Ärkeängel Michael via Sharon Stewart, 2 oktober, 2022

 

Ärkeängel Michael Group
Vecka 76 Meddelande
2 oktober 2022

Jag är ärkeängeln Michael med ett budskap till Angelic Warrior-gruppen.

Som ni kan så eskalerar saker och ting och du påverkas på daglig nivå. Det är av yttersta vikt att du förstår de krafter som ställs mot dig och dessa krafter är att se hos många av de människor som du lever med. De är inte tillräckligt medvetna ännu och tror fortfarande på det gamla systemet.

Av denna anledning kommer vi att fokusera denna vecka på den gudomliga planen. Den gudomliga planen är att ge fred till planeten, kärlek och överflöd till alla. De som gör motstånd är tyvärr fortfarande starka i antal runt om i världen, men att ge dem löften om dessa tre saker skulle vara till stor glädje för dem ändå.

Släpp tanken att du vet vägen framåt, för det gör du inte. Endast de från de gudomliga sfärerna förstår hur detta kommer att utspela sig. Det finns mycket tolkning av drag och motdrag, men släpp detta snälla och fokusera helt enkelt på slutmålet. Du vet inte hur det kommer att gå eftersom du inte har all information. När jag säger information talar jag om energier som har sitt ursprung i den tolfte dimensionen och vibrerar ner till den tredje. Se vad som händer för att se hur du kan påverkas och vidta alla försiktighetsåtgärder för att vara säker men förstå att allt du behöver ankare är de tre begreppen fred, kärlek och överflöd.

Du kanske ser att det finns ett gemensamt mål för många runt om på planeten och detta är det gemensamma målet för fred, men det finns lika många sätt att uppnå fred som de är människor som har detta ideal. Mänskligheten måste förenas i den stora planen och vara av ett tänkesätt. Splittringen måste bort. Det kan inte tolereras längre.

Endast med den hundrade apeffekten kommer detta att vara möjligt. Snälla fokusera på dessa tre ideal den här veckan och skicka din energi till rutorna.

Jag är Michael. Jag är er ledare. Jag är din visman. Vi är en legion.

Adonai.

Jag: Förresten, gott folk, jag har fått diagnosen bukspottkörtelcancer så ni kanske inte ser så många meddelanden från mig under de kommande veckorna. Jag räknar med att behöva opereras kanske även denna vecka. Medicinerna de ger mig slår ut mig och jag kan inte göra så mycket arbete.

www.sharonandivo.weebly.com

Du gillar kanske också...