Zeus via Kerstin Eriksson 8 januari 2018

Zeus via Kerstin Eriksson

8 januari 2018

Zeus; Jag älskar er!

Terrängen förändras då ni går genom olika landskap! Ni går på trånga gator och i djupa dalar och upp i höga berg.                                   Ibland regnar det och ni kan inte få någon glimt av den klarblå himlen. Andra gånger är det så mycket solsken att ni blir mycket törstiga. Detta är en del av ert liv, er väg, som ni går fram, där landskapet hela tiden förändras.

Ibland bär ni bördor av olika känslor, och nu säger jag, ta det lugnt, sitt ner en stund. Se er väg som en vacker sådan, och ni har 2 sidor av vägen. Sitt ner i det gröna gräset vid sidan av er väg, och ta er tid att lukta på blommorna som växer där. Ni har själva planterat dem men ni har glömt bort dem! Sätt nu ner ert bagage, ni behöver inte bära alla dessa bördor av bekymmer, skuld och mer, ta er tid att lukta på de ljuvligaste av blommor en liten stund.

Ge er själva tid, att känna glädje, att njuta av er egen väg! Längs den väg ni planterat så många vackra frön och de är i full blomning just nu. De har den ljuvligaste doft av gudomlig strålglans. Och de väntar på er närvaro och glädje.

När ni mediterar kan ni alltid sitta i er vackra trädgård precis vid sidan av er väg, er livsväg, den finns där, den är ert privata paradis. Ni har den i ert hjärta och det är en levande plats, ni besöker den i era drömmar.

Jag är Zeus och jag älskar er innerligt

Jag håller er alltid vid mitt hjärta!

/Zeus

https://archangelfaith.blogspot.se/2018/01/zeus-i-love-you.html

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...