Mitt högre Jag via Inger Norén, 15 april 2021

 

Från mitt högre Jag via Inger Norén

15 april 2021

 

Var hälsad människor. I denna stund av skrivande har ett mirakel ägt rum. Klanen med de mörka som ville eliminera hela mänskligheten som art och spränga hela planeten har själva blir sprängda, både som klan och deras planet.

Detta är ett stort mirakel för människorna och planeten Jorden. Den blåvingade som har kommit till Jorden med kärleken, ljuset och sanningen har förklarat att de mörka inte längre är något hot mot människorna och hela denna galax. Aldrig har det förekommit någon sådan operation från någon människa tidigare och detta mirakel kommer att bli historiskt.

I denna tid som många har kommit till Jorden för att volontera för Jordens uppstigning till en högre dimension har alla människor faktiskt hjälpt till med att med sitt ljus stärkt de ljusarbetare och ljuskrigare för att dessa ska kunna rädda människorna och världen från mer ondska.

Nu är det gjort. Människor gläd er. Det är en glädjens tid och nu börjar en lång rehabilitering för Jordens folk och även för Jorden själv. Detta är vad vi har väntat på och snart börjar arbetet med en manifestation för avslöjanden till folket som måste få veta vad som har skett bakom kulisserna, men även vad de mörkas agenda för människorna har varit.

Många är det som har deltagit i denna stora operation med att försöka få bort de mörka från Jorden och nu har en stor förändring skett med att en stor del av den ledande klanen är bruten. Deras planet är borta och Jorden står fast förankrad i sin rätta placering i den Gyllene Rosens Galax. Mycket har människorna själva hjälpt till med i denna förändring på grund av att nu får det vara nog med de mörkas kontrollerande och slaveri för människorna.

Höjning i medvetandet har gått fort de sista månaderna och många fler har vaknat. Tillsammans med galaktikerna i atmosfären har det gått så mycket fortare och smidigare för alla, men mycket återstår för människornas uppvaknande. Fortfarande är det mycket människor som inte har en aning om vad som har hänt med Jorden och i Universum.

Det förekommer väldigt mycket lidande i länder med stor fattigdom och som de ledande inte vill hjälpa sin befolkning med. Dessa människor utför väldigt mycket destruktiva handlingar mot sina medmänniskor för att kunna försörja sig med trafficking av kvinnor och även med mord mot de kvinnor som vågar stå upp mot dessa män. Det skulle vara bra om många ljusarbetare skickade sitt ljus till alla länder i världen för att få bort denna ondska som härjar på dessa platser.

Det är mycket som måste helas på Jorden och nu är det dags för folket i alla länder att försöka ge så mycket kärlek och medkänsla som möjligt. Att bara skänka en tanke av vänlighet och kärlek höjer hela befolkningen i en högre vibration. Att meditera så mycket som möjligt är även en höjning i medvetandet för alla. Med kärlek och ljus går vi mot en vackrare och bättre värld.

AMEN

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...