Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 21 november 2021

 

Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

21 november 2021

Jag är ärkeängel Mikael med mitt veckomeddelande till alla dem i Änglakrigarnas Ljusgrupp.

Vi har nu kommit förbi trettio veckor och har åstadkommit mycket.

För de av er som är omedvetna om vilken påverkan ert ljus har på världen, förstå att en ljusarbetare kan förändra lyckan för tusentals jordlingar, då jordlingarna befinner sig i ett utarmat tillstånd just nu. När hundratals ljusarbetare kommer samman kan vi skapa förändring på den här planeten, vars like aldrig tidigare skådats.

Har de försökt gallra ut människorna på planeten tidigare? Ja, det har de. Ljuset har stoppat dem tidigare. Det fanns andra ljusarbetare och stjärnfrön som levde på planeten jorden, vilka sedan lämnat planeten och återvänt hem. Andra gick i fällor eller stannade kvar på jorden frivilligt, och det finns några av dessa som kräver att ni räddar dem.

Rädda dem? Ni frågar, varför måste jag rädda andra? Vem är jag att göra det? Ni är kraftfulla varelser av Ljus, varelser så starka att de mörka försökt hålla er frekvens nere. Det ni kanske inte inser är att det bara är möjligt MED ERT MEDGIVANDE. När ni inte samarbetar med dem blir ni ostoppbara, så starkt är ert ljus. Hur samarbetade ni då, frågar ni. Det var när ni placerades i samhället och lärde er dess regler, de regler som blev till er förslavning och bidrog till ert trosssystem. Det var så ni samarbetade. Ni lurades att sänka ert eget Ljus.

Nu är det dags för alla på planeten att säga, ”Nej” till detta styre och att välja bättre för sig själva och sina barn.

En del av detta är processen med att använda ert Ljus för att återta kontrollen över system och anläggningar som inte fungerar till er fördel, och det är vad vi hållit på med via denna grupp.

Återigen ber vi er öppna era chakran och dra in Ljuset från Guds-Källan. Genom att göra det kan ni jorda det i jordens 4D-nätverk, detta hjälper till att stabilisera jorden och de processer och resultat som krävs för att upplysa alla på jorden om det lurendrejeri de blivit utsatta för i så många år. Ju mer ljus som sänds till nätverket, desto fler anslutna till det, och det är mest jordlingar, kommer att hitta kraft att vakna upp. Desto mer kommer deras frekvens att stiga eftersom ni ökar nätverkets frekvens. Detta försvagar deras mörker och för in mer ljus i deras liv. Detta hjälper världen att vibrera snabbare och skapa förändring snabbare.

Det finns andra grupper som också gör sådana saker. Vissa väljer specifika datum för att maximera kraften i deras Ljus. Vänligen acceptera också dessa grupper. Ni kom hit för att bära Ljuset och skänka det till jorden. Ert Ljus är Guds andetag.

Jag: Han fick mig att gråta igen! LOL.

ÄÄM: Jag vet att du gråter för att du inser sanningen i vad jag säger, Sharon.

Jag: Det gör jag. Jag älskar det. Jag har aldrig hört det läggas fram på det sättet förut. Tack för att du sa det, Mikael.

ÄÄM: Tack alla för att ni arbetar med oss. Det har varit en lång väg och resan har varit svår, men genom att hålla er vibration hög blir den lättare för er.

Jag: Tack, Mikael.

ÄÄM: Adonai.

Get the meme for this channeling. Go to our Archangel Michael Group page.
https://sharonandivo.weebly.com/aa-michael-group.html

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...