Ärkeängel Mikael via Cecilia Fenn 14 april 2021

 

Ärkeängel Mikael via Cecilia Fenn 14 april 2021

 

 Vakna upp till Magin av Kreativ Manifestering:

Oxens/Plejadernas Port | Ärkeängel Mikael via Celia Fenn

 

 

(Star Child Global)

Älskade Ni, det har skett enorma förändringar i er värld och på er planet sedan januari 2021. Efter ett år av Covid ”nedstängningar” är pressen fortfarande på under transformationsprocessen. Vi vet att många av er känner sig utmattade och bara vill gå in i en lättare tid. Den tiden kommer, men först är det mer transformation och förändring.

Ni kom till jorden för att vara en del av denna förändring. Helt enkelt för att hålla Ljuset och att vara medvetna och vakna och fyllda med kärlek. Det finns ingen press på någon för närvarande att göra stora gärningar! Ditt arbete är snarare att ansluta till din Själ och ditt Gudomliga Väsen och inte att bli fångad i konflikt och aggression.

Vi säger till er Älskade, det finns ett enklare sätt att initiera förändring än genom protest och handling i den ”yttre världen”, vilket kräver att ni tömmer era energireserver. Det är att ansluta till den Inre Världens Magiska Kreativitet och manifestera era Drömmar och Önskningar.

Ni är kraftfulla Kreativa Varelser och ni kan manifestera era Drömmar och Visioner till Verklighet. Men först måste ni göra val och bestämma vad det är ni vill skapa?

Har ni det så bra att ni inte har några drömmar?

Är ni “fasta” i den nuvarande verkligheten och kan inte föreställa er en annan?

Fångas ni av konflikter och berättelser och motsatta åsikter?

Eller är ni helt enkelt för trötta på att klara den nuvarande verkligheten så att ni inte har energi att ge för att skapa något annat?

Vi kan förstå hur inom detta kaos och denna osäkerhet kampen för att överleva kan vara överväldigande och du kanske har att hantera förlust och stress på många nivåer i ditt liv, liksom kollektiva energier som kan påverka din nattvila och dina drömmar.

Men vi säger till er, mina kära, att er förmåga att drömma och skapa och manifestera genom Drömmagi och Visualisering är det mest kraftfulla verktyget som ni har just nu.

Om du kan drömma en annan Verklighet och en annan Framtid på en tidslinje med högre frekvens kan du skapa den!

Ni är Skapar- och Medskaparvarelser. Ni skapades “till Guds avbild” och med förmågan att skapa och medskapa. Ett av syftena med detta mänskligt skapade kaos är att få er bundna i rädsla och ilska och ångest så att ni ska glömma att ni är mäktiga skapare och att ni inte är förslavade till ett ekonomiskt eller politiskt system.

Ni är Fria och Suveräna Varelser som har rätt att välja och skapa, och inte bara reagera på andras skapelser.

Ni kan visualisera och skapa “Drömformuleringar” som är kraftfulla holografiska mallar för ett New Earth-samhälle. När fler och fler av er skapar dessa drömmar börjar de sammanfalla i Energifälten och så börjar de manifestera sig.

Ni kan använda ord och skapa “Drömformuleringar” genom mantra, bekräftelser och dekret som präglar ljudmönster i de energifält som har samma effekt och börjar anpassa energi till skapelse.

Ni kan sjunga, dansa, måla och skapa Ljusspråk … allt detta är magiska sysslor som har stor kraft och som tidigare betraktades som Tempelkonst av era förfäder.

Och de av er som vill arbeta med Naturen och med Feer och Elementalvarelser, er tid är nu!

Solen rör sig mot Oxporten 5/5, när den delen av Himlen som är upplyst inkluderar Sirius och Orion, men särskilt Plejaderna. Plejaderna har en lång historia av arbete med Naturprogrammen på Planeten Jorden, och de arbetade med Elohim-Änglarna för att beså många av Växt- och Djurarterna på Jorden.

Plejadiska Rådet och er Plejadiska Familj arbetar gärna med er i ert program för Magisk Kreativ Manifestation.

När ni passerar 5/5 Portalen eller Stjärnporten kommer de att vara tillgängliga för att arbeta med er i era drömmar och meditationer för att skapa den Nya Jorden där Himlen på Jorden kommer att bli en Verklighet av Glädje och Skönhet för er.

I denna process kan ni frigöra er från den nuvarande Kollektiva Medvetenhetens täthet och stiga upp till den Nya Jordens Högre Frekvenser.

En del av er har valt att vara på båda platserna för att skapa en bro för de själar som vill korsa från den 3: e dimensionella verkligheten till den Magiska Nya Jorden, och vi önskar att ni ska veta att ni älskas och stöds. Vi ber också att du tar hand om ditt Fysiska Väsen, eftersom dessa svängningar mellan dimensioner kan vara hårda för nervsystemet. Kom ihåg att vila och hydratisera ofta!

Kära ni … vi ser er dansa i Ljuset och Skapa Mirakel!

Ni vet att ni har kraften!

Ge inte upp utan intensifiera era Drömmar och er Magiska Skapelse av den Nya Jorden!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...