Jorden, med början den 5:e och framåt – den mest kraftfulla möjligheten att integrera uppstigningskoder sedan midvintersolståndet i december 2012.

Ni ges möjligheten att stabilisera er på er nuvarande nivå av energetisk uppgradering – ni har potential att integrera alla aktiveringar och nedladdningar som hittills mottagits. När detta är uppnått kan ni verkligen stiga in er kraft mer komplett. Resultatet blir en upplevelse av större välmående och fred och bemyndigande. Ni kommer att känna er fysiskt starkare, känslomässigt stabilare och mentalt tydligare och säkrare. Vi ber er vara mycket medvetna om denna potential de närmaste veckorna och att aktivt välkomna den genom att med kraft anföra:

Jag är redo för stabilisering och integration!                    

Jag accepterar alla uppgraderingar och aktiveringar som redan finns tillgängliga i min Ljuskropp.

Jag vårdar min kropp med öm kärleksfull omsorg för att främja denna stabilisering.                        

Jag accepterar min kraft som multidimensionell Ängel på Jorden!

Med denna deklaration, tillsammans med er fortsatta hängivenhet för denna process, börjar ni resan. Vi kommer att erbjuda er ytterligare två Ljuskammare att uppleva. Utöver det ber vi er att tillbringa mer tid i naturen, mer tid med andliga övningar och mer tid för att vårda ert fysiska fordon. Förvänta er inte att nå andliga höjder utan att uppmärksamma era fysiska aspekter kära människor. Hur skulle det vara möjligt att transformeras från fysikalitet till Ljus om det finns täthet i farkosten? Undvik processad mat och stimulantia som koffein och socker. Ät en balans av kokta och råa frukter, grönsaker, spannmål och baljväxter som ger näring till hela er varelse. Balans och måtta behövs i alla aspekter av era liv för att verkligen ta fördel av denna möjlighet att komma till energetisk integritet.

Vi och alla Galaktiska Varelser av Ljuset är med er i denna process. Vi utstrålar vår frekvens i kärleksfulla turkosa våglängder in i er verklighet precis nu. Ni mottar den som en hjärt-öppnande, fält-expanderande upplevelse. Vi upprepar – försök inte att ytterligare aktivera er i detta tidsfönster, utan istället att stabilisera och integrera det som redan finns i era Ljuskroppar. Som våra Plejadiska vänner tycker om att säga: Nu är det dags!

Namaste

http://www.solara.org.uk/channeling.aspx

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...