Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 18 oktober 2019

 

TILLGÅNG TILL ERA STJÄRNFRÖNS URSPRUNGS ENERGIER

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de olika portalerna som har öppnats för mänskligheten för att se hur mycket ni använder dem på rätt sätt. Vi talar här om portalerna som vi har skapat och öppnat, samt portaler öppnade av andra högfrekventa varelser som söker tjäna er och hjälpa er i ert medvetandeskifte. När vi och andra som oss pratar om de energier som finns över er, hänvisar vi inte bara till energierna från solen och andra delar av galaxen. Vi hänvisar till portaler som är stora portar för energi att komma in.

Nu märker vi att antalet av er som har tillgång till energierna från dessa portaler och verkligen känner det, växer i antal. Fler människor har vaknat till sanningen att dessa portaler finns och att de är tillgängliga för den vanliga människan. Ni behöver inte en speciell examen eller någon speciell utbildning för att sitta och få tillgång till energierna från dessa portaler. Och så, vad vi har gjort som ett resultat av vad vi har lagt märke till är att vi har tagit energier från hela galaxen och vi har blandat dem samman så att oavsett vilken portal ni kommer åt just nu, kommer ni att ta emot energier från det Plejadiska systemet, Orion systemet, det Lyranska systemet, det Cassiopejska systemet, vårt system, det Andromedanska systemet och så vidare.

Vi vill att ni ska veta att genom att öppna er för att ta emot får ni de aktiveringar som ni behöver för att känna er själva som era högre jag. Något av det vi förelägger för er är hårt arbete. När vi pratar om att känna intensiva känslor och aktivera högre frekvensvibrationer, vet vi att vi begär mycket av er. Men med dessa portaler är arbetet verkligen gjort för er och allt ni behöver göra är att sitta med den avsikten att öppna er för att få de högre frekvensenergier som kommer in.

Och när du får dessa aktiveringar känner du dig mer hel och fullständig eftersom aspekter av er från de nämnda stjärnsystemen kan integreras och ni kan känna er själva som mer än bara från ett stjärnsystem. Ni kan släppa den idén att ni bara är en av många, eftersom ni har varit i alla de olika stjärnsystemen i hela galaxen på era resor. Det var en del av er avsikt innan ni kom till Jorden för att stiga upp och vakna och nu hjälper ni att förena galaxen med det underbara arbete som ni gör med er själva. Vi är glada att ge er dessa mycket goda nyheter och att informera er om att mer kommer.

Ni kan ta emot det om ni väljer, om ni öppnar er för det. Det finns inget annat knep som behövs. Ni har alla gjort så mycket arbete redan och ni är redo att ta emot så mycket mer. Vi och andra som oss är ivriga att ge vad vi kan för att påminna er om vilka ni verkligen är som galaktiska varelser av ljus och kärlek.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...