Ärkeängel Michael via Sharon Stewart 28 augusti 2022

 

Ärkeängel Michael via Sharon Stewart 28 augusti 2022

Angelic Warrior Group: Vecka 71 Meddelande | Ärkeängel Michael via Sharon Stewart

Inskickad till Voyages of Light den 28 augusti 2022

 

Ärkeängel Michael
Vecka 71 Meddelande
28 augusti 2022

Jag är Ärkeängel Michael med ett budskap till Angelic Warrior Group.

Återigen, som jag sa förra veckan, är vi vid ett stup. Vi är vid en ny tidpunkt som kan gå i vilken riktning som helst. Vad du måste förstå om den här processen är att det antingen sker en förening eller en splittring av grupper av människor beroende på deras medvetandenivå.

Många som är likasinnade förenas och går samman för att arbeta för att överleva. Andra som inte tror på sina ögon och öron går samman mot den sida som försöker överleva och stöttar dem som försöker döda dem. Ja, döda dem. Det finns system som sätts på plats nu av många regeringar som ytterligare kommer att eliminera fler människor på jorden, antingen de som tror på dem eller de som motsätter sig dem, de bryr sig inte om vilka.

Många människor kommer att offra sina liv för att andra ska kunna lära sig. Det är hela poängen med tragedin i dessa nuvarande tider. Kom ihåg att själen lever för evigt och att döden från det fysiska bara är en övergång. Du kommer att sakna de som lämnade och önskar att de fortfarande var med dig, naturligtvis, för du älskar dina kära, men håll dem högt vördade när du inser att deras död bara är förgäves om du inte förstår budskapet deras själ sökte att ge dig.

Alla kommer inte att gå framåt in i den femte dimensionen. Planen har förändrats och många kommer att stanna kvar i de lägre tidslinjerna framöver och leva med denna onda obalans. Ditt mål är att försöka rädda dem. De behöver mer tid för att bli medvetna om att de blir ljugna för, så nu kan vi ge dem all tid de behöver. Alla själar kommer att räddas på jorden, med tiden.

Denna veckas uppgift kommer att vara att fokusera på det tredjedimensionella rutnätet. Inte det femtedimensionella rutnätet som många av er gör, utan det tredjedimensionella rutnätet. Du är fortfarande ansluten till båda tills du slutligen lämnar för att gå till den femte dimensionen. Vid denna tidpunkt kommer din tredjedimensionella anslutning att upplösas eftersom du har arbetat för att lösa upp den, men för närvarande skickas många ljusarbetare tillbaka till de lägre dimensionerna för att hjälpa till att väcka fler människor. Du kanske inser detta, eller kanske inte.

När vi fokuserar på det tredje dimensionella rutnätet, bemyndigar och stärker vi Ljuset inom det. Av denna anledning är detta vår uppgift den här veckan och jag tackar er hjärtligt för er service.

Jag är Michael. Jag är Ljuset. Jag är den Gode. Vi är en legion.

Adonai.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning

Lars-Eric

You may also like...