Ärkeängel Mikael via Karen Vivenzio, 17 oktober 2019

Ärkeängel Mikael via Karen Vivenzio

17 oktober 2019

Ärkeängel Mikael och Hans Oändliga Flotta

Käraste barn av himlen och jorden, idag kommer att vara en dag för historieböckerna. För det som fångat vår uppmärksamhet är spöket av någon som är stor, som nu hamnar i onåd. Så många obesvarade frågor börjar komma upp till ytan och sanningen om lögnerna som spridits kommer att komma fram/ny röst kommer fram. Mänskligheten har varit låst i kedjor under större delen av den tid som den känner till, men innan dess rådde Nåd, skönheten och visdomen nu underjord kommer återigen till ytan och görs stolt. De som är av ljuset, som har slitit i kaoset, kommer att resa sig ur askan som Fenix av kärlek och kommer att hamna i förgrunden. Uppdykande från under ytan kommer dessa kärlekskrigare att börja visa sitt ljus och lysa med sin kärlek över hela globen. De vet sedan tusentals år att världen framför dem är en stor show och att det under ytan ligger en större vision om vart den här världen är på väg – när den går vidare i flödet. Det finns inget behov av att samla ägodelar – omfördelning kommer att ske, med resurser som sätts i nya händer. Förvaltare av möjlighet och nåd, det finns legioner av kärlek stående i givakt för att börja på en ny väg/ett nytt rosarium av kärlek, passion och förståelse. Medkänsla är ordet som är tillämpligt – arbete som flödar in till nya händer, med resurser att mätta de hungriga och lösa problemen med vattenbrist och skräp, som städar upp land och hav, förvaltare av stora moder jord såsom det avsågs.

Heligt, heligt, heligt stående i ljuset av en splitter ny gryning. Vindar av förändring sopar upp det gamla och sedan är det borta, minnen av det kaos ni levt i så länge (och när vi säger ”så länge” menar vi farväl för i de framtida sfärerna kommer era minnen att blekna och allt som återstår blir enhet, munterhet och glädje), de okända vatten ni rasat runt i, och nu kommer ni att för alltid bli kvar i utrymmet av kärlek och nåd. Inte längre underhållen av girighet och fördomar, ilska och hat. För det som dyker upp ur dessa, högst heliga, dagar är ett annat sätt att leva och andas och uppvisa mod. Sanningen kommer att dyka upp nerifrån jordens håligheter och hela mänskligheten kommer att andas ut av lättnad, showen har varit en illusion hela tiden och mänsklighetens sanna natur kommer att visas upp för världen. Frid kommer att flöda in i hjärtat hos de mest förhärdade män, kvinnor och barn, och världen kommer att fyllas av de mest strålande leenden.

Kriget har vunnits, de vise från flydda tider återvänder nu, och hela himlen kommer att återupprättas på jorden. Detta är vad vi blivit visade. Med hjärtan av kärlek kommer jorden att återvända hem, i all sin prakt – återupprättad av de hjärtan som kommer att öppna sig denna dag när spelet avslöjas och sanningarna uppenbaras.

Med kärlek och stora välsignelser står vi vid er sida, Er Moder, Er Fader och Ljusets Legioner. Detta är Ärkeängel Mikael som förenar splittringen, som för era hjärtan till öppenhet och låter kärlek flöda in i era hjärtan och sinnen. För JAG ÄR Himlens Ängel och mitt svärd är Sanningen, detta är den nya gryningens ljus och JAG talar genom er. Förbindande er till Himlens Sfärer på jorden förs Sanningens klinga fram som en filt av kärlek för att bära er till de inre dimensioner ni drömt om sedan ni var unga. Lägg bekymren åt sidan, lägg dem vid dörren, himlarna har öppnat sig och tillåter återigen passage till de högre dimensionerna, mina kära vänner. Det är dags att vakna upp från allt det ni trodde att ni visste, till de högre nivåer av medvetenhet som kommer till er. Lämna resten åt sidan, falsk visdom, ilska och högmod, och låt den strålande glansen av frid och glädje omge er. Det spelar ingen roll vem som hade rätt och vem som hade fel – alla bekymmer kommer att vara borta. Världen har återställts, bladet har vänts, det har varit er berättelse hela tiden. Kliv på i ljusets dimensioner och vet att ert uppdrag har fullgjorts genom strålande natt. Mörkret faller, mjukt och ljust, stjärnor omkring er lyser starkt. Illusioner har fallit och den vilsamma sömnen för er till de inre sfärerna där allt kommer att förklaras och bara minnen kvarstår av den värld som kände mörker och älskade den tillbaka till ljuset – Moder Jords krigare som återförde henne till ljuset, kärlekens visdom och fullgjort experiment, för ni har förtjänat era änglavingar. Det är dags att fly in i era drömmars scen där ni kan agera ut allt ni kan föreställa er och er värld blir fylld med prakt och nåd, universums överflöd och allt det innehåller som lockar er att sjunga, dansa, och leka i nådens energi. Scenen har satts, är ni redo att hoppa?

Er Ärkeängel Mikael och Hans Oändliga Flotta

 

Med kärlek, ljus, och välsignelser – Karen

www.karenjvivenzio.com

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...